Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
denisa.g spune:
ratonelu ar trebui sa ii dai na-na sefei tale!! Ar fi atat de bine sa ai macar 2 sapt de odihna ca apoi.,...
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
dyanira spune:
Dragele mele eu ma simt asa obosita desi nu am facut nimic azi.Nici mancarea nu sunt in stare sa o fac
O fi si asta un semn de nascare?
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Codruta27 spune:
Wowwww, ce de bebelusi! Sa ne traiti sanatosi si fericiti, iar voua proaspete mamici, va doresc refacere rapida, laptic mult si sa va bucurati de puii vostri!
Alexa, bafta multa, multa!
Ratonelu, ai grija !
34+ Vlad
Bebe mic
denisa.g spune:
mesaj de la freshanana:
"azi ma simt groaznic. Fara calmante ma urc pe pereti. Am stat cu bb in camera abia azi. Inca nu a papat. Pup. Anna"
I-am scris ca toate ii pupati si ii asteptam acasa sanatosi.
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Codruta27 spune:
Clau, daca te-a lasat sa vii acasa, probabil ca OI este inchis! Mai ai pana la marea intalnire (un piculet)!
34+ Vlad
Bebe mic
ratonelu spune:
denisa....cum spuenam...parca vad ca nasc....sapt viit
codruta
dyanira,bitza....inseamna ca io nasteam de acum caterva luni....ca mereu am avut un "mareee chef'...de facut mancare
dar de ce fresh...sta fara calmant?
sora mea imi pov ca la prima cezariana...si ea a stat fara clamante...adik astepta sa vina asistentele cand isi aduceau aminte.....sa-i faca.
acum ...la a doua cezariana..cum incepea s-o piste un piculet...cum chema sa-i faca ...sa n-o apuce durerile mari..c-am inteles ca fara calamante,doare tare,intr-adevar,
off...saraca
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
dyanira spune:
Se pare ca e nasol si natural si cu cezariana.Freshanana sper sa te simti mai bine.
Ce sa stii sa mai ceri sa ai parte:nastere naturala sau cezariana?Asta e dilema existentei mele acum.
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
bitza2008 spune:
Freshanana mii de pupici sa treaca durerile.Hai, mamico, ca trece!
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
Nausica spune:
fetelor, imi vine sa musc din monitor de nervi.
ies si io din cas sa duc gunoiul si-mi cade din usa un aviz de colet extern (adica ala de la Mothercare). deci, avind in vedere ca am fost acasa toata ziua, deduc ca oligofrenul ala care a venit cu pachetul n-a fost in stare sa bata la usa (oricit de incet, l-ar fi auzit Pucca daca nu auzeam eu).
drept pentru care, eu care stau in Decebal, trebuie sa ma duc pina in RAHOVAAAAAAAAAA.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference