Mamici si Burtici de Baia Mare(10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Vai cu somnul nici eu nu prea stau bine,eu inca mai merg la servici probabil inca vreo 2-3 saptamani,cat imi mai permite piscotelul ca deja e tare nazdravan si-mi trage cate un piciorus si manuta -n coaste de ma trec caldurile.

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 33 saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Nu stiam ca exista si subiectul cu mamicile si burticile din Baia Mare dar iata ca v-am descoperit. Si, citind despre voi, am descoperit si o fosta colega de gimnaziu - Ancaurn (fosta Hepcal). Nu te confund, nu?

Din graba mare am uitat sa ma si prezint: Carmen Ciupac (fosta Rad - asta e ptr Anca), am un baietel de 1 an si 5 luni, Vlad Gabriel ( 7 aprilie 2007).

Am citit despre Arianna si despre pierderea suferita. Imi pare tare rau, sincer. Ma bucur insa ca esti puternica si ca incerci sa intri in activitate ca sa mai uiti de cele prin care ai trecut.

Va pup pe toate, mamici si bebei, si va doresc sanatate maxima, iar celor ce au bebe la purtator le doresc sa aiba in continuare o sarcina usoara si copilasi sanatosi!

O zi faina tuturor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui radcarmen

Buna fetelor!

Nu stiam ca exista si subiectul cu mamicile si burticile din Baia Mare dar iata ca v-am descoperit. Si, citind despre voi, am descoperit si o fosta colega de gimnaziu - Ancaurn (fosta Hepcal). Nu te confund, nu?

Din graba mare am uitat sa ma si prezint: Carmen Ciupac (fosta Rad - asta e ptr Anca), am un baietel de 1 an si 5 luni, Vlad Gabriel ( 7 aprilie 2007).

Am citit despre Arianna si despre pierderea suferita. Imi pare tare rau, sincer. Ma bucur insa ca esti puternica si ca incerci sa intri in activitate ca sa mai uiti de cele prin care ai trecut.

Va pup pe toate, mamici si bebei, si va doresc sanatate maxima, iar celor ce au bebe la purtator le doresc sa aiba in continuare o sarcina usoara si copilasi sanatosi!

O zi faina tuturor!

Vlad 1-2 ani

Salut Carmen!
Nu ma confunzi. Bine ai venit pe forum! Ce mai faci? Hai sa ne intalnim intr-o zi si sa povestim mai multe! Iti trimit pe PM nr mele de telefon si ne intelegem. Oaaau ce ma bucur!!!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

azi ne-au venit rezultatele de la autopsie...insuficienta placentara,..diagnostic pus si de medicul care m-a operat,..placenta prea subtire..nu a mai putut face fata in ultima perioada,..stiti si voi ca pe ultima suta de metri copilul creste foarte mult in greutate, aprox.30 gr. pe zi. Daca se intervenea la timp, adica pe la 35-36 saptamani, copilasul meu ar fi fost bine si sanatos,..dar ce pot sa mai fac acum?..
pe toate si va doresc copilasi sanatosi, iar la cele care mai asteapta inca, o sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Nu vreau sa fiu carcotasa sau sa rasucesc cutitul in rana dar, ariana...cine e raspunzator pentru ceea ce s-a intamplat? problema pe care ai avut-o tu nu s-a vazut la nici un ecograf, la nici un control? nu stiu cum exact cum se manifesta insuficienta placentara dar chiar nu se vede? mie mi se pare absurd, ca o sarcina normala, fara probleme majore, sa se incheie asa...nu vreau sa te supar...

ce mai fac piticii, fetelor? pe vremea asta urata cred ca stati mai mult prin casa...mie mi-e un pic frica sa ies cu el pe frigul asta...dar, daca nu ploua, cred ca ne facem curaj sa iesim...doar avem o luna in curand...:)

o seara placuta tuturor...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

carmen...bine ai venit la noi...vlad al tau e o scumpete..vad ca si tu ai nascut la euromedica...sa iti scrii datele, ale tale si ale copilului, sa te treaca rodica pe lista...rodica...pe unde esti?

renata
...data viitoare opreste-ma...:)

flavia
...multumesc de informatii...pupici stefaniei...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Buna fetele!

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI CU SANATATE MAXIMA, FERICIRE SI NOROC ANCAURN!

Multumesc de primire. Da, am nascut la Euromedica in ajun de Paste in 2007, 7 aprilie, ora 10:10, cezariana. Uriasul meu a avut 2890 g si 52 cm, apgar 9/10, dr. Sasaran.

Va doresc o zi buna si multa sanatate tuturor!

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Am uitat sa dau datele mele: Carmen Ciupac - 24.10.1975 (adica batrana)

Pupici.

Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

ANCA
si sa te bucuri toata viata de minunile din familia ta

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari mamici si burtici!

Anca

Ariana, imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu bebele tau, insuficienta placentara nu putea fi vazuta ecografic? Nu vreau sa pun paie pe foc, iti inteleg durerea, dar ... mie mi se pare ca s-a intamplat dintr-o eroare medicala. Ma bucur ca te-ai angajat, iti va prinde bine. E misto la Euromedica?

Malinka, nici noi nu iesim pe frigul si pe ploaia asta. Saptamana trecuta am scos-o in fiecare zi afara, acum mi-e cam teama sa merg.

Noi suntem mai bine acum, am avut cateva zile grele cu colicii Carlei. In plus am ajuns si pe la chirurgie cu buricutul, ii tot curgea o chestie galbena de acolo, nu se inchisese si am fost cu ea sa-i cauterizeze acolo locul. Acum e in regula.

Gacics, cand punem de-o intalnire?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput