Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

iuca, dr ciubotaru are echo vaginala, numai ca este ocupat pana la sf acestei luni, am sunat eu si vineri si azi dimineata si mi s-a spus ca din pacate nu mai au deloc locuri. asa ca am sunat si la ginecocenter la Mereuta, care la fel e ocupat astazi, dar la insistentele mele a cedat asistenta si a zis sa merg totusi la sf programului. daca vrei te poti prog si tu la el miercuri seara (ptr. atunci am inteles ca mai are locuri)
datele mele: DN: 8.07.1976, UM: 19.07.2008; DPN:25.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Simina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Mai sunt locuri libere? Se mai fac inscrieri? Ne primiti si pe noi?
UM 11.07.2008 DPN 17.04.2009

Sarcina usoara va dorim si bebei sanatosi si frumosi!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Multumesc fetele de raspunsuri !!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

iuca cred ca are eco pt.intravaginal dar daca vrei sa fii sigura poti suna la romar 0236312263 si intrebi, am auzit ca e f ocupat sa e cam greu cu programarile, eu una o sa imi fac saptamana asta programare pt sfarsitul lui septembrie sa fiu sigura; oricum eu zic ca merita sa astept la el, sper sa nu ma dezamageasca;
mult succes
pupici

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ella , mititica va multumesc mult fetelor
Am sunat la Romar si mi-am facut programare la dr Ciubotaru luni, 1 sept la 18.30
Fetelor daca am 4 sapt si 4 zile inseamna ca sunt in sapt 4 sau in sapt 5?

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele mele .De fapt sper ca la voi sa fie buna , ca la mine nu prea este. In primul rand ca n-am reusit sa ma trezesc mai devreme de 11 jumatate pt ca azi noapte am stat mai mult pe wc decat in pat(nu mai supooooorrrt .....cat pipi am in mine)....iar de cand m-am trezit o stare de greata de nici cu zeama mea miraculoasa de gogosari nu-mi trece. Sper sa nu ma apuce
SeriAlbastre......si inca o data va multumesc
Ieri era un subiect nou aici....CU CHEF SAU FARA CHEF DE , da vad ca nu a mai spus nimeni nimic!!!

12*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

As dori sa fac si eu parte din listuta voastra , conform indicatiilor userului oanaiacovita, voi mentiona datele: DN 07.12.1978, UM26.06.2008, DPN 02.04.2009.
As mai avea o rugaminte la voi daca ati citit sau v-ati documentat, sunt intr=o situatie de impas, ne-am programat vacanta fara a lua in calcul posisbilitatea de a fi graviduta, vom merge cu masina aproximativ 1400 km in doua zile, doctora mi-a zis ca totul este ok: col inchis, sarcina bine pozitionata, nu am avut nici o sangerare, doar stare de greata la mirsoul si gustul carnii. Nu stiu ce sa fac ma gandesc ca stresul de a merge cu masina sa nu afecteze sarcina. Voi ce sfaturi imi puteti da? Mentionez ca atunci cand vom pleca voi fi in saptamana 11. As mai avea o optiune sa mergem cu avionul 2 ore si apoi inca 150 km cu masina... VA multumesc mult pentru ca scrieti aici sfaturile si parerile voastre.
Sarcina usoara la toata lumea!!
Pupici

Eu la sarcina precedenta am zburat cam 3 ore Dublin-Budapeste =45 min Budapesta-Timisoara si retur si nu am avut nici o problema. Pe la 20-24 de saptamani am zburat in Beldia de unde am inchiriat o masina si am mers pana in Timisoara, la intoarcere am poposit in Alsacia si a fost superb. Drept e ca n-am avut nici o problema in sarcina ceea ce-ti doresc si tie +vacanta placuta.

Aaaaa poate am facut opriri mai dese cu masina ca deobicei. Ar fi indicat sa te dai jos din massina si sa te plimbi. Vezi ce zice si dr. tau.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

iuca - esti in saptam 4

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

zsuzsu iti multumesc mult
Pe 1 sept cand merg la eco voi avea 5 sapt si 4 zile, ce credeti se va vedea samburelul?

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput