FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Cris, Miky, BRAVO!!!!! tare ma bucur pentru voi. Sarcini usoare si sanatoase duse pana la capat va doresc.
sunshine4ever spune:
Crisis, Miky felicitari sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi. Doamne ajuta.
in asteptarea unui ingeras
Micky2007 spune:
Acum as vrea sa va povestesc un pic ceea ce m-a ajutat pe mine sa raman graviduta.
La consultatia de mijloc care a avut loc in luna in care luam AC, am vrut ca Zadori sa imi faca neaparat histeroscopie, initial nu a vrut (a spus ca histeroscopie face numai in urma a doua esecuri la ei acolo), dar avand in vedere ca dupa ce am pierdut sarcina la 6 saptamani, nu am facut nici chiuretaj, nici o eco, a decis ca inainte de a incepe un nou FIV sa imi faca aceasta verificare a uterului. Si asa am ajuns si eu in sfarsit sa imi verific uterul, sa nu am ceva sinechii sau polipi. Totul a fost ok si eu m-am linistit. Mentionez ca nimeni nu mi-a recomandat aceasta verificare. Ma gandeam mereu ca esecul primei sarcini s-a datorat uterului.
Apoi a urmat tratamentul, in Z2 trebuia sa iau numai menogon, dar eu somnoroasa (ca am facut dimineata si dupa o noapte cam nedormita, deoarece am dormit cu finul meu de cateva zile si eram chiauna) am facut cele 3 injectii menogon, decapeptyl si gonal. In Z3 o alta greseala in loc sa las gonalul la 112.5 am adunat 112.5 cat facusem in Z2 + 112.5 cat aveam de fapt in Z3 (voi sa nu faceti ca mine), deci in Z 3 am facut 225. In urmatoarele zile am mers bine ca am fost mai atenta.
La controlul din Z6, aveam 3 foliculi pe ovarul cu endometrioza, stangul (cam nasol am zis, ca nu vor fi de calitate), pe cel drept nimic.
In ziua punctiei am avut 2 ovocite dupa cum stiti si dr. ca sa fie sigur a vrut sa facem si inseminare, avand in vedere ca aveam si sperma foarte buna (80% mobili) si multa, ne-a ajuns si de inseminare. Zis si facut.
Vreau sa va spun ca la acest FIV am fost atat de “nesimtita”, ca nu m-a interesat nimic, am facut ca sa fac, foarte foarte relaxata, nu aveam chef de nimeni si nimic, numai sa ma odihnesc, sa scap de servici.
A doua zi dupa punctie nici macar nu am mers la clinica sa vad daca s-au fertilizat ovocitele. Am zis ca doar nu o sta ele degeaba acolo, or face ceva. Abia cu o zi inainte de ET, am mers mai mult ca trebuia sa aflu la ce ora am embrio transferul, ca altfel nu ma duceam nici atunci. La embrio transfer mi-a spus Zadori ca se vede ca sunt foarte relaxata (se vedea probabil la uter, cand a introdus embrionii).
Am stat numai 2 zile in pat, 2 zile cu mici plimbari, apoi la servici, cu o saptamana aproape groaznica, cu mult stres.
In ziua 9 am facut test asa intr-o doara, nu m-am bucurat evident, ca ma gandeam ca se poate sa se intample ca data trecuta, cand am pierdut sarcina. Si asa din “nesimtire” in “nesimtire”.
Am uitat sa va mai spun ca fina mea inainte sa nasca a chemat preotul acasa, sa ii citeasca si asa m-a chemat si pe mine si mi-a citit si mie preotul ceva sa am bebe. Dupa ce a nascut si a venit cu bebe acasa, iar a chemat preotul si asa iar mi-a citit si mie. Asta a fost chiar inainte de a pleca la Szeged. Iar mama finutei mele mi-a pus pomelnice la 10 biserici, special pentru bebe.
Cam asta este povestea mea, dar daca o vrea DD sa mi-l tina pe bebe 8 luni in burtica de aici in colo vom vedea. Deocamdata nu ma bucur deloc, pana nu vad eu ca este bine.
Pe 4 octombrie imi botez finutul si imi sta capul numai acolo, cumparaturi, etc. nici de cum la bebele meu.
Va multumesc fetelor pentru felicitari si sa speram ca va fi bine.
Tabitha tu urmezi .
M-am intins ca o placinta dar cuiva ii va folosi experienta mea.
Micky
sima1 spune:
CRIS FELICITARI
MICHY FELICITARI
CAIUS SI DARIUS LA MULTI ANI
De azi eu am 2 puiuti unul de 10 celule si unul de 8 celule.
blankar spune:
CRIS,MIKY felicitari!
am fost si eu candva pe aici dar din fericire am ramas spontan gravida
dar tot v-am urmarit si ma bucur de fiecare data cand ramane cineva gravida de aici
va pup si le urez celorlalte fete bafta si sa veniti cat mai repede la odisee sau la clubul scutecelor
http://community.webshots.com/user/blanka75
Micky2007 spune:
sima1 chiar daca ai scris acolo mic, mic eu tot am vazut, foarte bine vreau sa iti spun, putini dar buni, la fel am avut si eu, iti doresc sa ne urmezi si sa ne anunti in curand ca esti .
Facem galerie .
Tabitha cand faci test?
Va pup si va multumesc pentru tot, doar datorita voua am ajuns si eu la Szeged si foarte bine am facut, decat sa stau sa pierd timpul aici.
Micky
bubu73 spune:
Micky Criss FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Doamne cata bucurie ne faceti!
Acum m-ati convins, urmatorul FIV nu-l voi mai face in tara.
Cata nevoie aveam de reusitele voastre pt. a ma hotara.
S-aveti grija de voi si de bebici.
Un buchet mare de flori pt. voi, deja mamici
Criss, cand iti mai revii din starea asta de fericire sa stii ca te bombardez cu intrebari.
crisis81 spune:
Va multumesc tuturor pentru vorbele si gandurile voastre!!!.
Sima1 asteptam vestile bune de la tine si la anu' sa vi cu copiii tai la mare.
Buluna, Mihaelle, Cornelia tin pumnii!!! Astept vesti .
Bubu73 astept intrebarile tale !
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Micky2007 spune:
bubu multumim frumos, dar sunt extrem de multe fete care au reusit in ungaria. Cel putin vara asta am inteles ca numai doua nu au reusit. Nici nu se compara cu procedura de aici, esti tratat omeneste, nu ca aici. Imi pare rau ca spun asta ca este tara mea si ar trebui sa fiu patriota, dar nu pot.
Eu cred ca iei cea mai buna decizie sa faci in ungaria.
Multa bafta.
Micky
sandica spune:
Criiiissss .... ce ziceai???? Hmmmm, poate venim noi la tine (iar!), dar de data asta la botez!!!!! Sa fii cuminte!!!
Miky
Magduta poate vom reusi sa ne vedem!