crema antivergeturi

Ce crema antivergeturi folositi? A dat rezultate?
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
Raspunsuri

gargaritza85 spune:
ma bag si eu ca musca in lapte. din cate stiu nu toate cremele antivergeturi sunt indicate in sarcina, sunt unele speciale pt gravidutze. eu folosesc ceva de la Chicco (Mam ma Donna), o gasesi prin farmacii. 30+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

Tecky spune:
Nu vreau sa te dezamagesc dar cu orice crema te-ai da daca organismul tau este predispus la vergeturi tot iti vor aparea indiferent ce crema folosesti.Eu am folosit crema de la Mustela si in sapt 38 mi-au aparut pe burta si pe picioare.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

CrisaS spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca va interesati de creme de vergeturi. Nu am nascut insa m-am luptat cu ele ani...mai ales cind m-am ingrasat....aici cind am venit in America..am descoperit una magnifica.
Se numeste STRETCH MARKS..FIRMA E PALMER'S..SI ESTE CU COCOA BUTTER..AU SI CU OLIVE OIL..AU MULTE.
Daca aveti pe cineva care va poate trimite sau cumpara nu ezitati..eu am scapat de ele. Definitiv.Stiu ca multe nu or sa creada dar..nu-mi pasa...pot sa va spun ca este un produs excelent. Dar trebuie sa va dati de doua ori pe zi. Cautati pe net si cititi despre ea.Nici nu e scumpa.
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png

irlandeza spune:
Si eu tot de la Mustela am folosit, crema speciala antivergeturi , doar seara, desi scrie dimineata si seara, si nu mi-a aparut nici una, desi am avut o burtica destul de mare in ultimele sapt. de sarcina. Probabil tine mult si de pielea pe care o ai. Si de cantitatea pe care o pui pe burtica.....Mie mi-au ajuns 2 tuburi mari , dar am inceput sa ma dau doar din luna a 4 cand a inceput burtica sa se rotunjeasca.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luniP a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Raluca83 spune:
Hello! Eu am folosit Mustela si Eucerin si degeaba, pe sani tot mi-au aparut vergeturi! Oare o sa mai scapam de ele?32+

rhoneea spune:
Ptr a obtinute un efect trebuie sa te dai de 2-3 ori pe zi.Si chiar daca nu ai vergeturi ar trebui sa folosesti o crema antivergeturi,pentru ca ele pot aparea peste noapte,oricand.
Eu am fosit si Evaderm si Mustela maternity 9 mois.Nu pot spune ca au disparut insa pot spune ca s-au mai ameliorat.Eu cand ma dau cu crema o fac in special dupa un dus fierbinte si cu un burete special.
Crema de care iti spune Crisa se gasesc in toate mall-urile sau hipermarcheturi.
Irina lui Pierre-Sebastien
nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**

OanaP spune:
In plus, daca dupa nastere alaptati si vreti sa va dati cu orice fel de creme, cititi ce contine crema respectiva, pentru ca s-ar putea sa ajunga in lapte. De ex, sunt unele creme bazate pe cafea si s-ar putea sa va agitati copilul.

CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhoneea Crema de care iti spune Crisa se gasesc in toate mall-urile sau hipermarcheturi. |
In Roimania? Cu atat mai bine...ca se gaseste..aici e f ieftina..si pare de duzina si tot asa se gaseste peste tot..insa asta nu m-a impiedicat s-o folosesc si ...eu zic , ca e perfecta.
Incercati-o!!
Crisa

CrisaS spune:
Sau...aaaa mi-am adus aminte ..acum vreo..6, 7 ani nu mai tin minte exact eram in tara oricum ..am folosit o crema..pentru sani..aveam niste vergeturi pe sani si pe brate (de la slabit atunci)..tot asa mi-au disparut..efectiv nu mai sant...pot sa va arat daca ne intilnim:)))))))))), crema era de la DEESE.Cosmeticiana mea vindea produse DEESE..nu auzisem pina atunci..vreau sa va spun ca dadeam acum 6, 7..8 ani...500.000 pe crema o poala de bani...insa tot asa mi s-a parut fantastica.Ultima daca prin 2006 ..parca cind am fost in tara am vrut sa mai iau una..o dadea cu 1 milion..cam scumpa mi se parea.Intre timp am ...decoperit-o pe-asta de-aici.
Daca intereseaza pe cineva va pot spune unde o gasiti pe doamna care distribuie.
Numai bine,
Crisa

ramii spune:
si eu tot Mustela 9 moins folosesc,dar din luna a 7-a mi-au aparut vergeturi pe solduri si pe picioare.
pe burtica vad ca nu sunt,dar eu stiu,poate se vor vedea dupa nastere ca acum nu-mi dau seama fiind pielea intinsa.
tine de textura pielii si de cat de mult te ingrasi in astea 9 luni.
de scapat, nu cred ca mai scapam de ele.