maltratat si omorat de asistenta maternala

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexpa

eu cred ca mama lui care a furat lemne nu a facut-o ca sa se imbogateasca, ca doar n-a furat bani sau bijuterii, ci din saracie si lipsuri elementare de trai. iar faptul ca a ales varianta de a-l da spre asistenta maternala mi se pare o dovada de dragoste, a vrut sa se asigure ca e bine ingrijit, ca primeste altfel de educatie. a crezut ca-l da pe maini bune. Nu l-au abandonat pe strada, ci s-au gandit ca o sa aiba o sansa la un viitor mai bun.
VINA e a asistentilor sociali care L-AU ABANDONAT pe copil, a celor care au stiut ce i se intampla si nu au anuntat politia si monstrul care l-a luat in grija ei de buna voie si si-a batut joc de el. astia sunt vinovatii

Deci NU mama l-a incredintat cu dragoste si grija maternalei, ci dupa arestarea ei copilul s-a aflat in situatia de a fi lipsit de ingrijirea ambilor parinti (legal o situatie asociata abandonului, nu discutam motivele), asa ca institutiile statului au incercat incredintarea in familia extinsa, bunicii erau ocupati cu "serviciul" in Ungaria, asa ca micutul a aterizat brusc la asistenta sociala.
Daca o persoana (chiar cu un copil de doi ani acasa) ar fi furat din masina vreuneia dintre aceste doamne, te sigur ca vedeam o executie publica, "rromii", "halal integrare", "la puscarie". Asa insa...
De fapt, eu la altceva ma gandesc de cand cu nenorocirea asta: cum naiba sta femeia asta de 3 ani in arest necondamnata, pentru o fapta relativ simpla si clara? Ce naiba a facut avocatul ala, fie el si din oficiu (chiar daca, cu salariul din Ungaria, poate bunicii puteau angajau unul)? Daca nu erau probe - trebuia eliberata, cercetata in libertate. Unic parinte, copil de un an acasa, infractiune relativ marunta - deci??? Orice avocat mediocru gasea motive pentru a fi cercetata acasa - de la cele de mai sus pana la boala. Ori n-o fi numai asta?! O fi fost furt cu violenta, amenintare??? Atac? Ori daca nu, viata ei este un mare ghinion!!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Bolile ca motiv de eliberare sunt pentru cei care fura direct din avutul statului sume mari.Aia isi intind pe n ani procwesul si la final poc condamnare cu suspendare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Marius, orice ar fi facut femeia aia,ca a furat lemne,bani, ca a talharit, etc, nu ea este subiectul disutiei,nu spre ea trebuie sa ne intindem acum tendoanele.
Femeia aia are pacatele ei in fata lui Dumnezeu si in fata societatii, bunicii la fel.
Ideea e ca,un copil NEVINOVAT cu ghinionul de a se naste intr-o familie asa cum este, a fost incredintat unei asistente maternale platita din bani publici, pentru a avea grija de el.
Deci o raza de speranta pentru acel copil.

Dar NU, nu a fost o soarta buna. Femeia care trebuia sa-l ingrijeasca si care URASTE TIGANII COMITE o mai mare nenorocire decat insasi mama copilului,chinuind acel copil!! Schingiuind-ul si omorand-ul!
De ce? pentru ca soarta lui l-a adus pe lume intr-o familie de rromi.
(varinata nebuneasca) SI pentru ca acea femeie are probleme pshihice care NU AU FOST indentificate,deoarece nu s-a respectat procedura de verificare a asistentei maternale!

DE ce a murit copilul? Pentru ca Romania este tara lui Papura Voda.De aia.Restul e cancan....ca mama e infractoare,ca bunicii fura in Ungaria,ca, ca...bla bla.Ne impiedicam de marginea palariei,ca nu ne-o putem trage naibii de pe ochi!

PS de ce sta femeia aia 3 ani in arest? De ce nu a fost condamnata sau eliberata? Acelasi raspuns: traim in tara lui Papura Voda,unde daca esti analfabet sau nu ai banii necesari se c-c-a toti pe drepturile tale de OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Marius, orice ar fi facut femeia aia,ca a furat lemne,bani, ca a talharit, etc, nu ea este subiectul disutiei,nu spre ea trebuie sa ne intindem acum tendoanele.
Femeia aia are pacatele ei in fata lui Dumnezeu si in fata societatii, bunicii la fel.
Ideea e ca,un copil NEVINOVAT cu ghinionul de a se naste intr-o familie asa cum este, a fost incredintat unei asistente maternale platita din bani publici, pentru a avea grija de el.
Deci o raza de speranta pentru acel copil.

Dar NU, nu a fost o soarta buna. Femeia care trebuia sa-l ingrijeasca si care URASTE TIGANII COMITE o mai mare nenorocire decat insasi mama copilului,chinuind acel copil!! Schingiuind-ul si omorand-ul!
De ce? pentru ca soarta lui l-a adus pe lume intr-o familie de rromi.
(varinata nebuneasca) SI pentru ca acea femeie are probleme pshihice care NU AU FOST indentificate,deoarece nu s-a respectat procedura de verificare a asistentei maternale!

DE ce a murit copilul? Pentru ca Romania este tara lui Papura Voda.De aia.Restul e cancan....ca mama e infractoare,ca bunicii fura in Ungaria,ca, ca...bla bla.Ne impiedicam de marginea palariei,ca nu ne-o putem trage naibii de pe ochi!

PS de ce sta femeia aia 3 ani in arest? De ce nu a fost condamnata sau eliberata? Acelasi raspuns: traim in tara lui Papura Voda,unde daca esti analfabet sau nu ai banii necesari se c-c-a toti pe drepturile tale de OM.

---------------------------------------------------
Ghinionul al mare al acestui copil nu a fost ca s-a nascut intr-o familie vai mama ei,ci intr-o societate putreda ,fara responsabilitati si insensibila.Daca institutia,daca vecinii,daca,daca...nu ar fi fost atat de nepasatori,orbi si inumani acest copil ar fi putut avea o viata frumoasa,un viitor....indiferent cine i-ar fi fost parintii sau bunicii,indiferent de culoarea pielii.

Si MARIUS,daca acea femeie omora pe cineva din culpa,nu se poate face comparatie cu crima inabominabila care a avut loc ca pe vremurile romanilor,cu spectatori....asta da,ar trebui sa ne ridice un mare semn de intrebare despre noi ca oameni.
Problema cea mare nu este furtul lemnelor,bunicii,familia dezintegrata,avocatul prost,tribunalul nepasator,acestea au existat si vor exista si la noi ca si la alte "case mai mari".Familia pe nicaieri in lume nu intotdeauna este un pat cald ptru puii sai.Un copil il poate face si un om de isparava si un "nenorocit de soarta".insa, nu putem privi cum un copil al unui nenorocit de soarta il termina de tot "oamenii nostrii de isprava"cei care trebuiau sa-l ocroteasca. si aici nu includ doar asistenta maternala,ci tot restul persoanelor "normale"cu care acel copil a intrat in contact.
Dar offf ,din pacate la noi normalitatea acum inseamana a fi cat mai putin responsabil ,cat mai putin sensibil.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Andira ma faci pe mine frustrata ca am o problema cu rasismul, insa ar trebui sa vezi ce frustrare ai tu recitindu-ti mesajele. Nu exista unul, din care sa nu reiasa ura ta vis a vis de etnia rroma!
Nu are rost sa ies din subiect, insa daca nu crezi ca aceea femeia a schingiuit copilasul tulburata de ura rasiala e problema ta. Eu cred ce a declarat si nu analizez in necunostiinta de cauza.
Asta este o problema rasiala si de sistem.
Off topic: Cum ar fi sa ne considere toti tiganii un popor de criminali de copii??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sunt revoltata de tara in care traiesc,sunt scarbita de ceea ce se intampla....Nu mai exista entuziasm nici in spitale,nici in scoli,nici in sistemul de protectie sociala...Mor copiii fara sa ii pese cuiva...Eu nu mai vreau sa insist pe vina responsabililor de caz,dar ma gandesc ca si vecinii de etaj ar trebui anchetati.Cum e posibil sa nu faci nimic cand tipa un copil minute in sir,poate chiar ore?Ca de auzit s-a auzit sigur.Si explicatia nu cred ca este aceea ca era copil de rromi.Pur si simplu traim intr-o lume in care oamenilor nu le mai pasa de cei din jur,sunt indiferenti ,ignoranti si nu exista niciun fel de constiinta .Tot ce se intampla rau altui este problema lui si atat,noi nu ne bagam,ca le avem pe ale noastre.Nu intervenim din educatie,pentru ca nimeni nu ne-a invatat sa fim Oameni.Nu este vina unui cerc restrans de oameni si atat,societatea,in general,e de vina.Lucian,saracutul,a scapat de chinuri acum,dar ganditi-va ca in timp ce noi scriem despre el,alti copii sunt maltratati.Si nu doar de asistentii maternali,ci chiar de parintii lor.Sunt inca multi copii batuti crunt,batjocoriti,chiar in familia naturala,si nu face nimeni nimic,pentru ca bataia nu e vazuta rau in tara aceasta.Cei mai multi nu stiu ca in SUA,de exemplu,daca ii dai o palma copilului si esti reclamat iti poti pierde definitiv drepturile asupra lui.Dar cine sa reclame abuzuri in Romania?!Toata lumea e muta,surda si oarba...Daca ne educam si copiii sa fie egoisti,sa nu ajute,sa nu le pese,este clar ca nu avem nicio sansa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea10 spune:

Nu stiu ce sa spun.Sunt socata de ce am vazut.Ce suflet o fi avut femeia aia?Pana la urma era un copil ce daca era tigan.Dar totusi chiar nimeni nu a sesizat nimic?La noi in tara aproape tot ce se face, se face superficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Dumnezeu sa-l ohihneasca!
Sunt convinsa ca este o femeie bolnava, care are nevoie de tratament.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Dumnezeu sa-l ohihneasca!
Sunt convinsa ca este o femeie bolnava, care are nevoie de tratament.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Cred ca o injectie letala sau scaunul electric i-ar "rezolva" toate bolile. Nu cred ca exista tratament pentru a vindeca ura, sangele rece, nepasarea, indolenta etc.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ba da, acelasi tratament de care a avut parte micutul.

dumnezeu sa-l odihneasca!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput