Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Exact si aici Timi, te asista moasa si cum ai norocul de fapt. La minedoctorul a venit sa constate ca da e ok. Si norocul meu ca moasa a fost super, o batranica deosebita. Aici depinde mult de procedurile interne ale spitalului. Sunt spitale in care nu se face epidurala, etc

Calatoria- cumnata mea a calatorit din Sua in Romania cand era saptamana a 8-a. Totul e ok. Eu nu as avea curaj ca a mea e sarcina cu probleme.

Condus- eu trebuie sa conduc 2 ore pe zi, la serviciu si inapoi intr-op nebunie de nedescris. Mi-e groaza ca vine iarna, si aici e cruntape drumuri. Serviciul nu-l pot lasa ca pot sa uit de banii de maternitate. Asa ca nu stiu cum a fi cu burta mare si pe gheata ca sticla. Azi iarna intr-o singura zi au fost 300 de accidente (cand a fost super nasol afara)in tot orasul.

Acum e o epidemie de listeria. Stau cu frica in san si doctorul mi-a zis ca nu se fac de rutina, deci decat daca ai simptome si te considera suspect. O sa mai insist.

iuca, si eu iau progesteron, nu stiu pana cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tocmai am fost la Bioclinica si am primit rezultatele analizelor, toxoplasmoza,CMV,rubeola,herper,listeria si IGG a iesit negativ la toate deci e ok IGM a iesit pozitiv deci am avut de toate candva

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

NOVUS, SPUNE-MI MAI EXACT REZULTATUL DE LA LISTERIA: EU L-AM FACUT LA CANTACUZINO SI REZULTATUL E DE GENUL TIRUL......

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

novus, cred ca ai vrut sa spui exact invers: IGG pozitiv (infectie avuta in trecut pentru care exista anticorpi) si IGM negativ - infectie activa.
OlgaTarziu, unde este epidemie de Listeria? La voi nu se face aceasta analiza in sarcina trimestrul I? Macar contra cost.
Eu nu mananc mezeluri si cu atat mai putin carne cruda, cu lactatele sunt atenta. Inteleg ca Listeria e mai periculoasa cand e sarcina foarte mica?

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

FETELOR, cum mai putem schimba semnatura?? Am intrat in profilul personal si apare o fereastra cu intrebari referitoare la copii, pe care am completat-o dar nu se intampla nimic. !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

FETELOR, cum mai putem schimba semnatura?? Am intrat in profilul personal si apare o fereastra cu intrebari referitoare la copii, pe care am completat-o dar nu se intampla nimic. !!!

Ada mergi la PROFIL PERSONAL (e in lista din stanga paginii), iti deschide o pag noua unde iti cere parola si pe urma cred ca undeva in dreapta jos ai optiunea de-a schimba semnatura.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Ai dreptate IGM - negativ, IGG - POzitiv

La Listeria scrie doar negativ

13+

Mergi la inceput

Si apropos de listeria, mi-e tare pofta sa mananc branza proaspata adica cas din piata, ce ziceti e periculos ? e considerat produs netratat termic...

13+

Mergi la inceput

merci, dar asa stiam si eu; insa acum nu mai vrea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

novus ma alatur si eu cu aceeasi intrebare si mie mi-e pofta de cas, de urda oare avem voie sa mancam asa ceva?

12+

Mergi la inceput