crema antivergeturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata fetele!Pe mine m-a ferit D-zeu de celulita si vergeturi pana acum,nu stiu cum o sa fie de acum inainte pt ca sunt gravida in 24 sapt si mi-e cam frica de asa ceva mai ales pt ca am luat prea mult pana acum in greutate adica 14 kg.Totusi imi permit sa va dau un sfat pt ca am citit despre asa ceva ff mult,subliniez faptul ca tine mult de textura pielii,dar treb sa respecti si anumite chestii cum ar fi:-apa ff multa,putin sport,fructe si legume,niciodata dusuri firbinti stiti cat afecteaza pielea???si normal fol de creme anticelulita si vergeturi.Ar mai fi multe dar le-am cam uitat o sa va mai scriu cd imi aduc aminte!O zi buna va doresc!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinna spune:

salut. si eu am probleme cu vergeturile,chiar destul de mari ptobleme.as fi foarte interesata de crema pe care a mentionat-o CrisaS,STRETCH MARKS-PALMER'S.insa nu stiu unde anume sa o gasesc.eu locuiesc in timisoara ,dar as fi dispusa sa o cumpar si la comanda sau oricum altcumva.
daca e cineva care ma poate ajuta,va rog sa ma anunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ia incercati uleiul de migdale, de la aboca parca e.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boldi spune:

Eu am folosit- Mustela cu Dubla Actiune pt Vergeturi-de care sunt foarte multumita...am folosit-o si la prima sarcina si acum si nu am vergeturai...mi se pare excelenta...se gaseste cam greu si costa cam 100 lei.

boldi 34 +

Mergi la inceput