Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, multumesc pentru lamurirea cu buricul! Acum, nu stiu ce inseamna "trece repede", ca de ieri ma tot tine...

Fetelor, incep si eu ca tuchi, e vreo problema daca nu mi-am simtit azi fata, pana la ora asta? Ieri am simtit-o...

A, si dorm f. mult...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ingrid multzam mult pentru explicatii.

Leditia, multzam frumos, ai grija de tine si da-l incolo de "scarbici" ca avem in fata o intreaga viata sa mucim.Multa, multa sanatate.

Cel mai important lucru este sa fim sanatoase si sa ne crestem puii cat mai bine, sa ne petrecem cat mai mult timpul cu ei.

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Cristi - daca te ajuta cu ceva: mamica finutei mele a patit exact la fel in sapt 18 si totul a fost ok intr-un final - placenta s-a ridicat (nu stiu daca- corect sau nu medical.... da' asa mi s-a spus, asa zic si io!) si-apoi bebelina nu mai voia sa iasa :)))

20+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

merci raluca

am inteles ca la 80% se ridica

roxana - ce insemna aia cu ridicarea uterului? despre ce e vorba si cand se intampla? oare atunci se poate ridica si placenta mea?

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Asa, ca uitasem - Ledi tata, da' tu ai merita batuta ca te-ai chinuit pana acu.... Stiu ca exista situatii in care preferi sa ramai activ, da' nici atat de activ!!! Ai grija de voi!!

20+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Burticilor, eu ma gandesc cu groaza la lunile de iarna de anul asta.Eu fac pana la servici 1h si juma dus + 1h si juma intors.In plus de asta, ca sa ajung la servici, schimb 3 mijloace de transport (troliebuz+tramvai+autobuz).

Sunt ingrozita, tocmai de aceea ma interesez de CM pentru ca daca va fi zpada si inghetz imi va fi f.f.f.f greu sa ajung la servici.

Voi aveti astfel de probleme????

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 41

Mergi la inceput