Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu va pup....sa fiti cumintele.... si cine are sub 38sapt...sa nu indrazneasca nimic.....deaaA? pup carla,35+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
pai noi nu vrem dar daca vor bebeii, cum ii oprim? le punem dop ??
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
andy.p spune:
Joy ce vesti bune ai primit..despre secretie si eu convietuiesc cu ea..sunt curioasa ce tratament iti da.
BB-lina mea nu cred ca se mai intoarce..aseara o simteam cu capsorul jos si azi dimineata surprise iar era sus.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
kid2003 spune:
Clau, da, se angajeaza, adica ii coboara caputul in pelvis. A mea era deja angajata cand am fost la eco, aveam 2 zile inainte de a implini 37 de saptamani. Deci burtica a coborat, pot sa respir mai usor, o sa coboare si mai mult in urmatoarele zile. Bebe e chiar cu capul acolo, preseaza colul (de aici si intepaturile mele dureroase)...si chestia asta are rolul de a scurta colul si de a-l pregati pentru nastere. Dr mi-a zis ca e bine, e "pregatita" si putem sa o scoatem la 38 de saptamani. Colul era inca inchis, mai scurt, dar totusi nu e sters, contractii am dar nu sunt regulate si nici f dureroase, dopul nu l-am vazut (iar) si nici membranele nu s-au rupt. Deci bebe, da, coboara in pelvis (scrie acolo pe link-ul ala la sapt 38) si capul ii e protejat bine de oasele bazinului.
Joy, si eu m-am luptat cu nesuferita de candida, este f frecventa in sarcina. Mi-a dat Canesten 3 zile (3 ovule), am repetat analiza si a disparut din prima. Nu e nimic ingrijorator
bb2
Joy21 spune:
citat din mesajul lui tzitziri Joy, deci asa...a gasit iesirea Vreau sa te intreb daca in afara de o senzatie de presiune diferita ai mai simtit ceva...eu ma astept ca daca o ia din loc sa zguduie bine...sau se intoarce cate putin si ca atare nu simti nimic si vezi doar rezultatul la eco? 33+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Si eu ma astetam sa mi-o ia burta la fuga, dar n-a fost asa. Cred ca s-a intors putin cate putin, probabil si noaptea. De ieri simt presiune in partea de jos, asa ca si cand as fi stat muuuulte ore in picioare. Dar nu protestez, sunt multumita sa s-a asezat cum trebuie.
Inainte sa se intoarca o intrebasem pe dr. daca pot face ceva sa facilitez, poate sa stau mai mult in pat.. Mi-a spus ca nu ajuta cu nimic si nu am cum sa intervin. Totusi am stat de vorba cu Sofia si am rugat-o fumooos sa o ajute pe mamica ei .
, ai sa vezi ca se aranjeaza si David. E instinctul lor sa "caute" iesirea. Eu am aproape 36 de sapt, deci nu e lege sa se intoarca la 30 sau 32, au si micutii, personalitatea lor
35+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
LUCUTTA spune:
Clau geo,te
Eu ma gandesc ca s-ar fi intors dar cum imi dau seama de asta ,ar fi trebuit sa simt o miscare mai deosebita?abia astept sa merg la eco.
Nu stiti cumva cat se mai pune la un botez ca nasi?Nasi de fetita de aceea vreau sa specific pt ca i-am luat si cercelasi.
30+Sergiu
baby_boy spune:
Am si eu o intrebare legat de pozitionarea bebelului. La mine simt sus asa un goguloi tare ,care se misca..se muta ..ori sta in dreapta ..ori in stanga.. asta e caputul sau funduletul? Mie imi zisese doctora ca s-a intors demult..dar parca nu sunt convinsa.
33
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
clau_geo spune:
citat din mesajul lui kid2003 Clau, da, se angajeaza, adica ii coboara caputul in pelvis. A mea era deja angajata cand am fost la eco, aveam 2 zile inainte de a implini 37 de saptamani. Deci burtica a coborat, pot sa respir mai usor, o sa coboare si mai mult in urmatoarele zile. Bebe e chiar cu capul acolo, preseaza colul (de aici si intepaturile mele dureroase)...si chestia asta are rolul de a scurta colul si de a-l pregati pentru nastere. Dr mi-a zis ca e bine, e "pregatita" si putem sa o scoatem la 38 de saptamani. Colul era inca inchis, mai scurt, dar totusi nu e sters, contractii am dar nu sunt regulate si nici f dureroase, dopul nu l-am vazut (iar) si nici membranele nu s-au rupt. Deci bebe, da, coboara in pelvis (scrie acolo pe link-ul ala la sapt 38) si capul ii e protejat bine de oasele bazinului. Joy, si eu m-am luptat cu nesuferita de candida, este f frecventa in sarcina. Mi-a dat Canesten 3 zile (3 ovule), am repetat analiza si a disparut din prima. Nu e nimic ingrijorator bb2 |
pup dulce Kid pt toate lamuririle date
AMR 9 zile
Joy21 spune:
citat din mesajul lui andy.p Joy ce vesti bune ai primit..despre secretie si eu convietuiesc cu ea..sunt curioasa ce tratament iti da. BB-lina mea nu cred ca se mai intoarce..aseara o simteam cu capsorul jos si azi dimineata surprise iar era sus. 36+bbelina AMR 4 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
Laura, daca s-a intors intr-un sens, inseamna ca mai are loc de "manevre". Tu stii sigur ca are capul in sus? Eu n-as fi stiut sigur unde are capul daca n-ar fi vazut la ecograf. Mi-e usor sa confund un genunchi sau un funduletz impins in sus cu capul...
Tratamentul pe care mi l-a dat, este cu "ovule mixte", achizitionat de la centrul de planificare al spitalului Giulesti. Sper sa fie eficient.
35+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Clau geo,te Eu ma gandesc ca s-ar fi intors dar cum imi dau seama de asta ,ar fi trebuit sa simt o miscare mai deosebita?abia astept sa merg la eco. Nu stiti cumva cat se mai pune la un botez ca nasi?Nasi de fetita de aceea vreau sa specific pt ca i-am luat si cercelasi. 30+Sergiu |
eu nu am simtit decat niste dureri mai accentuate jos, in rest nimic. sper sa fie si la tine la fel
AMR 9 zile
clau_geo spune:
citat din mesajul lui baby_boy Am si eu o intrebare legat de pozitionarea bebelului. La mine simt sus asa un goguloi tare ,care se misca..se muta ..ori sta in dreapta ..ori in stanga.. asta e caputul sau funduletul? Mie imi zisese doctora ca s-a intors demult..dar parca nu sunt convinsa. 33 poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
eu cred ca sunt picioarele, ca fundul ar trebui sa fie undeva in zon buricului, iar capul e jos jos
AMR 9 zile