Gravidute prin FIV (20)
Raspunsuri - Pagina 19

Mirela_1 spune:
Kittyke, pai daca-i Hauck, e OK. Poti sa scrii numele site-ului fara www in fata de exemplu, sau cu ceva spatii intre litere (asta ca sa nu-l mai ia drept reclama).
Marush, scuze ca tot intreb (incerc sa ma lamuresc si cu ce simt eu), cand sunt dureroase se intareste si burta in acelasi timp (adica durere + intarire de burta sau doar durere)? Si dureazaa mult durerea? Alea nedureroase inteleg ca nu-s problematice.
Andrada, ai dreptate tu plecai in Spain. Nu zi ca pentru ce, cine stie, poate s-a mai petrecut ceva in organism care a dus apoi la rezultatul de dupa.
Mirela 24+

amzulica spune:
Fetelor, ati vazut ce s-a intamplat la Giulesti la sectia de neonatologie? Incredibil ... una din asistente a spalat 4 din copilasii nascuti prematur cu desinfectant in loc de spirt - cica a gresit sticla - socant ce am putut sa vad. Cam multe probleme se intampla la Giulesti in ultima perioada - ar cam trebui sa ne dea de gandit...
Cami 14+

kittyke spune:
Mirela atunci intra pe best kids stii tu restul .....
Amzulica m-am speriat , acum cum sa mai am incredere in spitalul asta si eu acolo ar trebui sa nasc...off doamne ce sa fac...
kittyke 30 +

amzulica spune:
Eu zic sa te "scarpini" de ceva banuti si sa te duci la Medlife. Am inteles ca este in jur de 40 de mil. dar esti tratat ca un OM si iesi afara cu copiii teferi. Este un efort financiar si pentru mine dar sa stii ca ma gandesc la varianta asta - nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am vazut la TV. Sa va uitati la ProTV fetelor la stiri - nu-i posibil asa ceva - cica ele stiau ca este sticla albastra si gata, ca nu citesc de fiecare data pe sticla. Este strigator la cer ... daca era vorba de copii lor tot asa procedau - animale ce pot fi - nu mi-am imaginat ca acolo sus este chiar asa de rau. Luna trecuta a nascut prin cezariana o prietena de-a mea la Caritas - s-a cazat la rezerva si nu voiau sa o ajute dupa cezariana sa se urce pe masa pentru toaleta - ea abia se misca - cica si o intrebare daca o puneai trebuia sa bagi bani in buzunar in prealabil.
Am inghitit atata umilinta in 3 ani de chin prin spitalul Giulesti incat daca este vorba doar de bani si tot trebuie platit atunci sa merite efortul financiar. M-am saturat de sistemul sanitar romanesc.
Cami 14+

carmendu spune:
marush-vorbeai zilele trecute de tratamentul pe care il iei.
eu iau
3 nospa 1/zi
materna centrum 1/zi
fier 1/2 zile
colpotrofine ovule 1/2 zile (pentru relaxarea uterului)
magne b6 1/zi
gynipral la nevoie.
dexametazone 1/sapt
utrogestan nu mai iau din sapt 27, de cand am inceput sa iau gynipral. oricum ajunsesem la 2/zi si il luam pe gura.
e m-am saturat de medicamente. cate am luat acum, cred ca am luat cat toata existenta mea de pana acum.
kittyke - mie mi se pare ok caruciorul si pretul, de asemenea.
eu nu cred ca o sa merg la baby expo. ce am avut de luat am luat. mai avem de luat doar un vaporizator de aer si o pompa de san. pe astea le pot cumpara si dupa ce nasc. si oricum nu as putea si n-as avea voie sa stau atat in picioare.29+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

kittyke spune:
Fetelor am vazut stirile la Pro Tv ....e ceva groaznic nu am cuvinte acum chiar ca sunt in ceata
kittyke 30 +

miki01 spune:
Salutare burtici dragi!
Catalina , esti o mare luptatoare si DD va avea grija de visul tau sa fie indeplinit! Multumim ca mai intri si pe la noi!
Nici noi nu ne-am hotarat la cruciuor, dar sapt viitoare intru in concediu si gata ma voi ocupa exclusiv de bebe. Astept si expozitia poate ne ajuta in alegere.
Amzulica, ai dreptate cu spitalul Giulesti. Am vazut si eu acum stirea, este infiorator ca se mai poate "gresi", asa cum a declarat o "asistenta sefa", in zilele noastre si mai ales in maternitati.
Va pup cu mult drag,
Miki 30+

carmendu spune:
marush - despre proluton depot stiam. chiar i-am am scris in capitolul trecut gianinei despre el. pacat ca multi dr inca nu stiu despre el si continua sa recomande gravibinon, cand ei stiu f bine ca nu m\ai ai de unde sa-l iei. am asa o ciuda pe dr astia. parca sunt autisti!
geanina - cum mai esti?29+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

kittyke spune:
Buna dimineata fetelor,
Voi de la ce firma cumparati produse cosmetice pentru bebe??
Nu stiu care e mai bun ....ati luat deja din astea??
Eu inca mai strang lucrurile pentru bebici si spital mai am de cumparat destul de multe lucruri .....
kittyke 31 +

Andrada.P spune:
Fetelor, gata s-au instalat si la mine insomniile . Azinoapte ne-am trezit (si eu si fetitele) la primul tunet si de atunci nu am mai dormit mare lucru... Si ma mananca burta intr-un hal... in special seara. Nu stiu ce sa mai fac. Adevarul e ca de vreo saptamana creste vazand cu ochii.
Ref la carucior, eu o sa imi iau din asta pt iarna. Curte n-am asa ca o sa le scot in parc. Cred ca pana la anu' in mai o sa fie foarte bun si o sa le protejeze de frig si vant. E mare intr-adevar si greu dar o sa il tin ori in portbagajul masinii, ori in camera in care se plateste intretinerea daca ma inteleg cu administratora. Exclus sa-l bag in casa. Si o sa-mi iau din ala cu locuri alaturate pt ca bebeii sunt extrem de curiosi in perioada asta si mi se pare important sa aiba "vedere". Pe trotuar sper sa ne descurcam. Noroc ca nu-s prea multe trotuare pana in parc!
Amzulica din pacate cu gemeni nu te primeste nici un spital privat si nici n-as avea curaj sa merg pt ca nu au aparatura de terapie intensiva pt bebelusi. Cei de private duc bebelusii cu probleme la Giulesti. Din pacate Giulestiul are una dintre cele mai dotate si bune sectii pt bebelusi ceea ce mie imi da o mare siguranta la cat de mare e riscul de nastere prematura in sarcinile gemelare. Si eu am batut coridoarele Giulestiului 3 ani si chiar n-am vrut sa nasc acolo. 3 luni de zile dupa ce am aflat ca sunt gravida m-am interesat in toate partile cu gandul sa gasesc o varianta mai buna pt bebei si pt mine si sa nasc in conditii mai bune. Din pacate am sfarsit admitand ca Giulestiul e cea mai "safe" varianta pt fetite. Ce s-a intamplat acum e o greseala umana si parerea mea e ca se putea intampla si la Medlife si oriunde.
Andrada 28+