Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Scuze ca nu mai tin minte dar tu ai vrut cezariana sau e indicata?Ca asa de la atatea contractii poate nasti destul de usor natural.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Diana nu e nevoie de scuze, nu am vrut sa sune de parca ai fi uitat , oricum la cate s-au intamplat in ultimul timp e normal sa mai pierdem sirul.

Cezariana este indicata la mine deoarece am avut diagnosticul de placenta jos inserata, care desi s-a mai ridicat, se are ca nu este indeajuns. Plus ca am sangerat de 2 ori in trim 2 si dr. a zis sa nu riscam sa dau in hemoragie in timpul travaliului.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Clau ce faceti voi acolo?

EU am ramas in ruma cu cititul pe forum, am avut mult de tot de lucru sptamana asta si asa voi continua si in cealalta, sper sa termin ce mi-am propus macar pe jumatate pana intru in concediu, si sper ca Anda sa stea acolo cuminte ca ma supar daca nu... Mie greu sa accept ca sunt o elefanta care abia mai merge si nu maia poate face mare lucru, probabil si de-asta incerc sa ma mentin cat mai activa. MA gandesc la acelea din voi care sunt insarcinate si au si copii acasa, uite eu nu am dar adac voi puteti sa fiti active si eu pot

Probabil o noua forma de paranoia.

Sunt cateva capitole restanta, insa am vazut ca au mai nascut Corrina, si desigur Boo si Xor. Pe Fresh o vazusem deja si parca am felicitat=o pentru bebe Vlad...

Sa va bucurati de bebelusi, sa doarma noaptea si sa manance bine, abia astep sa vad vesti de la voi!

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau acu mi-am adus aminte.Cum esti acum?S-au mai linistit contractiile?
Am si eu o rugaminte: vreau sa merg cand vine tati de la servici sa mai cumpar ce mai am nevoie si vreau sa intreb despre cosmetice pt bb ce ati luat, ce marca etc. ca sa imi fac o idee.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata, fetelor cucuietelor.

Va ofer o cu mult mult laptik. Azi ma duc si eu la cumparaturi pentru bebe. De fapt nu stiu cat o sa fie pentru bebe, ca mai degraba as vrea sa incep si sa termin cu bagajul de spital si dupa, mai vedem noi.

clau_geo ai grija, oricum daca e musai cezariana din cauza placentei nici sa stai prea mult nu e bine.

Dya esti matinala tare azi.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine!
musette, kristin, ange, asa zic si eu, de fapt tati e sigur ca o sa sa intoarca. il bagam in sedinta, e musai:)
andreea, ma bucur ca sunteti acasa hai ca nu mai e asa mult, e valabil si pt clau tin pumnii sa fie bine.
noi aseara am fost sa vedem bblusha unei prietene nascuta pe 7 aug, Doamne ce mica era! Alexa nu a fost f impresionata, tare curioasa sunt cum o sa fie la noi

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Clau ce faci iubita??Nu mai vrea bb sa stea la mami in burtic?Ia vorbeste tu frumos cu ea si roaga-o sa fie fetita cuminte ca nu mai are decat o saptamana.Mult a fost da ce putin mai este!!
Cum mai stai cu contractiile?Te-ai ridicat din pat?
Babytza cred ca ti-e dor de printzesasi sa ajunga cu bine.
Tzitziri tu ce mai faci?Cum esti?
Dyaai inceput aseara sa-ti faci bagajul?
300 mai lasa si tu lucrul...esti o harnicutza

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Clau acu mi-am adus aminte.Cum esti acum?S-au mai linistit contractiile?
Am si eu o rugaminte: vreau sa merg cand vine tati de la servici sa mai cumpar ce mai am nevoie si vreau sa intreb despre cosmetice pt bb ce ati luat, ce marca etc. ca sa imi fac o idee.

Diana

si saru mana pt sprijin, e parca un pic mai bine acum, dupa ce am baut 2 cani cu lapte. e posibil, desi nu cred, sa fi fost un pic deshidratata. sper sa nu mai fie cazul sa ajung la spital.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya Eu am luat de la Chicco. Sampon , gel de dus fara sapun, ulei de corp, crema de corp , crema de fundulet. Si de la avene o crema pentru iritatiile fetei. Am inteles ca face minuni si am cautat-o f mult. ieri am gasit la o farmacie. In rest voi vedea pe parcurs daca mai am nevoie de ceva, in functie de cerintele lui bb.

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

3oo, andy.p si Alexa si sa dea Domnu sa ne fie bine tuturor.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

irina vad ca toata lumea e in febra cu bagajul de spital.
Alina ce mai faceti voi??Lasa-l pe Cipri ca mai are vreme sa se intoarca,tu ai grija sa fiti bine
Andreea_and ma bucur ca esti acasa,stai linistita si vei fi k
De Laureta nu mai stiti nimic??

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput