Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Miki - si mie la fel mi-a zis Iosup - 2L pt. mine si unul pentru bebe - eheeee dar cine poate sa bea atata apa, mai ales ca nu fac nici efort deloc...strang si eu vreo 2 L cu de toate.

Azi am fost si eu la eco - bebe era in mare verva, statea cu o mana la obraz (parca era ganditorul)si cu alta in cap - ca nici nu i-o vedea d-na dr. si picioarele stranse sa nu se vada cucul - cuc e sa fie clar ca prea mi-a zis-o toata lumea. Pe 22 am TT vedem ce mi-o mai iesi si pe-acolo, mi-a zis ca am placenta fundica (ce-o fi asta) si ca daca as avea nevoie de amniocenteza nu prea s-ar putea face. Mai bine ...ca nu prea am chef de asa ceva.

Enni - si eu am intepaturi mici prin burtica ba in stanga, apoi ba in dreapta, ba pe jos ba pe sus si mi-a zis dr. sa iau no-spa chiar de-ar fi sa iau 1/4 ore adik 6 pe zi. Asta e - execut. Utrogestan bag iar cate 6 pe zi pana la 16 sapt deci ar mai fi 2, si ce ma oftic ... se putea lua compensat si eu am dat carca de bani de 3 luni incoace. Nu stiu sa-mi dea Nicolaescu banii inapoi - ati vazut fetelor ca au scos vitaminele din compensate?

Cami 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Bianca bine ai venit printre noi! Sanatate multa iti doresc si felicitari!Pe mine m-au apucat cntractiili nedureroase...de joi nu-mi mai dau pace!
Azi am fost la dr ..se pare ca firul de cerclaj e ok si colul la fel.

Trebuia sa merg la eco tot azi, la Chitescu, ....cand sa plec, hop se stricase liftul..iar eu stau la et 6.Am sunat sa anulez, si mi-am facut progr. maine la Radulescu,..nu am auzit de ea, dar macer colul poate sa-l masoare, si trebuie sa VAD CE FAC BEBICII???

Mai e cineva cu contractii Braxton Hicks??Voi ce stiti , sunt periculoase?Cate ai voie sa ai, sau cand trebuie sa te ingrijorezi?

Cine a facut injectiile de maturare plamani?

La cate saptamani se pot face, cel mai devreme?

25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MARUSH, si eu mai am contractii BH... am mai scris si ca uneori le am de la balonare... in unele zile nu am deloc, alteorri am seara... iau no-spa si stau cuminte.

injectii de maturare stiam ca incepuse carmendu...

manu 24+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

manu' merci mult...eu le am dese, mai ales acum ca am iesit din casa nu ma mai lasa!

Chiar acum fac perfuzii cu gyni si am facut cu nospa+scobutil!

La mine tabletele sunt de intretinere..daca am probl de obicei bag pe vena, altfe nu dispar!

Culmea ca cele dureroase dispareau mai repede la perfuzii,...aste BH nu vor sa se potoleasca!

A s fi vrut si eu inj de maurare dar dr. a considerat ca nu e cazul, nu stiu de ce?!M-as fi simtit mai "safe"!

25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Marush, eu am fost chiar in seara asta la doctor, putin ingrijorata de contractiile BH. Mi-a spus ca dupa sapt 28 sunt normale cam 10 / zi. Colul este super ok, masurat si la consult manual si la eco, are cam 6 cm, nu exista nici o modificare pe col, asa ca a spus sa nu mai fiu ingrijorata. Oricum, mi-a recomandat evitarea pozitiilor in care am observat ca apar cel mai des. Si la mine au inceput cu mult inainte de sapt 28, dar erau mult mai rare, acum chiar sunt cam 10/zi.

Miki 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Flori, Julia, Marush, Miki multumesc foarte mult ptr urari. Sanatate multa si voua dragelor!
Deci va mirati ca nu am spus familiei. Pai cum Doamne sa le spun daca timp de 3 ani m-au tocat zi de zi cu intrabari care mai de care mai nesuferite: cand vine copilul, de ce nu facem copii, ce mai asteptam, dar chiar nu ai de gand sa faci macar unul si multe altele cu mult mai dureroase.
Cand am avut SE acum 3 ani am anuntat toata lumea dupa 2 zile de la testul pozitiv, la o sapt aleseseram numele copilului, nasii si daca nu incepea hemoragia eram in stare sa rezervam si un restaurant ptr cumatrie! Doamne cat am mai suferit!
Cu exceptia mamei, surorii si a unei foarte bune prietene, nimeni altcineva nu stie ca dupa SE am avut 2 op laparo, ca mi-au fost scoase trompele si ca am facut FIV.
Fetelor, m-am gandit bine inainte de a lua aceasta horarare, ptr linistea mea sufleteasca si implicit a sotului care trebuie sa ma suporte (am mare noroc cu el, daca ar fi fost dupa mine eram despartiti de mult, dar a stiut mereu sa ma tarasca din depresiile nesfarsite)

pe burtici

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna seara fetelor,
marush - eu am contractii nedureroase de pe la 16 sapt. la inceput mai rare si punctul culminanat pana acum a fost pe la 24 de sapt cand desi erau nedureroase, aveam vreo 30-40 pe zi. in perioada aia au fost asociate cu dureri de ligamente. am inceput tratament cu gynipral si parca ma mai lasau, in sensul ca aveam cam vreo 10/zi. cum am intrerupt gynipralul, cum au revenit contractiile!
nospa e frectie la picior de lemn pentru mine. acum iay gynipral la nevoie, asociat cu nospa si cu mult pat. si am ajuns cam la vreo 15 /zi.
mi-am intrebat medicul cam de la cate contractii pe zi sa incep sa-mi fac griji si mi-a zis ca in cazul meu (nu stiu de ce "in cazul meu" , probabil din cauza embrioreductiei) nu ar trebui sa permit sa am contractii. dar ca aceste contractii, daca nu sunt dureroase sau asociate cu secretii abundente colorate, sunt acceptabile.
injectii de maturare a plamanilor le-am inceput saptamana trecuta. din sapt 27 - o injectie pe saptamana timp de 4 sapt. a zis ca vrea sa ma pregateasca pentru nastere prematura. eu sper sa nu fie cazul. dar faptul ca mi le-a dat sa le fac, ma mai linistete. rau nu poate sa faca lui bebe. din discutiile pe care le-m avut cu alte fete, am inteles ca fiecare medic are schema lui de tratament. unele fete fac 2-3 inj /sapt timp de 4 sapt. mi-e mi-a dat o doza mai mica.
nu inteleg de ce nu ti-a dat si tie sa le faci. ai gemeni si probabilitatea sa nasti mai devreme e mult mai mare dact la o sarcina unica. mai insista.

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

biancab - bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina usoara si sa nasti la termen.
faptul ca nu ai spus despre sarcina pana acum nu e un motiv de suparare . eu de cand sunt gravida am un obraz gros, mama-mama.
nici noi nu am spus prietenilor pana la 12 sapt. nu ma obliga numeni sa spun si ar trebui sa nu se supere nimeni daca nu spui. fiecare apreciaza cand e momentul si cui sa spuna. eu cred ca e chestiune foarte intima, si pana nu esti tu foarte sigura de viabilitatea sarcinii, nu spui. e traba ta. nimeni nu ar trebui sa se supere din cauza asta.

28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Bianca Felicitari pentru sarcina sa ai sarcina usoara si nastere la termen !!!!
Si eu sunt de acord cu Carmendu daca asa ai simtit tu mai bine sa nu spui la nimeni te inteleg perfect.
Cred ca ai simtit ca daca le spui o sa se intimpla ceva .....dar din fericire nu s-a intimplat si de acum incolo ai grija de tine!!!

Apropo de col .....ieri am fost la control se pare ca totul e ok dar cand am intrebat de col doctora mi-a zis ca de acum (30 de saptamani) nu se mai vede colul si ca nici nu mai are importanta daca nu am contractii sa stau linistita ....ma rog sper sa fie asa (parca o amuza intrebarea mea despre col , eu totdeauna o stresez cu intrebarea " dar colul cum e "
Am deja 3 kg de bebeii in mine , sper sa duc inca vreo 6 saptamani...

kittyke 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

30 +

N-am rabdare sa modific acum semnatura ca au modificat profilul personal....dar de ce trebuie sa strice ceva daca e bun ..offf

kittyke 29 +

Mergi la inceput