Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Buna dimineata, fetelor cucuietelor.

Va ofer o cu mult mult laptik. Azi ma duc si eu la cumparaturi pentru bebe. De fapt nu stiu cat o sa fie pentru bebe, ca mai degraba as vrea sa incep si sa termin cu bagajul de spital si dupa, mai vedem noi.

clau_geo ai grija, oricum daca e musai cezariana din cauza placentei nici sa stai prea mult nu e bine.

Dya esti matinala tare azi.

34+ - Andreea

Irina merg si eu pe mana dr. si daca ea a considerat ca exista sansa sa mai stau pana pe 1 , incerc, dar daca incep contractii mai dese si dureri de mijloc tari, merg la spital.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina da azi m-am trezit tare devreme si cu chef de conversatie.Vroiam sa te intreb daca ai luat cumva salteluta pentru pat si de unde?
Andy.p pana la urma m-am culcat aseara fara sa mai fac nimic din bagaj.Nu stiu de ce nu ma trage ata.Tu ai nceput sa il faci?Eu azi mai cumpar o camasa de noapte ca sa am destule si apoi sper ca fac bagajul.Tu ai luat cosmetice pt bb?Daca poti sa imi dai si mie sfaturi te rog.
Clau ma bucur ca e un pic mai bine si ai grija cu hidratarea ca e f importanta.Eu cred ca de aia nu am nascut inca ca beau f multe lichide cam 4 l pe zi.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya ma apuca rasul ,nici pe mine nu matrage nimic sa-mi fac bagajul,dar azi mai fac niste cumparaturi si gata acuma chiar ca tre sa-l fac.
Eu m-am orientat spre produse de la NIvea,am fost incantata de ele si la Andy..si na le folosesc si eu.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am ramas singura mamica denaturata. Adica nu am luat nimic nimic pentru bebe.
Cica mesterii vin de marti, asa ca mai astept un pic, daca am putut sa astept pana acuma. Daca nu gasesc salteluta am zis ca o sa comand de pe net. Am inteles ca preturile sunt ca si in magazine, asa ca probabil ca o sa bag o comanda serioasa cat o sa stau acasa.
Pana si caruciorul l-am gasit mai ieftin pe diverse site-uri decat pe cel de la Chicco.
As comanda si de pe bimbomarket, dar nu stiu in cat timp vine comanda.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Irina da azi m-am trezit tare devreme si cu chef de conversatie.Vroiam sa te intreb daca ai luat cumva salteluta pentru pat si de unde?
Andy.p pana la urma m-am culcat aseara fara sa mai fac nimic din bagaj.Nu stiu de ce nu ma trage ata.Tu ai nceput sa il faci?Eu azi mai cumpar o camasa de noapte ca sa am destule si apoi sper ca fac bagajul.Tu ai luat cosmetice pt bb?Daca poti sa imi dai si mie sfaturi te rog.
Clau ma bucur ca e un pic mai bine si ai grija cu hidratarea ca e f importanta.Eu cred ca de aia nu am nascut inca ca beau f multe lichide cam 4 l pe zi.

Diana

in general beau cam 2-3 l pe zi insa acum am ramas fara apa iar suc de portocale nu pot sa mai beau ca imi produce arsuri si pana vine sotul de la cumparaturi cu apa trebuie sa beau doar lapte.

salteluta daca vrei gasesti si in cora si in carrefour cam la 160 lei, iar pe bebelusul tau gasesti mai multe modele si marimi.

cosmetice pt bb eu am luat de la Sanosan la indicatiile unui medic pediatru.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, suntem bine pe dinafara!Zic asta ca noi nu am fost rau niciodata fizic, dar totusi lucrurile rele au functionat 'pe muteste'.Inca speram in 'marea intoarcere'...voi?

Cosmetice noi am luat de la Sanosan.Tot de la cursul la care am fost ni s-a zis ca la Euroclinic folosesc Mustella care e insa mai scumpa, dar au folosit cu mare succes Sanosan.Nu am luat Mustella nu pentru ca e mai scumpa, ci pentru ca la bebelusultau nu am gasit..asa ca am comandat Sanosan ca sa nu mai ajung la farmacie.

_Irina_, daca sunt pe stoc (adica daca scrie la produse ca le livreaza intre 3-5 zile) atunci iti ajung intr-o saptamana de la bimbomarket.

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

IiClau sa stii ca si mie sucurile imi produc arsuri dar asta numai de vreo 2 sapt incoace.Cu toate ca eu sunt fan sucuri inca de mica, stiu ca nu sunt bune dar asta e acum nu mai pot bea dar tot mai scap intr-o sticla chiar daca apoi sufar.Sa stii ca nici apa nu pot bea orice marca doar anumite.
Din pacate la noi in Timisoara nu este nici Cora nici Careffour si sa o comand ma gandesc ca poate plec la spital pana vine salteaua.
Am inteles ca trebuie sa ducem la spital crema de fundulet pt bb, exista si de la nivea, sanosan asa ceva sau doar din farmacie.
Irina eu zicca mai ai timp sa cumperi acu daca ar fi sa zicca sotul meu intr-o zi le poti cumpara pe toate.Important zic eu e sa iei ce iti trebuie pt bagajul de spital.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Tzitzi eu din cate am vazut azi dimineata,cand domnisoara s-a gandit sa nea dea un spectacol,capul e jos in dreapta fundul langa buric ..sper sa nu gresesc.De la atata zbantuiala a apucat-o si sughitul si apo s-a potolit,a fost tare dragutza
Mai iei tratament?
Dya eu ptr funduletz iti recomand creama cu zinc..e ff buna ,la noi a functionat ff bine.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

IiClau sa stii ca si mie sucurile imi produc arsuri dar asta numai de vreo 2 sapt incoace.Cu toate ca eu sunt fan sucuri inca de mica, stiu ca nu sunt bune dar asta e acum nu mai pot bea dar tot mai scap intr-o sticla chiar daca apoi sufar.Sa stii ca nici apa nu pot bea orice marca doar anumite.
Din pacate la noi in Timisoara nu este nici Cora nici Careffour si sa o comand ma gandesc ca poate plec la spital pana vine salteaua.
Am inteles ca trebuie sa ducem la spital crema de fundulet pt bb, exista si de la nivea, sanosan asa ceva sau doar din farmacie.
Irina eu zicca mai ai timp sa cumperi acu daca ar fi sa zicca sotul meu intr-o zi le poti cumpara pe toate.Important zic eu e sa iei ce iti trebuie pt bagajul de spital.

Diana

Dia, nu it mai face griji pt saltea ca sigur o cumpara tati cat esti tu la spital si iti face surpriza

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dia, sper sa nu ma insel dar parca acum cateva capitole se vorbea de un site care trimitea comenzi de la Oradea.Ma gandeam ca Oradea-Timisoara e oricum mai bine decat Bucuresti-Timisoara.Daca imi aduc aminte iti spun ...fetele erau multumite de produsele de acolo (aveau si magazin de desfacere si fusesera acolo)

Andy.p, sper sa nu va inselati.Gynipral mai iau inca doua saptamani (3 sept) cand ma duc iar la control.In rest Tardyferon (Fier) pentru o mica anemie.

Pe 1 sept e ziua mea si ma gandeam daca sa ma duc la eco ca poate mi-o fi facut fi'miu vreun cadou si sta in cap

EDIT:Dia...gasit.Siteul este wwww.m y k i d s.ro (fara spatii).Livreaza din Oradea si au si saltelute de cocos

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput