Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Cami bine ai venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara si la termen

Fetelor si eu dorm foarte rau, ma trezesc de 2 - 3 ori pe noapte, se pare ca e o chestie generala la

Vroiam sa va intreb voi v-ati gandit sa prelevati celulele stem din sangele din cordonul ombilical? Noi am inceput sa discutam cu sotul pe aceasta tema, insa am citit tot felul de articole pro si contra. Voi ce parere aveti?

Eni 11+

Mergi la inceput

Si inca ceva. Cam in ce saptamana vi s-a spus sexul copilului? Sotul meu ma innebuneste deja, e foarte curios ce vor fi , de cate ori merg la ecograf vine cu mine si il intreaba pe dr. daca poate sa ne spuna deja sexul. Dr. bineinteles rade si ii spune sa mai aiba putina rabdare.

Eni 11+

Mergi la inceput

Marush stii cumva cum sa ne pui si pe noi cele recent alaturate voua, pe listuta?

Eni 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

enni, stai linistita, noi am aflat sexul abia la 18 sapt. Cred ca dupa 16 sapt e mai sigur... sunt fete carora la 12 sapt li s-a spus ca e baiay si de fapt era fettita, asa ca... mai bine mai tarziu si nici asa nu e intotdeauna 100 la suta sigur

manu 23+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti bune pentru voi: A nascut BOO prin cezariana, vineri 22.08.2008 un baietel sanatos de 3.150 gr., 51 cm si scor Apgar10. Felicitari mamica Boo!! Sa-ti traiasca minunea de bebe Alex!!
Amzulica felicitari pentru baietel, acum am citit!! Cat despre amniocenteza ai mare dreptate sa gandesti asa. Si finutei mele ii iesise cam la fel si a facut amnio degeaba, pentru ca bebe e sanatos. S-au baza tot pe varsta mamei de i-au dat acest risc crescut de sindrom Down.
Rami73 nu fi trista iubita, veti gasi voi cea mai buna solutie, ca sa fiti linistiti pina la finele celor 9 luni!
Cami30 felicitari, sarcina usoara si la termen i-ti doresc! Ti-am citit povestea si m-am bucurat foarte mult pentru tine!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Boo,felicitari,mamico!Sa va traiasca baietelul,sa fie sanatos si mancacios,iar tie refacere cat mai rapida!

Enni:stiu cum e curiozitatea legata de sexul bb-ilor Noi la fiecare eco(din 2 in 2 sapt) ne duceam cu speranta ca ne spune ce e bb,dar abia in sapt 18 am aflat

Kitty:egreu cu statul in pat.Eu n-am stat prea mult pana acum(multumesc Domnului),insa atunci cand a trebuit sa o fac,nu stiam ce sa fac sa nu ma plictisesc:tv,net,reviste,goblen...

Azi-noapte am dormit ceva mai bine,parca nici la baie nu m-am mai dus atat de des.Eu oricum aveam o problema si inainte de sarcina cu mersul la baie,dar acum ma innebuneste detot.
Fetelor,am cumparat o crema pt cearcane de la Elmiplant-Bioten,facuta din miere,flori de tei si nalba.Credeti ca e ok daca incep sa ma dau cu ea sau mai bine sa astept pana dupa ce nasc?

------------------
Flori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

[red]Boo[/red], FELICTARI, mamico draga! Sa te bucuri de printisorul tau!

Ennni, mai ai putin de asteptat pentru a afla sexul bebelui. Nu te sfatuiesc sa-ti faci "iluzii" pana pe la w17-18. Eu am mers pe mana lui Iosup la eco morfo de trim I (w12-13 cred) si nu a fost bine. La Eco morfo de trim II "fetita" mea este de fapt un voinicel scump si drag.
Ref. la celule stem, eu am facut deja contract cu Cord Bood din Cluj.

Marush, Flori, Kittike si eu dorm foarte rau. Ma trezesc de multe ori, sunt stresata sa nu dorm pe spate (am inteles ca nu este bine) + drumurile la baie ... Oricum cred ca ne pregatesc bebeii pt somnul putin..

Pupici,

Miki 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Enni - mie mi-a zis la 10 sapt. si 5 zile doctorita mea ginecolog ca se vede a fi baiat (desi nu ma asteptam deja sa aflu sexul) si la DT - Iosup la fel. Vedem cata dreptate au cei 2 si daca ramane p..tza pe pozitie sau pica pana la 16 sapt.

Ioanatugs

Boo - felicitari, ce bucurie ... noi mai avem drum luuuung.

Cami 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Pup fetele cucuietele !

Eu m-am linistit cu DT, oricum am un feeling bun in privinta asta, voi lua cea ma buna hotarare in viitorul apropiat.

Cami 30, felicitari si sarcina super usoara si fara griji ! Sunt destui medici ok in Bucuresti, eu i-as recomanda pe cei de la Giulesti, care sunt mai familiarizati cu sarcini obtinute prin FIV, dar depinde ce preferinte ai si tu. Oricum, ai timp suficient sa gasesti pe cineva, deocamdata urmeaza tratamentul prescris.

Flori, te pup draguta mea, nu te ingrijora cu mersul des la baie, ca e perfect normal atata timp cat nu ai usturimi sau alte simptome neplacute. Oricum, pentru linistea ta, ai putea sa faci o urocultura.

Ionica, multumesc de incurajari, tu mereu ai o vorba buna pentru fiecare. Spune-mi, daca stii, Laura cu cine a facut amnio, cum a decurs si cat a costat. Bine ca s-a linistit, oricum.

pozici

rami 14+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

BOO - FELICITARI, MAMICO! SA FIE SANATOS SI FARA COLICI!
manumanu - de stat in pat o sa stau probabil pana o sa nasc.
dr mi-a zis ca nu trebuie sa stau chiar exclusiv in pat. adica pot sa merg la un teatru, etc.....da' mai subtire!
oricum, obosesc rau, rau.

mie mi-au zis sexul copilului la 15 sapt. si pana acum nu s-au inselat. mi-au confirmat toti medicii.

27+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput