FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele,

Va multumesc tuturor pentru urari si sustinere (nu va mai enumar, ca sigur scap pe cineva si o sa-mi para rau), stiu ca sunteti cu inima alaturi de noi, cele care suntem in focuri, si sa dea DD sa reusim toate sa ramanem insarcinate si apoi sa ne vedem cu bebeii in brate.

Azi, ziua 8 de stimulare, raportez: 2 foliculi pe dreapta de 13 mm, 1 folicul pe stanga de 12 mm, endometru 7 mm. Dr. Zadori a zis ca spera sa obtina 2 ovocite bune din astia 3 foliculi. Eu continui tratamentul cu 3 doze de merional pe zi, 112,5 u de Gonal F si jumatate de decapeptyl. Luni la ora 14.00 m-a chemat pentru o noua ecografie si probabil ca punctia va fi miercuri, 10 sept.

Liana, Cris, Micky: multa multa bafta si va doresc din toata inima sa mi-o luati inainte cu vestile bune, ca sa pot calca si eu pe urmele voastre dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, FOARTE TARE !!! sa te vad mamica de gemeni!

Chiara, felicitari mamico! sa fiti sanatosi si sa aveti parte de un copil, sanatos, mancacios si bun!

Daca vreti sa-l vedeti pe Filip tuns, ia uitati : Filip la 1an

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CHIARA Felicitari ! Bebe Matei sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
CRISIS Suntem aici, nu te-am uitat. Doamne ajuta ! 4 x

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Andicu sa te auda Dumnezeu! Deja visez
Adela pentru toata gasca!
Tabitha multumim! Sper sa nu te dezamagesc si multa bafta la punctie sa iasa productia buna!

Pupici pentru toate fetele!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Criss ma bucur ca totul a mers bine, la vara vrem sa te vedem cu caruciorul dublu ( gabarit depasit ) , pe Daria o aduc la tine sa te ajute cu bebe. . Te pupam
Micky, bafta multa.
Chiara felicitari , sa-ti traiasca BB.
Liana
Tabita multa bafta

[

Mergi la inceput

CRISIS Drum bun ! si ne sa fie de la toata gasca
TIA O sa aiba Cris numai ajutoare

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Lelia, Mi-ka La multi ani pt printesele voastre.
La multi ani la toate fetele care poarta numele MARIA.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! CELOR CE POARTA NUMELE MARIA

LELIA, MI-KA - LA MULTI ANI ! pentru fetitele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetele si LA MULTI ANI pentru toate Mariile !!!!!!!!!!!!!

am si eu o intebare pentru voi
luni plec la Szeged (pentru prima data )si se potriveste perioada pentru inceperea tratamentului. nu stiu daca asa va vi dar eu sper
am primit de la cineva cateva cutii de puregon si nu stiu daca se le iau la mine
din cate am citit, dr.Zadori recomanda Gonal
este cineva care a primit puregon????
sa stiu daca il car sau nu

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

crisis tin pumnii .... iti dau si indicatii la cresterea gemenilor

chiara felicitari mamico!

noi suntem bine, mari... umblam in 4 labe, ne ridicam in picioruse ... multa bataie de cap

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput