Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 12
anaconda2 spune:
Pentru cine intereseaza cum se face Gonalul , uitati instructiunile ,vizionati acel clip ( e mura-n gura...:)) ) , si vi le faceti singure , care-cum veti avea nevoie ! Puneti www in fatza la link-ul de mai jos....
.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/vial/instructions.jsp
anaconda2 spune:
Cristy , am uitat sa-ti spun ceva . Si mie mi-a gasit endometrioza la laparo.... Si n-am vrut sa fac dipherelin...
So what ?? Tot am ramas gravi !! Mi-a demonstrat Tutu ca se poate , cu endo sau fara endo :))....
mada23 spune:
Ana ...
ma bucur ca esti optimista,sieu vreau sa-mi ignor endometrioza, dar din pacate fac doi ani de la operatie si isi cam face simtita prezenta.
sa stii sa iti tin pumnii stransi tare , tare, Doamne ajuta si tie si fetelor ce fac IA acum, Aerlilian
si Georgi 
ma rog pentru voi, poate Bunul Dumnezeu ne ajuta sa ne facem odiseea noastra 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
anaconda2 spune:
Mada , ti-am luat "dosarul" de pe prima pagina .
..."incercari naturale din ianuarie 2004, ovulatie naturala, laparoscopie: chist de 3omm, puncte de endometrioza , dipherelin 3 luni si homeopate pana in prezent; 1 IA nereusita "
E f tare si ok ca ai ovulatie !! Probabil ca si trompele sunt la fel de ok ! Si ce daca ai avut "cateva puncte de endo" ?? Si mie mi-a gasit la fel , si cum spuneam , n-am facut diphe , n-am pierdut timpul ! In homeopate eu una n-am incredere , si nici n-am sa folosesc vreodata . Deci ai numai 1 IA ...
Si te-ai oprit aici ? De ce n-ai mai facut ? Sa fi inceput de prin 2004 sau 2005 cu IA , cred ca deja aveai bb frumos pana acum :)) ! N-ai facut luna de luna cate ceva ...? Sau poate ai facut cu pauze..?!
mada23 spune:
Ana...din pacate sunt din galati unde medicii sunt varza, m-am trezit cam tarziu cand am realizat ca chiar am probleme si cei din galati nu ma pot ajuta, in 2006 toamna am ajuns la tutu, am facut laparo, apoi dipher, timpul a trecut, si iata-ma de pasti anul acesta am facut stimulare din pacate foliculii mei giganti s-au spart foarte tarziu, apoi in mai o nou incercare, toate bune si frumoase, dar din pacate nu a reusit, acum la sf lui septembrie, vreau sa incerc din nou, stimulata cu gonal, asa am stabilit cu tutu ultima oara.
am vrut sa te trec pe prima pag, dar nu stiu de ce ti-a disparut mesajul.mai incerc.

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aerlilian spune:
Anaconda ,intai sa vad ce-mi spune Tutu luni si apoi voi vedea daca vin miercuri...Oricum,am mare incredere in "feelingul" tau ca vom fii multe gravidute de mai-iunie!Sa te auda Dumnezeu!
Fireyes,mama-mama ce te mai laudai ca o sa ma rupi cu scrisul!Si de-abia scoti nasul din barlog!Vezi ca ma superi!
mada23 spune:
Ana...ai disparut?
Aerlilian...Doamne ajuta 

Alina1974 spune:
buna seara fetelor , tin sa va multumesc tuturor pentru sustinerea pe care mi-o acordati si 

compasiunea pe care o simtiti fata de mine .
Va multumesc inca odata , nu stiu daca va da-ti seama prin ce clipe grele trec eu in acest moment, dar asta e, asa a vrut bunul dumnezeu sa se intimple.
nu stiu daca am sa uit vreodata acel moment groaznic cind m-am trezit din anestezie si am intrebat daca mai traieste " titi" a noastra asa ii spuneam eu si sotul meu fetitei noastre (aflasem cu 1 saptamina in urma ca este fata ).Pling si in acest moment cind va scriu de am udat toata tastatura si biroul.
acum va las caci nu mai pot nici sa scriu din cauza tremuratului gindindu-ma la acel nenorocit care a pus capat zilelor fetitei noastre pe care urma sa o cheme MARA-IRENE si pe care o asteptam sa vina cit mai repede pe lume.
VA PUP SI VA DORESC O NOAPTE CU VISE CIT MAI FRUMOASE NU CU COSMARURI CA ALE MELE.
clau0072 spune:
Buna seara, fetelor! Imi pare tare rau ca nu a fost loc si pentru mine printre voi!
Voi continua sa citesc mesajele sa pot afla macar asa prin ce experiente ati trecut, caci poate imi sunt si mie de folos. Va doresc din suflet sa aveti parte de vesti extraordinare!!Alina, fii tare si sunt convinsa ca Dumnezeu te-a pus doar la o incercare , dar, cu siguranta, vei reusi!!!
clau
anaconda2 spune:
Mada , la prima mea IA , am avut dupa stimularea cu clomifen doar un (1) folicul , care crescuse ca un bostanel :) , de 36 mm , daca iti vine sa crezi ! Am facut totusi inseminarea , insa in sufletul meu , stiam ca nu mai era bun ovulul... Dar , poate aveam o cat de mica sansa . N-a fost ...
La a 2 a IA , tot cu clomifen , am avut vreo 2-3 foliculi , dintre care doar 1 era matur....pregatit sa fecundeze...
In schimb , la cea de-a 3 IA (-reusita dar pierduta...,stii) , dupa (doar) 4 injectii cu Gonal , wow ....aveam vreo 5-6 foliculi , dintre care vreo 3 apti :)) !! Daca imi facea Tutu tripleti :)) ??
De ce tocmai la sfarsitul lui septembrie vrei sa faci IA ? cand trebe sa-ti vina cm ?
P.S - Mada , eu am sters mesajul pe care-l scrisesem cu datele mele , ma gandisem sa ma treci si pe mine pe prima pagina , insa m-am razgandit.... Poate dupa ce voi ramane iar gravi .
Aerlilian , daca te-a chemat luni la monito , sigur te va chema si miercuri !! Ori la cabinet , ori poate de dimineata , la spital . In orice caz , eu voi fi la cabinet in jur de ora 14 . Sper sa ne intalnim acolo . (Ti-am dat si un pm !!)
Alina , imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin nenorocirea asta ! Capul sus , mergem inainte ...cu speranta , cu incredere ... Incearca sa te linistesti , chiar daca ti se pare acum imposibil...
Clau , de ce crezi ca n-ar fi loc si pentru tine ?? Esti bine primita !