Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, numai vesti bune aici pe noi in odisee! Ne putem lauda si noi deja cu boboceii de august

In curand preluam stafeta de la mamicile de pepenasi incepem sa tragem cu ochiul pe la "clubul scutecelor" ...

Vreau si eu sa felicit cateva proaspete mamici si puiutii lor:

Corina & Mihnea Cristian
Ana & Vlad
Xor & Mark Theodor
Boo & Alexandru

Mamicilor, va doresc mult putere, sa va refaceti rapid, sa treaca repede toate durerile ca sa va puteti bucura pe deplin de micuti.

Anca, multumim mult pentru mesajul de la Carla, felicitari inca o data mamico! E o dulce printesa ta, cum doarme ea ca un ingeras. Multumim si pentru sfaturile date!

ratonelu, mai e putin si scapi de mersul la serviciu. Daca ar fi dupa sefa ta, ai naste la birou, cu noul coeg de mana

Zambetmic, multumim pentru sfaturi!

Nausica, ma trec si eu pe lista de curajoase (a se citi, doritoare de nastere naturala).

Eva, cum te mai simti, ai terminat cu pregatirile? Luca e cuminte?

Ieri mi-a venit caruciorul comandat de la bimbomarket, este un Brevi 3in1, la jumatate fata de pretul cu care se gaseste in Romania. Inca n-am desfacut coletul pt. ca este in apartamentul nou, unde se zugraveste si e dezastru total. Iar astazi a venit partea a doua din colet,un bouncer de la Fisher Price. Tot nedesfacut este, dar tare mi-ar fi fost drag sa ma uit....

Ar mai trebui sa vina si un colet de la LR, comanda facuta pe 27 iul. Voua vad ca v-au venit , in cele din urma. Poate trec totusi pe la posta, desi n-a venit nici un aviz

Si am fost de dimineata la control. Vestea buna este ca Sofia e cu capusorul in jos, se pare ca a gasit iesirea . O suspectez ca s-a intors chiar ieri, pentru ca de ieri simt o presiune noua in partea de jos. E clar, s-a schimbat situatia. Acum nu mai fac nici o inducere, isi alege ea sinura ziua de nastere. Gravidutele care au bebeii inca in prezentatie pelviana (Laura si tzitziri, parca), mai au inca timp bebeii sa se intoarca, nu va ingrijorati.

Vestea mai putin buna este ca am probabil candidoza (asa a zis dr.) si tb. sa fac un tratament local. In afara de o secretie abundenta nu am alte simptome si ma obisnuisem, asa, sa convietuiesc cu ea. Mi-a recoltat si din col, luni aflu rezultatul.

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

off...stai kid....n-am 35incheiate....sunt in a35-a sapt.
dar stii ce nu inteleg io ....pai daca doar dupa 36 sapt se considera luna a 9....ca mai sunt 4sapt si o luna are 4sapt,logic....atunci daca impart 36 la 4saptamani....tot 9 imi da....
sau primele 8luni sunt mai lungi decat ...luna a 9-a?
io am crezut ca se calculeaza asa....la modu ca o luna are 4saptamani si un pic...deci 8luni *4saptamani=32saptamani...plus 2-3acolo...diferenta....deci gata....io eram intrata in luna a 9-a
hai c-am intrat intr-o nebuloasa....
ghini....deci peste o saptamana...sunt in luna a9-a...
cata tolomaca sutn

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

JOY21...nu cu colegu de mana....ca e uratel
dar cu un negru.....

carla,35+ putoiu sasha

Mergi la inceput

va pup....sa fiti cumintele....

si cine are sub 38sapt...sa nu indrazneasca nimic.....deaaA?
pup

carla,35+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

off...stai kid....n-am 35incheiate....sunt in a35-a sapt.
dar stii ce nu inteleg io ....pai daca doar dupa 36 sapt se considera luna a 9....ca mai sunt 4sapt si o luna are 4sapt,logic....atunci daca impart 36 la 4saptamani....tot 9 imi da....
sau primele 8luni sunt mai lungi decat ...luna a 9-a?
io am crezut ca se calculeaza asa....la modu ca o luna are 4saptamani si un pic...deci 8luni *4saptamani=32saptamani...plus 2-3acolo...diferenta....deci gata....io eram intrata in luna a 9-a
hai c-am intrat intr-o nebuloasa....
ghini....deci peste o saptamana...sunt in luna a9-a...

e o chestie de genul ca sarcina in saptamini se calculeaza dupa UM, iar sarcina in luni dupa data probabila a ovulatiei. de aici diferenta care-ti rezulta tie.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Clau, daca te-a lasat sa vii acasa, probabil ca OI este inchis! Mai ai pana la marea intalnire (un piculet)!

34+ Vlad
Bebe mic

pe at de mult vreau sa mai astepte, pe atat de mult abia astept sa o vad

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Dyanira, nu te mai speria...doare, e drept, dar sa stii ca prima zi dupa operatie e cea mai grea...pana te ridici din pat si chiar cand te ridici. De aceea epidurala e cea mai buna optiune la cezariana, nu generala...ca iti mai poate pune anestezic pe acel cateter si ia cu mana durerile, spre deosebire de alte calmante, mai slabe, care se pun in branula dupa anestezia generala. Chiar nu am avut asa dureri mari in momentul cand imi puneau pe cateter anestezicul. Dar tu esti curajoasa si vrei naturala, nu? Atunci e si mai simplu

Muuh, mie mi-a zis dr sa aduc cu mine trusa de epidurala. Spitalul Elias ramane frecvent fara truse si sa nu se intample si in ziua cand nasc chestia asta ca ajung la generala. Intreaba-l si tu pe dr tau daca e nevoie. Mi-a recomandat trusa Braun. Am vb cu farmacista, daca nu o sa o folosesc, i-o duc sigilata inapoi si imi pot lua alte produse de banii aia.

Clau_geo, nu exista un timp record de ajuns la spital, chit ca se rupe apa. La mine s-a rupt si cam 2 ore jumate a durat pana la operatie...Copilul era angajat, colul era sters si deschis (dilatatie 1) si totusi nu a fost o problema sa imi faca operatia.
In cazul nasterii naturale, poti sa stai cu membranele rupte si mai mult, am citit la mamici de iulie-august de o fata din Olanda cu membranele rupte trimisa acasa de la spital sa astepte contractiile. I-au zis sa se intoarca in 48 de ore daca nu apar contractiile sa o induca...deci...

bb2

hai ca m-ai mai linistit Kid mult, insa poate imi mai raspunzi la o intrebare: poate bb sa se angajeze chiar daca nu ai decat cotractii si dureri de mijloc, fara sa cada dopul si fara sa curga apa? ca sunt stresata rau

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ratonelu, ia-te dupa odiseea sarcinii de pe site-ul desprecopii. Adica aici ai saptamana 36 (adica 35+, deci cum esti tu, cu 35 de saptamani incheiate, in saptamana 36)..Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=sap36" target="_blank"> link-ul .
Mie mi se pare cea mai corecta si justa impartirea pe care o fac ei in articolul asta...Dar, intr-adevar, sunt niste "bube" in rationamentul asta, adica asta cu 4 saptamani...Asa iese ca saptamana 40 e luna a 10-a. In fine...oricum mai ai putin

Nausica, bine ca ti-l retrimit maine! Macar nu mai bati atata drum! Sa ne spui cum sunt hainutele.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Joy, deci asa...a gasit iesirea
Vreau sa te intreb daca in afara de o senzatie de presiune diferita ai mai simtit ceva...eu ma astept ca daca o ia din loc sa zguduie bine...sau se intoarce cate putin si ca atare nu simti nimic si vezi doar rezultatul la eco?

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor va multumesc ca ma incercati sa ma linistiti,de dimi m-am cam ingrijorat dar de atunci l-am mai simtit asa putin mai ales in col.Ma gandesc oare nu s-a intors?Intepaturile in col de la ce sunt?
Ce bine e de unele dintre voi ca mai aveti putin si va tineti puisorii in brate dar eu mai am mult ,in fiecare zi ma uit in calendar.

30+Sergiu

puiut nu mai fii stresata de miscari ca bb misca mai putin acum ca e mai mare, si nu mai are loc la fel ca inainte.

durerile (intepaturile) in col eu le am tocmai datorita faptului ca s-a intors bb si se tot foieste cu capul in jos. Poate ca bb sta deja cu capul in jos si tu nu sti !

AMR 9 zile

Mergi la inceput