Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 10
katymana spune:
neata fete eu inca mai
desi am baut o

tamy am facut op in februarie dar...poate sunt eu mai sensibila sau pentru ca eu la o sapt dupa op dadeam cu aspiratorul si faceam curatenie generala prin casa
am fortat atunci si acu sufar
.
alina...ma rog la dumnezeu pentru tine si sotul tau sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare
.
rocsy si tata in august a fost operat de tumoare la stomac acu isi revine... incet dar speram noi sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
asteptam rezult biopsiei.tata e un om care nu si-a batut joc de viata lui nu fumeaza nu bea alcool a mancat intotdeauna la timp intr-un cuvant a avut grija de el si totusi boala nu intreaba...el a suferit in urma cu trei ani un accident de munca si credem noi ca de acolo i se trage..acu avand sistemul imunitar scazut..se lupta si cu durerile provacate atunci ,rani care nu s-au vindecat..
capul sus Dumnezeu face minuni...eu am gandit pozitiv tot timpul si acu la fel...sunt alaturi de tine si de voi cele care treceti prin momente grele.inainte de operatie se poate spovedi si impartasi si puteti da o slujba pentru el si sa ii faca sf maslu.
katy
gabrielarusu spune:
Buna fetele
Ttamaryllis ai vorbit cu doctorul pe cat te-a programat? Ti-am trimis un mesaj pe private.
Si eu la sf. luni sper sa ma operez lapro si histero si mi-e tare teama dar tre. sa trec si peste asta .
La toate fetele va doresc o zi buna in continuare.
sper viitoare mamica
tamaryllis spune:
fetelor, in cat timp te programeaza dr pt operatie? caci eu nu pot sa plec de la serviciu decat la sfarsitul lui octombrie si ma ganedsc sa nu ii dau mesaj prea devreme si sa uite de mine pana atunci.
rocsy2007 spune:
va multumesc fetelor pentru sustinere. eu sunt optimista si sunt sigura ca tata va trece cu bine peste operatie.
alina imi pare f rau pentru sarcina pierduta. lucrul bun este ca ai ramas si cu siguranta se va intampla din nou. ma bucur ca sunteti bine amandoi. Dumnezeu va va da putere sa mergeti mai departe.
cristy1977 spune:
buna ziua, fetelor
sunt si eu pacienta dr. T de aproximativ 1 an, am o intrebare pentru voi si sper ca imi veti putea raspunde: aveti idee daca dl. dr. practica GIFT, si daca da care sunt conditiile. Eu din pacate nu am apucat sa vb. cu dinsul despre asta si as vrea sa merg la consultatie cu lectia invatata (altfel iar ma voi fistici si voi pleca cum am venit).
astept un raspuns de la voi.
va mulumesc mult,
cristina
"After all, tomorrow is another day!"
magdita spune:
Alina![]()
![]()
, nu pot sa cred ! Nici nu imi gasesc cuvintele care sa exprime ceea ce simt... Imi pare nespus de rau, e absolut nedrept ce ti s-a intamplat... Iti doresc sa reusesti sa treci peste aceasta trauma si sa puteti merge inainte. Cel mai important lucru este sa fiti sanatosi si sa aveti puterea sa o luati de la capat. Cred din tot sufletul ca daca s-a putut o data, cu siguranta se va putea si a doua oara
. Dumnezeu sa va aiba in paza Lui
.
Pup toate fetele dragi
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aris26 spune:
alina.....![]()
tamaryllias - s-ar putea sa te programeze mai repede de atat. pe mine m-a programat la o luna dar asta pt ca asa a vrut ca sa mai prind o luna de monitorizare.oricum cred ca poti sa-i spui de cand esti tu disponibila pt ca altfel nu ai de unde sa stii cand o sa te programeze, are un calendar si cand are o zi libera te baga.
9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
anaconda2 spune:
Fetele , a venit :))! Ziua 1 . Maine incep Gonalul , iar miercuri monito . Asa ca ...o sa fac IA inainte sa plece Tutu :) .
Cristy , da , face si GIFT , dar numai in anumite conditii , si daca chiar trebuie . Se face sub anestezie generala . Da un search pe Google , ca o sa gasesti tot ce te intereseaza . Si eu dupa a 2 a IA , ma gandeam la GIFT , chiar vorbisesm cu Tutu despre asta , insa am ramas gravida , prin IA :))! Tu de fapt ce problema ai , de vrei sa incerci GIFT ? Cum stai cu trompele ?
aris26 spune:
gabriela - curaj. hai ca nu e chiar asa horror operatia asta. cateva zile dupa o sa te simtzi mai rau, dar pe cuvant in doua saptamani nici nu o sa mai stii ca ai fost operata.
bafta, sa ai acelash rezultat ca mine![]()
9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
gabrielarusu spune:
Multumesc Aris26 si sper din tot sufletul sa am acelasi rezultata ca al tau ca deja sunt cu moralul la pamant numai la chestia asta ma gandesc de ce mi se intampla tocmai mie nu stiu ce sa mai fac.
sper viitoare mamica