FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Buna fetelor!!!!
Dupa concedii, sedinte, planificat nunta si toate cele:)) m-am programat si eu la dr. zadori in 18 nov. Nu s-a putut mai repede....si parca si timpul trece f. greu:)))
Anyway, bafta la toata lumea si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mi-Ka si Daniela76 LA MULTI ANI pentru printesele voastre, sa creasca mari, inconjurate mereu numai de fericire!!!!
Swift si Olgutza0905 bine ati venit printre noi, si sa auzim de burtici cat mai curand!
Daniela2 cum esti? Au venit sau n-au venit?

Despre mine ce sa va spun? Ovarele mele sunt la fel de lenese ca si stapana asa ca abia marti voi avea eu punctia. Endometru meu care era 0 barat la prima vizita a crescut precum Fat-Frumos asa ca totul e in regula. Va pup pe toate si o sa va tin la curent!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Crisis, incep sa vina vestile bune de la tine (ma refer la endometru).S-o tii tot asa !!! Doamne-ajuta !.
La mine, nimic,nu au aparut uratii, sunt in asteptare inca (cm imi e total dereglat). Cand primesc programarea la dr. Z, va scriu; poate ne intalnim pe la clinica (ti-am vazut pozele, o sa te recunosc) ;
Micky, mult noroc si tie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Sunt la mare si am intrat in mod special sa le urez mult noroc lui Crisis, Mihaele si Sandica si tuturor celor care fac tratament in Ungaria!
Noi suntem bine, asteptam un baietel si suntem de fericire! Va doresc sa traiti si voi aceasta bucurie cat mai curand!

16+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare de la mare
acum ca s-a terminat sezonul si eu munca, poate voi intra mai des pe DC .Criss iti multumesc pentru urari, eu abia acum pe seara am aflat de sarbatoare si am avut motiv sa-i mai cumpar ceva bubulinei.
Noi suntem bine. Acum trei saptamani a facut enterocolita, a mancat numai orez fiert, nu a mai luat in greutate, chiar a slabit un pic, dar a trecut. Saptamana viitoare suntem nasi ,ne pregatim temeinic de nunta.Printesa si-a completat garderopa cu doua rochite super elegante. Inca nu merge singura in picioare, dar are o energie debordanta, nu sta o clipa locului.
va pupam

Mult noroc Criss si Miky si tuturor fetelor care fac tratament...

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 8 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, ce mai faci?

Le doresc fetelor care acum sunt cu tratament mult noroc! Sa va intoarceti cu bebici in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kit75 spune:

Va salut fetelor.Si eu am avut greutati in a avea un copil dar in sfarsit am reusit si sunt gravida in luna a cincea.Anul trecut am fost in Budapesta la Szent Janos Korhaz si in urma tratamentelor am avut 4 embrioni.Mi s-au pus prima dat doi dupa care ceilalti doi...fara succes.Am strans din dinti si dupa ce am strans niste bani am fost din nou anul acesta in aprilie unde in urma tratamentelor am avut 6 embrioni.Mi s-au pus trei din care unul a supravietuit si am ramas gravida.Peste doi-trei ani ma voi duce sa-i pun pe ceilalti.In total anul acesta am cheltuit 8.500lei fara cadourile de rigoare.Anul trecut desi a fost forintul mai slab ca acum am iesit mai scump pentru ca nu am stiut cum stau treburile..spital,cazare,masa,abonamente transport,cadouri...Va doresc bafta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Micky multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

BUNA FETELOR

Cris iti tin pumnii,sa vii de la unguri graviduta si peste 9 luni mamica.

Steliana mersi de intrebare.Ma pregatesc pt FIV 4 .Astept sa imi vina cm ca sa incep stimularea.Tu cum esti ?Nu vii la Debrecen? Cand incepi si tu tot FIV 4? Unul fara ET exact ca si la mine.

Apropo la Debrecen nu vine nimeni?Toata lumea merge la Szeged?

MULTA,MULTA BAFTA TUTUROR FETELOE CARE SUNT IN FOCURI.

KIT FELICITARI SI SARCINA USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, ma bate gandul sa ma indrept catru Debrecen desi am spus stot dupa a treia incercare de la Szeget. Nu stiu cand,acum suntem in focuri cu casa si nu stiu cum stau cu ovarele. Incep sa imi fac hormonalele si daca vrea dumnealui sotul as lua-o din loc.
Incepusem sa pregatesc dosarul de adoptie dar o parte din noi - El, nu suntem pregatiti.
Tu cand incepi? Iti tin pumnii si ma rog sa iti fie bine.

Mergi la inceput