Gravidute prin FIV (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirela_1 spune:
Marush, si eu am contractii BH de pe la 15-16 saptamani. Le am mai ales npoaptea si dimineata. Dr mi-a zis ca daca nu-s dureroase sunt normale.
BiancaB, sarcina usoara in continuare.
Carmendu, cum iei gynipralul si no-spaul? Pastrezi o anumita distanta intre ele?
Acu 2 zile bebelina mea a miscat mai putin si m-am cam speriat. Dar ieri a revenit la ritmul obijnuit. Vi s-a intamplat si voua sa-si diminueze miscarile cu mult si apoi sa revina la normal?
Mirela 23+
Mirela_1 spune:
Am uitat sa va zic ca iar m-am confruntat cu niste sangerari. Dr care ma urmareste era plecat in concediu si am avut norocul sa-mi gasesc dr de FIV si sa merg la un control. Si a descoperit ca am un polip pe col destul de marisor (1 1/2cm) pe care-l mai apuca sangerarea din cand in cand.
Mirela 23+
Marush spune:
Hello , helloo avem vesti!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost la eco..fetita are 925gr si baietelul 940gr. Totul e normal,cu o exceptie:fetita are la rinichiul drept o dilatatie si trebuie urmarita mai atent.Daca nu isi revine spontan pana la nastere se poate prin tratament sau operatie..e de vazut. Pe de alta parte si ceu am rinichiul dr. mai mare si s-ar putea sa fie o mostenire, sa nu fie ceva grav...de fapt eu am 2 uretere pe rinichi, iar dr a spus ca data viitoare sa-i aduc o radiografie de-a mea sa studieze si ea.
Colul e de 3,6 cm, cu OI inchis.Placenta gr II de maturare!
Ne-am linistit intr-un fel!
Multumesc pentru toate raspunsurile legate de contractii..la mine sunt mult mai multe de 10, bine insa ca e colul in regula...va tin la curent cu starea mea!
25+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
manumanu spune:
marush, felicitari, ce mari sunt bebeii!! si colul e ok... bravo! mie din pacate nu mi-a mai spus nimic de col sapt trecuta, doar ca oricum ar fi tre sa stau in pat.
manu 24+ +
carmendu spune:
kyttike - felicitari pentru cele 3 kg de bebei. sa'ti ajute d'zeu sa o duci mai mult de 6 sapt de acum in colo.
mirela - schema de tratament e una la alegere.iau 2-3 nospa /zi iar gynipral il iau pana in ora 4 intotdeauna, dar numai daca am nevoie, adica daca am avut mai multe contractii in =ziua respectiva.
marush-felicitari pentru rezulatele bune. sa speram ca problema de la rinichi o sa se rezolve. ai grija cu contractiile.
28+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
flori76 spune:
Marush:felicitari pentru vestile bune!S-o tii tot asa!
Mirela:eu am luat pana zilele trecute gynipral 4/zi si no-spa 2-3/zi(asa mi-a zis medicul),insa mi-a specificat no-spa sa-l iau intre orele de gynipral,niciodata impreuna.
Kitty:felicitari pt cele 3kg de bb-i (m-a distrat exprimarea ta).Sa fie sanatosi si sa stea la mami in burtica mai mult de 6 sapt de-acum incolo.
------------------
Flori 22+
miki01 spune:
Marush, felicitari pentru bebeii dragi! Sa o tina tot asa si sa iasa 2 voinicei sanatosi si frumosi!
Miki 29+
Ennni spune:
Marush, Kittyke felicitari pentru rezultate.
Simt ca imi da tarcoale o raceala. Nu stiu cum, ca tare mai am grija de mine, dar parca parca. per totusi sa ma ocoleasca.
Ce stiti despre miere? E voie in timpul sarcinii? Am citit pe undeva ca nu prea ar fi indicat, insa nu gasesc ceva concret.
Eni13+