Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Enni, ZisaCami, felicitari pentru vesti! Ma bucur ca totul este in regula cu bebeii vostri. Cami, stai linistita cu kilogramele si eu am luat cam mult aveam 9 kg cand am facut eco morfo de trim II si m-a cam certat mai ales Iosup, dar eu ma simt f bine su nu se prea cunoaste (cel putin asa spun ceilalti).

Noi abia asteptam controlul de luni la doctor sa ne linisteasca cu intarirea burticii. Oricum, bebe face o gimnastica in burtica la mami absolut captivanta pt mamai si tati. Cand incepe sa faca tumbe nimeni nu mai misca, urmareste miscarile scumpului si dragului de bebe.

Va pup,

Miki 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki01 prea linistita cu kg nu stau, stiu cat de greu se dau dupa ... insa acum e important ca bb sa fie bine. Insa incep de pe acum sa tin un oarecare regim, in sensul ca incep sa evit grasimile si tot ce ingrasa si nu-l ajuta oricum pe bb cu nimic! Nici la mine nu se cunoaste prea tare si tocmai de aceea nu am fost prea alarmata de cate kg am luat.
Succes luni la eco, sa vii cu vesti bune!
Felicitari noii gravidute Cami30 si proaspetei mamici Boo!

16+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bravo Cami, ce veste buna. Unde ai facut tu TT?
Luni ma duc si eu la eco si abia astept sa-l vad iar pe bebe. Vedem daca ramane baietel si la mine sau ii cade putza, desi feelingul meu este ca e baiat.
Eu nu m-am ingrasat deloc, ba din contra din cauza faptului ca am fost foarte constipata am lasat la indemnul medicului de tot painea si fainoasele si am slabit 1-2 kg deocamdata.
Fetelor voi cata apa beti zilnic, reusiti sa beti mai mult de 2 L, ca eu mi-am facut tot felul de smecherii: ba imi impart apa in sticle de 0,5L ca sa-mi para mai putina, apoi am inceput sa urasc sticlele de 0,5L si imi masor apa cu un pahar de 0,33L si beau 6 pe zi, nu mai stiu cum sa mai procedez (acum urasc si paharul). Mai bag si lapte si ciorba ... ma dispera mancarea asta si apa bauta obligat fortat.

Cami 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Amzulica eu nu reusesc sa beau 2 l de apa pe zi nici daca ma omori. Simt ca dupa ce beau apa mi-e si mai rau. Se aduna cam 1-1,5 l de lichide cu totul (ciorba, suc, lapte, apa).

Fetelor la ultimul eco dr. mi-a prescris no-spa la nevoie. A zis ca lasa la aprecierea mea cand sa iau. Adica mi-a explicat ca daca am dureri pe sub buta sau de spate atunci sa iau. Vreau sa va intreb pe voi cand anume luati no-spa. Eu de cand sunt nu am avut dureri de burta sau pe sub burta, decat o singura data durerea de spate care a disparut brusc. Insa din cand in cand, nu foarte des, simt asa parca niste intepaturi prin burtica, ba in stanga, ba in dreapta, care dureaza aprox. 3-4 secunde nu mai mult. Sau uneori un fel de discomfort, nu stiu cum sa va explic, dar nici intr-un caz durere. Pentru asa ceva credeti ca ar trebui sa iau no-spa?

Eni 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara gravidutelor si pe burtici
Va anunta cu intarziere, de fapt cu intarziere cam mare, de vre-o 15 saptamani, ca sunt insarcinata in urma trat fiv. Ma numar printre putinele norocoase ce au reusit de la prima incercare.
Am anuntat familia saptamana trecuta si dupa felicitari si urari de bine a urmat inevitabila intrebare 'de ce nu ati spus mai repede?'
Chiar asa, de ce nu am anuntat mai repede. Cu riscul de a supara pe cei dragi am decis sa fiu egoista, macar o data in viata si sa pun linistea mea sufleteasca inaintea altor sentimente.
E un sentiment extraordinar si totusi, mi-e frica sa ma bucur la maxim. Probabil cand imi voi tine copilasul sanatos in brate, imi voi da frau liber fericirii, cred ca am sa ma imbat te fericire atunci.

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Bianca felicitari. Sarcina usoara si sanatos.

Eni 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumesc Enni si tie aceleasi urari, dar dublate caci ai 2 bebici

Dragelor am uitat sa va dau datele necesare listutei:
ET pe 4 iunie; DPN 19.02.09 - ca si Ramy73

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Bianca, felicitari pentru sarcina! chiar nu inteleg cum puteai "ascunde" fericirea ta in fata familiei pana acum. Eu in ziua testului deja sunam si anuntam familia cu gura mare, nu puteam sa tin numai pentru mine nici o secunda vestea. In rest totul e ok, fara dureri, fara panici?
Enni, Zisacami, felicitari pentru rezultatele de la eco!
Amzulica, si eu am probleme cu bautul apei, mi se pare enorm 2 litri, ma straduiesc fortat cum zici si tu, dar tot nu reusesc zilnic sa ating cei doi litri.
Enni, eu iau nospa numai cand am durere de burta.(acum foarte rar dar in prima luna aproape zilnic foloseam). Deocamdata tu tine-l la indemana si bucurate ca n-ai nevoie.
Flori, Marush

Julia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bianca,felicitari si sarcina usoara si la termen!Ce ma bucur cand apar gravidute noi!!!Ai rezistat eroic atatea saptamani pana sa-ti anunti familia.La fel ca si Julia si noi,in ziua testului,am sunat la toata familia si la toti prietenii sa dam marea veste.

Cami:felicitari pentru baietel si pentru vestile bune!

Enni:eu iau cam 2-3 no-spa/zi.Asa mi-a recomandat medicul si sa stii ca de multe ori chiar simt nevoia sa iau,pentru ca ma cam doare burtica.Adevarul e ca nici n-o las sa ma doara deloc...cum simt putina durere...bag no-spa!

Julia:aceeasi problema o am si eu cu apa.Cat am avut gretur n-am putut sa beau pentru ca-mi provoca stare de voma,acum...ma chinui,dar nu ajung la 2l/zi....

------------------
Flori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

BiancaB, felicitari! Bina ai venit printre noi (chiar daca te-ai gandit cam mult...)! Sa ai sarcina usoara pana la termen!

Ref la consumul de apa, dragele mele trebui sa bem cel putin 2l / zi. Mie Iosup mi-a zis ca tb sa beau 2 l pt mine si 1 l pt bebe, asa ca...
Eu am reusit, cel putin pana cum, sa ma pacalesc cu mai mult de 2.5 /zi, face bine si la prevenirea aparitiei vergeturilor.

pe toate burticile,

Miki 29+

Mergi la inceput