FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Crisis, Micky2007, felicitari!!Ma bucur din toata inima pentru voi si va doresc sarcini fara probleme si bebici sanatosi!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crisis,Micky: felicitari,sa aveti o sarcina minunata,lipsita de griji si la sfarsit bebei frumosi si sanatosi!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Crisis, Micky Felicitari si sarcini usoare, fara probleme si bb-i sanatosi!
Cris eram sigura ca vei reusi!
Sandica tu urmezi la reusite!
Valeria ai grija de tine!

18+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Micky, Crisis, felicitari!!!!!!!! Sarcina usoara si bebici sanatosi! Aveti mare grija de voi!
Sandica, Tabitha, Sima1, voi urmati cu reusite!

Julia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Da Micky, gand la gand, sunt de acord cu tine si nu trebuie sa ne fie rusine s-o spunem ca in alta tara suntem tratate omeneste si cu responsabilitate.

Crisis stiu ca tu esti o draguta, ma mir uneori de unde ai atata energie, DD te va rasplati cu cel mai frumos dar

toate celelalte fete si asteptam aceleasi vesti si de la ele.
Acum ma duc la e cam tarziu, n-o sa mai stiu nimic de voi doua saptamani, mi-am facut programare la Techirghiol de maine-ceva probleme la coloana(destul de mari), insa cand vin recuperez si nu vreau sa aud decat de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Cris, Micky, felicitari!!Ma bucur din toata inima pentru voi si va doresc sarcini fara probleme si bebici sanatosi!
Hai ca s-a deschis sezonul de toamna la gravidute!!!!!

Cami o sa fie greu dar ce nu face mami pt bebici

va pup pe toate!

19+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

ADE LA MULTI ANI PENTRU GEMENI .SI MULTA SANATATE LA FEL SI PENTRU RARES.

CRIS,MIKY felicitari si de la noi .sa aveti grija de ei 9 luni sa stea
. cuminti in burtica. felicitari.[flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele gravidute: tuculucu, marush, zisaCami, Julia75, valeria72 si celelalte credeti ca puteti sa ne spuneti si noua ce valori la Bhcg ati avut si in a cata zi facute de la ET.
Am tot cautat sa vad daca valoarea mea este buna pentru Z11, dar nu prea am gasit. Data trecuta am avut 30 si sigur nu a fost bine.
Va doresc o zi buna.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Micky in ziua 11 am facut primul BHCG care a fost 138 iar in ziua 13 pe al doilea si a fost 293.............si iote ca sunt 2 bebei

19+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va astept sa completam impreuna un nou capitol sper eu si mai bun ca acesta, plin de vesti bune si noi!AICI

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput