Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Se pare ca e nasol si natural si cu cezariana.Freshanana sper sa te simti mai bine.
Ce sa stii sa mai ceri sa ai parte:nastere naturala sau cezariana?Asta e dilema existentei mele acum.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

si eu am fost im mare dilema dar acum stiu vreau ceza,,,am auzit mai multe povesti urate dupa nastere normala decat dupa cezariana,,,offf

LUCUTTA:in sapt 30 bebe e mai putin activ cred ca si doarme mai mult,sa vezi din sapt 35-36 ce activ devine,,,unde nici nu mai are loc si da din picioruse la greu,,,cel putin asa a fost la mine

36+andrei sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dyanira, nu te mai speria...doare, e drept, dar sa stii ca prima zi dupa operatie e cea mai grea...pana te ridici din pat si chiar cand te ridici. De aceea epidurala e cea mai buna optiune la cezariana, nu generala...ca iti mai poate pune anestezic pe acel cateter si ia cu mana durerile, spre deosebire de alte calmante, mai slabe, care se pun in branula dupa anestezia generala. Chiar nu am avut asa dureri mari in momentul cand imi puneau pe cateter anestezicul. Dar tu esti curajoasa si vrei naturala, nu? Atunci e si mai simplu

Muuh, mie mi-a zis dr sa aduc cu mine trusa de epidurala. Spitalul Elias ramane frecvent fara truse si sa nu se intample si in ziua cand nasc chestia asta ca ajung la generala. Intreaba-l si tu pe dr tau daca e nevoie. Mi-a recomandat trusa Braun. Am vb cu farmacista, daca nu o sa o folosesc, i-o duc sigilata inapoi si imi pot lua alte produse de banii aia.

Clau_geo, nu exista un timp record de ajuns la spital, chit ca se rupe apa. La mine s-a rupt si cam 2 ore jumate a durat pana la operatie...Copilul era angajat, colul era sters si deschis (dilatatie 1) si totusi nu a fost o problema sa imi faca operatia.
In cazul nasterii naturale, poti sa stai cu membranele rupte si mai mult, am citit la mamici de iulie-august de o fata din Olanda cu membranele rupte trimisa acasa de la spital sa astepte contractiile. I-au zis sa se intoarca in 48 de ore daca nu apar contractiile sa o induca...deci...

bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

fetelor, imi vine sa musc din monitor de nervi.
ies si io din cas sa duc gunoiul si-mi cade din usa un aviz de colet extern (adica ala de la Mothercare). deci, avind in vedere ca am fost acasa toata ziua, deduc ca oligofrenul ala care a venit cu pachetul n-a fost in stare sa bata la usa (oricit de incet, l-ar fi auzit Pucca daca nu auzeam eu).

drept pentru care, eu care stau in Decebal, trebuie sa ma duc pina in RAHOVAAAAAAAAAA.

Dar s-ar putea nici sa nu fi venit la usa...daca e trimis prin posta si nu prin curier, trebuie sa il ridici tu...din pacate

Ratonelu eu i-as fi zis vreo 2 de dulce sefei tale...e chiar nesimtire sa te mai cheme pe caldurile astea in luna a 8a...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

io recunosc...mi-e prea teama(a se citi ca sutn ingrozita)....de nasterea naturala...asa ca cezarianasi multeee calamanteeeee

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor va multumesc ca ma incercati sa ma linistiti,de dimi m-am cam ingrijorat dar de atunci l-am mai simtit asa putin mai ales in col.Ma gandesc oare nu s-a intors?Intepaturile in col de la ce sunt?
Ce bine e de unele dintre voi ca mai aveti putin si va tineti puisorii in brate dar eu mai am mult ,in fiecare zi ma uit in calendar.

30+Sergiu

Mergi la inceput

kid...pai cum luna a 8-a?
off...deci io inca sunt in a -8a?cu 35saptamanai incheiate?
io ma laudam ca am intrat in luna a9-a

carla,35+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Astazi destul de slabuta activitate pe aici: pe unde umbla gravidutele oare?

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

kid...pai cum luna a 8-a?
off...deci io inca sunt in a -8a?cu 35saptamanai incheiate?
io ma laudam ca am intrat in luna a9-a

carla,35+ putoiu sasha

Pai eu zic ca atunci cand ai 36 de saptamani implinite (deci 35 incheiate, sa implinesti 36) intri in luna a 9a...pentru ca mai ai 4 saptamani (pana in sapt 40)...dar tu zici ca ai 35 incheiate? Atunci schimba semnatura pune 36+ (teoretic 36+ inseamna 36 si o zi)...35+ inseamna ca ai 35 de sapt si maxim 6 zile, ceea ce e...luna a 8a inca...Dar nu mai e mult
Oricum nu-mi schimb parerea despre sefa ta. La 36+ e si mai a naibii ca te pune pe drumuri.

bb2

Mergi la inceput

nu stiu....
poate la cumparaturi...sau la nasteri?oare am ramas numa'noi?
gata..nu mai fac glume d-astea proaste.
eu o s aple cin scurt timp ...acasaaa...imi astept soata sa aterizeze din avionu de cluj...si apoi ma duc la sora-mea c-a plecta la mare cu familionu si ...sunt bona pt bebelina ei mica(9luni)....pana duminica seara.
promit c-o sa fie primele zile in care n-o s-o iau deloc in brate....o sa fie antrenament pt soata....

carla,35+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

fetelor, imi vine sa musc din monitor de nervi.
ies si io din cas sa duc gunoiul si-mi cade din usa un aviz de colet extern (adica ala de la Mothercare). deci, avind in vedere ca am fost acasa toata ziua, deduc ca oligofrenul ala care a venit cu pachetul n-a fost in stare sa bata la usa (oricit de incet, l-ar fi auzit Pucca daca nu auzeam eu).

drept pentru care, eu care stau in Decebal, trebuie sa ma duc pina in RAHOVAAAAAAAAAA.

Dar s-ar putea nici sa nu fi venit la usa...daca e trimis prin posta si nu prin curier, trebuie sa il ridici tu...din pacate

ba, a fost la usa nemernicul.
dar stiti ce-am facut? am sunat la Oficiul Postal si m-am vaicarit asa de tare ca mi-l retrimit miine.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput