Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Carmendufelicitari, ma bucur sa aud vesti bune...
Si mie mi-a spus dr. ca baietelul seamana cu mine...se vede clar ca e ma falcos decat surioara lui
Acum cu cine sa semene ?...cu Nicoleta Luciu??

25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

pt toate burticile!!!

N-am mai scris nici eu demult ca mi-e tare greu stand culcata pe o parte. nu stiu alte fete care stau in pat cum scriu... Marush poate imi vinzi si mie un pont...

De cand n-am mai scris am mai fost la o eco. Fetitzele sunt foarte bine, una are 1 kg, cealalta 900 gr, totul e ok. De semanat nu ne-am dat seama cu cine seamana, noi speram sa semene cu noi dar, in orice caz, sunt frumoase rau de tot .
Din pacate colul meu s-a scurtat si mai tare, cica noroc ca am apucat sa fac cerclaj... Si s-a si deschis. Acum are 18 mm partea inchisa numai. Al tau cat are Carmendu? Asta ma determina sa stau si mai mult in pat. Ma ridic doar sa meg la baie si sa mananc. Am inceput sa am si oaresce contractii, nedureroase insa nu sunt sigura ca sunt contractii si voiam sa va intreb pe voi daca in timpul lor se intareste abdomenul peste tot pt ca la mine e tare doar in jurul buricului si ma gandesc ca ar putea fi bebelinele.

Tuculucu ma bucur ca te tii asa bine!!! Sper sa mai stea bebeii cat iti doresti tu. M-ai pus pe ganduri cu no-spa.. eu iau de 3 ori pe zi de vreo luna si colul se tot deschide si scurteaza.. O sa fac o pauza sa vad ce se intampla.

Va pup si incerc sa mai scriu.

Andrada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salut again!!!

flori: sa stii ca eu nu pot sa dorm doar in noptile cand e prea cald. si eu ma mir cat de mult pot dormi asa in general...dorm si ziua de cate ori mi-e somn, o ora, doua, trei, cand cum, dimineata lancezesc mai mult in pat si seara pe la 11-12 mi-e somn iar. eu cred ca acum cresc bebicii tare si au nevoie de odihna mea... ce sa zic? sper sa te odihnesti mai bine de acum incolo...poate:)???

julia: ma bucur ca toate-s bune, las ca trece si la tine si imediat te vezi in prag de nastere . multa rabdare si sa treaca cat mai usor ce a ramas...

carmendu: doamne ajuta sa stea bebe acolo cat trebuie si sa fie totul bine pana la capat!!!

andrada p: ma bucur ca esti bine, desi ma gandesc ca e nasol sa stai tot timpul in pat. la mine procentul intr-o zi cred ca e de 50-50 stat in pat si umblat. poate cateodata cand e zi ploiasa si mi-e somn stau mai mult. si ieri si azi am fost la cumparaturi (pt papa) cu viteza melcului, am gatit, am aspirt asa usor, eu cred ca e super bine daca pot face dintrastea. tu sa stai cumintica in pat, sa creasca bebelinele, incearca fara no=spa sa vezi cum e si las ca trece repede cat a mai ramas. eu mi-am controlat colul toata srcina doar de 2 ori. dr. zice ca e totul ok, asa ca nu a prea umblat prin zona. eu nu i-am cerut expres sa o faca decat odata.

despre contractii, da, cred ca ce simti tu sunt contractii BH. se intareste burtica si parca se strange asa ca intr-o crampa sau carcel si apoi, in cateva secunde se opreste. eu am cel mai des cnd nu pot sa elimin gazele, atunci se face o mica presiune in zona respectiva si apare si contractia.

va pupicesc si doamne ajuta tuturor!!!

maine intram in week 35!!!! uraaaaa

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

andrada, poti scrie cu o tastatura normala atasata la laptop si pe care sa o tii pe picioare pusa pe o pernita (ca sa nu vibreze)...
tuculucu, ma bucur tare mult pt tine!!! Povestea ta ma incurajeaza f mult, cred ca si pe celelalte fete... Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi cu bine la capatul acestei calatorii!!

manu 24+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Carmendu, Flori, Enni, Julia, Bianca va multumesc pentru urari

Julia eu zic ca nu trebuie sa faci griji ca bebeii cresc de trei ori mai mult numai dupa luna 7-a si daca doctorul a zis ca e in trafic atunci asa este

Tuculucu bine ai revenit imediat nasti ce bine nastere usoara si bebici sanatosi!!!Cu dormitul si eu stau prost dar cred ca asta este ceva normal in timpul sarcinii, eu am luat doua scoici ( cosulet de masina) deci in scoici o sa aduc din spital e de la 0 luni si e practic

Carmendu ma bucur ca bebe Victor creste asa de frumos , mai vorbeste cu el sa mai stea un pic si oricum alta treaba nu are numai sa se ingrase

Fetelor ma ajuta cineva cum pot sa schimb semnatura ca au innoit si nu ma descurc deloc

kittyke 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andrada cum ti se mai deschide colul din moment ce ai cerclaj, cand cerclajul presupune cosearea colului uterin.
"Cerclajul cervical este o procedura chirugicala, relativ simpla, ce are scopul de a mentine colul uterin inchis pe toata durata sarcinii. Procedura consta in coaserea colului cu un fir gros, care nu se poate absoarbe, ce va impiedica in acest fel alunecarea bebelusului in exterior - deci o nastere prematura."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kyttike, dai click pe "editeaza profil", se deschide o pagina in care introduci user-ul si parola, apoi pe pagina care se deschide te duci la "optiuni profil" (in josul paginii) si dai click pe "+", si o sa-ti apara optiunea sa schimbi datele. Sper ca am explicat cat de cat.
Andrada, stai cumintica acolo, acusi vine termenul.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Manumanu merci de sfat... Eu, din pacate nu pot sta decat pe stanga. Daca stau pe spate nu pot sa respir si obosesc rau. Si de pe stanga nu pot scrie decat cu mana spanzurata peste burta

Monica Elena e adevarat ce spui tu doar ca firul meu e pe la mijlocul colului si s-a deschs partea din interior pana in fir.

Andrada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mirela sper ca am reusit !!!
Merci

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ai reusit!

Mirela 24+

Mergi la inceput