Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaconda..., Doamne ajuta! tinem pumnii, sa vii cu vesti bune

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gabriela - hai mah....nu te gandi asa. din pacate chestia asta se intampla in atat de multe cupluri, nici nu ne putem noi imagina, dar nu toti spun ca au sau au avut dificultati in a concepe. bine ca traim in anul 2008 si exista atatea metode prin care pana la urma toate o sa reushim. daca ne nashteam acum 50 de ani???
n stii ce sa mai faci? pai uite tocmai fac laparo! trebuie sa crezi in shansa ta de dupa operatie.
sunt convinsa ca o sa sari pe aici in sus de bucurie peste o luna si un pic. doar stii ca rata de reushita a lui T dupa laparo este de 60%. cea mai mare dintre toti doctorii romani care folosesc metoda asta de diagnostic si tratament.

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

anaconda - hai, sa deschizi tu odiseea de mai-iunie 2009....sa am senzatia si eu ca sunt mai mare

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele,luni la ora 17 sunt la cabinet la monito.Cu cine ma vad???
Aris,alaturi de Anaconda sunt si eu abonata la IA.Asa ca,te rog,ureaza-ne de bine amandurora!!!Anaconda,daca fac monito din doua in doua zile si daca prima e luni,avem sanse sa ne vedem miercuri!!!

Mergi la inceput

oooooooooo aerlilian - ma scuzatzisigur ca fac galerie. pai, voi ce credeti cat o sa raman eu la grupa mica?! hadetzi fetelor sa am si eu cui sa dau sfaturi cum e cu gretzurile si asa mai departe. ia sa vedeti cand o sa veniti voi amandoua cu testele pozitive cine o sa mai aiba curaj sa comenteze rata de reushita la IA.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna Aerlilian sa ai bafta sa se prinda IA
Si eu merg miercuri la monit. dar am si eu o problema cand am sunat sa ma programez asistenta a spus ca pot veni oricand miercuri intre ora 14-18 ca nu mai e nevoie de programare sper sa nu faca vreo figura dr.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

anaconda, multumesc pentru raspuns noi am mai vorbit pe mess dupa prima histero pe care ai facut-o...pai eu ce sa am, doar endometrioza stadiu III, adica cam peste tot, mai putin ovarul drept, asa ca voiam sa fac o evaluare a tuturor posibilitatilor... desi cred ca ma indrept vertiginos catre FIV
am intrebat de GIFT pentru ca am citit niste raspunsuri ale lui Tutu pe infertilitate in care spunea ca sansele de reusita GIFT sunt mai mari decat FIV si ar fi si mai ieftin... iar trompele mele sunt ok, inca...
iti tin pumnii pentru ISA de luna asta, eu cred ca ai sanse mari sa reusesti pentru ca te-am urmarit si am vazut ca esti o luptatoare.

pup toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gabriela ,se intampla des sa primesti un astfel de raspuns la programare.Ideea e sa ajungi cat mai devreme,ca oricum ai de asteptat la usa.
Anaconda ,vroiam sa te intreb daca pt recoltarea spermei in vederea IA este ok un recipient din acela luat de la farmacie pentru urocultura.Din acela steril...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Stiu Aerlilian cum este cu programarea luna trecuta am fost programata la ora 16 si am intrat pe la 17.20 dar asta este trebuie sa avem multa rabdare si incredere la dr. la care mergem.
Am si eu o problema am refacut secretia vaginala si mi sa pozitivat iarasi ureaplasma care vad cu nu pot scapa de ea am urmat tratamente cu antibiotic dar degeaba dat de dr la care am fost. I-am trimis sms lui dr. sa vad ce i-mi da pt. ureaplasma si stiti ce mi-a nimic, mi se pare cam ciudat , stiu ca ureaplsama ar afecta fatul dc raman insarcinata .
multumesc

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mada , sa-i ti stransi tare , da ?:)))
Aris , ..."rata de reushita a lui T dupa laparo este de 60%. cea mai mare dintre toti doctorii romani care folosesc metoda asta de diagnostic si tratament". . Bine punctat !!
Da ,asa e , o sa deschidem mai multe odiseea de mai-iunie 2009 ! Ia sa vedeti voi ! Ca eu am gura aurita....:))

Aerlilian , toate sansele sa ne vedem miercuri ! Pei miercuri e prima zi de monito la mine . O sa ajung in jur de ora 13:30-14 . Sper sa ne nimerim ...
Da , e ok un recipient de care spui , bineinteles , sa fie steril . Cutiutele acelea cu capac rosu :) !

Cristy , eu cred ca ai sanse si prin IA , daca trompele sunt ok !! Macar incearca cel putin 3 . Si mie mi-a zis din start Tutu ca nu prea am sanse , decat prin FIV.... Si uite ca am ramas prin IA , si tot prin IA o sa mai raman ...
Cat despre GIFT , nu prea face in fiecare zi Tutu.....
Se face laparoscopic , cu anestezie generala , si baga gigeii direct pe trompe . Mai degraba as face IA -pana reusesc , decat GIFT , totusi . Intrebai si cam cat costa GIFT la Tutu.... Costa in jur de 1000 euro , cel putin . Si fatza de alte clinici , e chiar bine ! Asa am citit eu pe undeva , pe-aci prin forumul acesta ..

Mergi la inceput