Gravidute prin FIV (20)
Raspunsuri - Pagina 4
rami 73 spune:
Amzu, asa cum ti-am zis si la tel., stai linistita cu rezultatul asta ciudat de la DT, ca sigur va fi bine in final. Si eu sunt hotarata sa-mi schimb atitudinea si sa ma bucur mai mult de sarcina asta, ca atata incrancenare sigur nu face bine. Sotul meu mi-a zis ca de mult nu m-a mai vazut zambind si nu e normal, mai ales dupa ce ne-am chinuit atat si intr-un final am reusit. E drept ca mie imi afecteaza psihicul si raul fizic, care ma termina, efectiv... Dar sper s-o scot la capat cat mai curand.
Apropo, fetele cu gemeni, de ce ati mai facut TT, ca din cate stiu pentru gemeni acest test chiar nu are nici o relevanta.
Boo, ce veste minunata !!! Sa-ti traiasca voinicelul si sa te bucuri de el, BRAVO mamico ! Deci pana la urma KITTA nu a prezis corect ca va fi fetita.
pozici
rami 14+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Marush spune:
BOO, FELICITARI MAMICO...AM MODIFICAT PE PRIMA PAGINA!
Rami testul l-am facut pentru ca asa mi-a recomandat doctoressa...nu puteam sa ma impotrivesc!
Enni, Cami30, daca imi spuneti si DATELE corespunzatoare ET,DPN+Unde ati facut FIV va trec cu mare drag pe prima pagina!
DACA IMI SCAPA CEVA CE TREBUIE MODIFICAT PE PRIMA PAGINA, DATI-MI UN PM VA ROG!
24+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
PETRICIA spune:
BOBO, SA-TI TRAIASCA SI DUMNEZEU SA AIVE GRIJA DE VOI
CAMY30- FELICITARI ....SARCINA USOARA PANA LA 40 DE SAPTAMANI
Julia75 spune:
Boo, felicitari!!! Sa va traiasca baietelul!
Fetelor, nu va mai stresat cu teste de DT si TT, sunt statistici nu diagnostic, multumiti-va cu ceea ce vede doctorul pe ecograf, bebeii sunt sanatosi si gata, nu va mai ganditi la prosti.
Nici eu nu pot dormi noaptea, sunt tare obosita permanent, ba trebuie sa ies la baie ba ma loveste bebe de sar in sus. Nu conteaza, bebe sa se simte bine, noi rezistam oricum. Recuperam somnul candva, nu stiu cand ca de se naste bebe nici atat n-o sa dormim.
Julia 23+
cami30 spune:
Sarumana de urari. Eu am facut FIV la Kinderwunschzentrum Mittelrhein in Neuwied, Germania, UM 24.07.2008, ET 11.08.2008, nu stim inca DPN, maine mergem la eco sa vedem pe bb. ( sau pe bebei)
Deocamdata ma simt rau, am reusit sa racesc la 40 de grade cand m-am intors in tara si nu stiu ce as putea sa iau sa scap de starea asta groaznica ( imi curge nasul, ma doare capul, okii). As dormi non stop, obosesc si la 3 trepte urcate, am vagi intepaturi de burtica sau mai degraba un usor disconfort. N-am greturi inca da' sanii mi-au explodat pur si simplu.
Repet rugamintea mea, daca imi poate recomanda cineva un medic bun in Bucuresti care sa fie disponibil, adica sa-l pot suna cand am nevoie avand in vedere distanta de 170 de km. Daca stiti pe cineva, va rog din suflet sa-mi lasati un mesaj si detalii pe pm.
cami
Ennni spune:
Boo felicitari sa va traiasca baietelul si iti doresc recuperare rapida.
Marush pentru mine ET 19.06.2008 DPN 09.03.2009 FIV la Cluj-Napoca reusit din prima
Eni 11+
valeria72 spune:
Boo sa va traiaca baiatul si sa va bucurati de el!!!
Pe mine ai mei doctori nu m-au lasat sa fac DT si TT au spus ca nu este relevant la gemeni... asa ca mergem doar pe echo si ce vrea Dumnezeu.
Ieri am simtit cum unul din bebei ma gadila prin interior. A fost o senzatie SUPER!!!!
16+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
miki01 spune:
Cami30, in primul rand Felicitari pentru reusita! Sa ai parte de o sarcina fara probleme si pana la termen. Cu raceala si eu am patit-o la inceputul sarcinii - a trecut cu Oscilococcinum (homeopat) + mult ceai de lamaie cu miere. Sanatate multa!
Miki 28+
amzulica spune:
Enni - pai ai inceput deja sa ai burtica? Tu cu gemenei poate ca deja se vede, ca la mine abia acum parca apare ceva acolo cat sa se vada ...
Cami 12+