Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 19
radcarmen spune:
Irlandeza, tatal tau e capos tare? Va inteleti cat de cat?
Ce vreme mai fetelor...Si noi suntem si consemnati la domiciliu ca Vlad dupa 3 zile de cresa a facut viroza si de ieri s-a declansat si varicela, ca sa fie meniul complet
. Deci ptr 3 zile de cresa tragem o luna recuperare
.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
dflavia spune:
radcarmenWAW vacanta in italia! 
Vlad e un scumpic, v-ati distrat de minune.
of of acu asta e, o sa treaca ele bolile....

Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui radcarmen Irlandeza, tatal tau e capos tare? Va inteleti cat de cat? |
Oho, si inca f. capos, da' i-a reusit tot ce si-a propus in viata. Au cam iesit scantei intre noi in trecut, ca si eu sunt o capoasa, doar sunt fata lui
Dflavia, ce de combinatii cu datele de nastere.........
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
radcarmen spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Oho, si inca f. capos, da' i-a reusit tot ce si-a propus in viata. Au cam iesit scantei intre noi in trecut, ca si eu sunt o capoasa, doar sunt fata lui Dflavia, ce de combinatii cu datele de nastere......... Poze de tot felul P a t t y - la 8 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
La cat de agramat am scris, bine ca ai inteles ce te-am intrebat Irlandeza

Multumim de aprecieri in numele lui Vlad, e un scump si un smecheeeeeeeeer. Acuma suntem la varsta critica. Si nu scapam de ea pana pe la 5 ani. Asa ca tre sa am nervii de otel.
Pupici la mamici, burtici si bebici
!Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
irlandeza spune:
Unde sunteti fetelor ?
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
anca81 spune:
Buna gagics 
Ce mai faceti fetelor, slaba miscare prin Baia Mare...Toata lumea sta in casa la caldurica?
Radcarmen, sper ca e mai bine Vladut 
Noi suntem bine, mai avem colici insa fie ne-am obisnuit cu durerile, fie medicatia si biberoane minune anticolici dau rezultate. Apropos, pentru mamicile cu probleme similare, incercati biberoanele Dr. Brown's, sunt intr-adevar bune. Am mai pus niste pozici noi la semnatura, Carla are niste falcute de toata frumusetea
si am ajuns la 4400g si 56 cm, Doamne ajuta sa mearga tot asa in continuare 

Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
dflavia spune:
anca81 ce a mai crescut puiutul si cum vrea ea sa pape ursuletul ![]()

noi am iesit azi la plimbare si tare bine a fost...si mirosul de castane....
ce pofta mi-a facut!
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
anca81 spune:
Dflavia 
Fetele, ce faceti, unde ati disparut?
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
Buna fetelor...
Marc a implinit ieri o luna...nu-mi vine sa cred cum trece timpul...a ajuns la 4920 gr de la 3640 cat avea cand am iesit din maternitate...cred ca a crescut foarte bine, nu? Azi se fac 13 zile de cand ii dau lapte doar de la mine...si vreo 4 zile de cand suge si de la san, nu doar din biberon...la inceput vroia doar dintr-un san, acum suge la amandoi...dar suge cate 5, max 10 minute si pe urma nu mai vrea...de unde sa stiu daca bea destul? cand ii dadeam doar din biberon stiam clar...manca intre 600 si 800 ml pe zi dar acum? de ex, va scriu cum a mancat ieri:
la 00:45 - 5 min la san
05:00 - 80 ml lapte
08:00 - 90 ml lapte
11:00 - 10 min san
13:00 - 7 min san
15:30 - 60 ml lapte
18:10 - 5 min san
19:00 - 40 ml lapte
21:20 - 10 min san
23:40 - 60 ml lapte
asta inseamna un total de 330 ml + 37 min la san (atunci cand suge, suge cu putere, cam ca din biberon dar nu stiu cat bea...din biberon bea in 5 min cam 60 de ml...sa bea atat de mult in acelasi timp si de la san? )...plus ca, il pun la san, ne chinuim cam un minut sa prinda sfarcul, bea cat bea dar la celalalt san nu mai pot nicicum sa-l pun...nu vrea...si iar scot cu pompa, si tot asa...bine, tot e un mare pas inainte, ca nu mai credeam ca o sa-l vad la san...si e asa placut...plus ca nu ma doare deloc daca prinde bine...
voi ce credeti? acum nu-l mai cantaresc decat vinerea, o data pe saptamana, cred ca o sa-mi dau seama vineri cand il cantaresc daca mananca destul...ideea e ca nu plange, dupa ce suge doarme...deci n-ar trebui sa fie flamand, nu? si...eu mai insist sa bea uneori chiar daca am impresia ca nu prea vrea...dar se mai intampla sa vomite, in jet...asta inseamna ca a fost prea mult...doamne, ce greu e...e mai usor daca stii exact cat mananca...:)
in rest...suntem bine, cred ca colicile nu-l mai supara asa tare...mai mult e agitat cand nu poate sa faca kk, in rest e tare cuminte...si noaptea, am prins smecheria...il pun sa manance cand e inca adormit si dupa ce termina doarme mai departe...daca apuca sa se trezeasca ca ii e foame e jale, dureaza cel putin o ora pana adoarme la loc...
va pupam
si va dorim o zi buna...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
Malinka spune:
flavia...
a reusit pana la urma stefania sa se intoarca...
e tare frumusica la sedinta foto...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14