FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 4
borzasimo spune:
salutare la toata lumea si multi
Noi santem bine crestem avem 17 saptamani, santem mari nu-i asa ?
Adaca am ramas datoare cu un raspuns nu am fost pe semenic am fost la socri, daca veneam pe semenic te sunam eu ca treceam prin Resita,poate ne intalnim pe la TM multi tie si la nazdravani tai
Cris ma bucur enorm ca ai inceput tratamentul o sa ma pt tine, poate treci prin TM si ne si vedem te astept multa bafta
Micky multa bafta intradevar anul asta a fost cu multe reusite sa dea DD la toata lumea aceasta bucurie
Valeria au trecut greturile? te si sarcina usoara pana la capt
Liana am vazut ca ai revenit iti doresc mult succes
Mi-ka va astept
Sandica, Andicu, internet, miha2004, si restu fetelor va pe toate nu va mai enumar ca santeti multe
17+
valeria72 spune:
Simona da de vre-o 3 sapt nu mai stiu ce sunt alea greturi, insa acum ne luptam cu dormitul ca a inceput sa creasca burtica
16+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
sandica spune:
Micky va fi bine totul, vei vedea. Aminteste-ti de "doua de-astea, doua de-astea...". Fiti mai optimiste si tu si Cris!!!
Valeria si ma bucur ca sunteti bine! Urmez si eu. Astept sa-mi vina CM ca sa incep AC si prin octombrie.....
Borzasimo si sa ai grija de voi!
Magduta
Bafta multa tuturor!
crisis81 spune:
Simooooooo ai grija ce-ti doresti ca se poate indeplini. Eu vin in TM sigur pentru ca de acolo iau avionu spre casa pe data de 8. Da daca ma primesti vin peste tine de pe data de 7 . Oricum sigur ne vedem. Trimite-mi nr tau pe privat ca eu la mine nu am telefonu cu agenda. L-am uitat acasa. Pup mamica si burtica!
Sandica , da intr-adevar "doua d'alea, doua d'alea" vom vedea de luni in colo ce iese. Va pup pe amandoi!
Valeria multumim mult. Sa te auda DD.
Dannette i-am transmis salutarile tale frumosului, si nu numai ale tale. Te pup!!!!!
Eu sunt bine, muuult mai bine si maine aflu cand e punctia. Oricum cred ca marti va fi. Asa e obiceiu la mine. Marti punctie, vineri ET.
Va pup pe toate, va multumesc pentru sustinere si MULTA BAFTA celor care sunt in focuri acum!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
valeria72 spune:
Cris si eu si ZisaCami tot marti am avut punctia si vineri ET.... poate e un semn !!!!!
16+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
Micky2007 spune:
Luni am punctia la 9.30.
Azi am fost la zadori si am in continuare 3 foliculi pe stangu, dreptul nu vrea deloc de produca.
Dar am nevoie de unul si bun.
Maine mai am tratament si gata, maine seara ovitrell.
valeria72, borzasimo, va fi bine, sunt sigura, iar daca nu, nu au intrat zilele in sac, incercam pana reusim.
Sandica stiu lectia "doua de alea, doua de alea"........numai sa fie.
Va pup pe toate.
Micky
daniela2 spune:
Spuneti-mi, va rog frumos, duminica, vin de regula la clinica (dr. si asistentele) ? Mi-a zis dr. ca trebuie sa sun in prima zi de cm, sa ma programeze in ziua a 2 a de cm si mi-e teama ca va fi duminica si ii deranjez. Multumesc.
BAFTA MULTA !!!! pup]
swift spune:
Buna ziua tuturor
Ma bucur sa vad ca unele dintre voi au avut sanse de reusita prin metoda FIV . Si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi , sotul meu are oligoastenozoospermie, deci cam nasol si doar FIV ne mai da o sansa . In septembrie suntem programati la Szeged , la Dr. Zadori pentru consultatie si ne punem sperantele in el , cu ajutorul lui D-zeu bine-nteles. Eu una cu greu m-am lasat induplecata sa fac FIV dar iata-ma pe ultimele sute de metri
Vreau sa va multumesc din suflet pentru informatiile lasate pe forum despre FIV, Clinica din Szeged, harta orasului , experientele voastre , etc.
Sunteti de milioane
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela2 Spuneti-mi, va rog frumos, duminica, vin de regula la clinica (dr. si asistentele) ? Mi-a zis dr. ca trebuie sa sun in prima zi de cm, sa ma programeze in ziua a 2 a de cm si mi-e teama ca va fi duminica si ii deranjez. Multumesc. BAFTA MULTA !!!! pup] |
Nu prea vin Duminica. Vine o asistenta dimineatza daca trebuie sa ia sange sau altceva, dar ii poti scrie doctorului un mail. El citeste si duminica. Si mai e si chestia ca z2 poate fi si z3. Deci nu e batuta in cuie, mai ales dc iti vine dupa-amiaza. si bafta!
Va pup pe toate!!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
daniela2 spune:
Crisis,multumesc foarte mult de raspuns. Asa m-am gandit si eu, sa ii scriu email. Problema este daca prima zi de cm va fi maine, sambata si atunci poate imi zice sa vin a 2 a zi, duminica. O sa-i scriu si sper sa-mi raspunda.
Bafta multa in continuare si sa decurca totul excelent !