Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

'Neata fetele !!! Sper ca ati inceput sapatamana mai bine, eu nu pot sa zic ca am inceput-o rau dar daca as fi acasa parca mi-ar veni zambetul pe buze

O intrebare legislativa: cele 16 ore libere (2 zile) in ce baza se obtin, vad ca in lege spune ceva de scutire pt analize dar nu am gasit concret mentionat acest numar de ore...

Sa aveti o saptamana excelenta !!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

zsuzsu pana acum nu am avut nici-o sangerare, sa ne ferereasca Domnul de ele.
ella FELICITARI ptr samburel, sa ai o sarcina usoara si la termen iti doresc. Eu ma gandeam sa merg la dr Ciobotaru. Tu stii ceva de el?
Eu la Irimia nu am fost niciodata. Cum e? Esti multumita de el? Unde are cabinetul?

Fetelor 4 sapt si 4 zile inseamna ca sunt in 5 saptamani?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

NOVUS, in primul rand trebuia sa faci adresa si sa instiintezi firma. Apoi, eu asa o sa fac, o sa anunt ca intarzii intr-o zi, si cand vin am sa fac o cerere in care cer sa mi se acorde ... ore pentru efectuat analize sau control medical, si atasez o adeverinta de la medicul gineco sau de familie. Am citit pe site ca alte fete au atasat poze de la eco.

Vad ca incep fetele sa se trezeasca!!!! Cebine, ca deja m-am plictisit la servici, si parca incepe sa-mi fie cam rau

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

O intrebare legislativa: cele 16 ore libere (2 zile) in ce baza se obtin, vad ca in lege spune ceva de scutire pt analize dar nu am gasit concret mentionat acest numar de ore...

Sa aveti o saptamana excelenta !!!!

13+
[/quote]

cred ca sunt mentionate in lg 93/2006
am citit sigur de ele si sunt trecute ex ca 16 ore libere pe luna pt analize dar nu mai stiu ex in care lg
si bineintzeles nu imi merge nici progr de lg, dar cum reusesc sa il deschid iti spun exact
eu nu prea mai am greturi, dar cu dimineata sunt la fel
adica as fi si eu mai bine daca as putea fi acasa
nu ca as avea stare sa stau in pat si sa nu fac nimica ,dar macar sa fiu acasa

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

iuca felicitari
elaa, floric, iuca si eu tot din galati sunt asa ca ma bucur nespus ca putem vb.
eu am mers de 2 ori pana acum la dr.Ioana Pop din Micro 17 si nu am fost deloc multumita, nu mi-a vorbit prea mult, nu mi-a dat explicatii, a durat 10 min consultatia si eco cu intrat pe usa, imbracat, dezbracat, etc.
acum la sfarsitul lui sept trebuie sa merg iar la control dar nu o sa mai merg la ea, am auzit ca ciubotaru de la Romar e f bun, calm, le vb frumos pacientelor, vine si te asista si la nastere chiar daca nu e de garda vine si de acasa; si de irimia am auzit ca e un medic bun
Ma simt f bine, singurele simptome de sarcina sunt sanii f mari, balonata, somnoroasa si cam atat;
va pup pe toate fetele

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele noi va rog sa imi dati datele pentru lista:DN,UM, DPN.

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bun gasit viitoare mamici de ghiocei!

Voi fi mamica si de ghiocel, caci deocamdata am un piersicutz din 2006. Imi doresc sa parcurgem impreuna si cu bine odeseea si apoi sa ne tinem in brate fetitele sau baieteii sanatosi.

Deci despre mine UM 13.07.09, DPN 19.04.09 si am un baietel Mihai-Nicolae nascut la 01.08.06.

Sa ne auzim numai cu vesti bune!

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

zsusu, vezi ca la inceputul link-ului, dupa lista cu noi , ai PROTECTIA MATERNITATII, iar la capitolul 15 face referire la cele 16 ore libere.

Pt fetele care nu vor sa anunte in scris, cititi legea pe care o gasiti la PROTECTIA MATERNITATII, acolo se spune ca daca nu anuntati scris, angajatorul nu are nici un fel de obligatie, si nici voi nu aveti drepturi.

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

oana DN 6.03.1976, UM 23.07.2008, DPN 29.04.2009
mititica iti multumesc mult stii cumva daca dr Ciobotaru are ecograf cu sonda ptr ecografii intravaginale?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

ADA MERSI- ASA ESTE
si eu de fapt am vrut sa-i dau raspuns la Norvus dar nu am copiat bine intrebarea ei
si bineinteles am gresit si nr lg, 96/2003.
dar exact de aceasta lg vorbeam
Madyn- felicitari pt bb si o sarcina usoara si fara probleme sa ai aici alaturi de noi

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput