Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 16
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Mai fetelor, legal, nu exista taxa de botez, cununie, deces....... Doar daca vrei sa dai ceva. Am intrebat si noi preotul si a spus ca nu exista taxe. Noi am botezat-o aici, ortodox, si nasu' i-a pus preotului niste bani in plic, ca asa a vrut el, nu i-a cerut nimeni nimic. Esme, tu l-ai botezat catolic, nu? De aceea se face botez o data pe luna. Cam asa se intampla si aici. |
Da catolica am botezat-o fiindca suntem si noi catolici
Ancaurn Transilvaniei colt cu Traian zici tu. Am uitat sa spun ca de la 14 ani ne-am mutat pe Traian colt cu...habar nu am cum ii zice la strada care iese de acolo, in orice caz, ai mei stau vis-a-vis de Ursus, fix deasupra lui Repka sau dialog, sau ce nume o mai fi avand acum.
pupici si o zi buna,
esme
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aldaesme Ancaurn Transilvaniei colt cu Traian zici tu. Am uitat sa spun ca de la 14 ani ne-am mutat pe Traian colt cu...habar nu am cum ii zice la strada care iese de acolo, in orice caz, ai mei stau vis-a-vis de Ursus, fix deasupra lui Repka sau dialog, sau ce nume o mai fi avand acum. pupici si o zi buna, esme |
Deci in zona.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
irlandeza spune:
Esme, doamne ce preot!!!!!! Multi dintre ei sunt doar cu numele, nu cu sufletul si credinta.
Ancaurn, eu asa stiu ca nu exista taxe, legal. Poate si-au facut preotii chitantier, asa de ochii oamenilor, am sa mai intreb, e tare curios cum unii percep taxe si altii nu.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ariana2005 spune:
buna fetelor!...
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in astfel de clipe grele si pentru toate incurajarile voastre...
pe toate.
Ieri m-am intors la Baia-Mare..nu cred ca as putea descrie in cuvinte ce am simtit si cum m-am simtit..a fost groaznic si inca mai este..sper ca timpul sa le rezolve pe toate..bucurati-va fetelor de copilasii vostri si savurati fiecare clipa alaturi de ei..nimic nu se compara cu sentimentele pe care le are o mama pentru puiutul ei..nici nu va dati seama cat sunt de dezorientata acum,..parca nici nu imi gasesc locul..acum nu asa trebuia sa fie..trebuia sa fiu cea mai fericita femeie si mama din lume..dar eu ma trezesc stricandu-i camera si adunand hainite si lucrusoare de bebelus si punandu-le in saci..nu credeam ca as putea rezista la o asemenea durere..sau lovitura..nici nu stiu cum as putea sa o numesc..scuzati-mi dezordinea din idei..sper sa ma intelegeti..
ariana2005 spune:
Azi am fost la un interviu pentru o slujba..cred ca asta m-ar ajuta foarte mult sa trec peste.. nu cred ca as mai rezista sa stau acasa..trebuie sa-mi ocup mintea cu ceva..oricum peste o saptamana incep..la Euromedica, deocamdata la birou..mi s-a propus la Neonatologie ca asistenta, dar va dati seama ca nu as fi putut face fata, cred ca as fi luat-o razna lucrand toata ziua numai cu bebelusi,..in alta situatie as fi fost super incantata..sper sa fie bine..
Cand o sa fiu pregatita, o sa va povestesc cosmarul meu, dar deocamdata nu pot..
renataozana spune:
Nicolletta unde esti?Hai ca doar noi doua am ramas 2 in 1
.
Eu de ieri ma simt ca naiba,am niste dureri infioaratoare mai ales cand ma ridic din pat sau de pe scaun.
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 32 saptamani
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>
renataozana spune:
Ariana te inteleg ca esti ravasita dar in acelasi timp ma bucur ca faci ceva care sa-ti tina mintea ocupata.
Durerea nu va trece niciodata doar ca nu va mai fi atat de apasatoare in timp,iar atunci cand te vei simti tu pregatita te vei putea descarca aici unde toate prietenele tale virtuale si nu numai iti vor fi alaturi.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>
Malinka spune:
ariana...bine ai revenit acasa si multa bafta la noul loc de munca...noi suntem alaturi de tine si ne gasesti aici oricand ai nevoie de o vorba buna sau un sfat...sa ai grija de tine si sa dea dumnezeu sa fie toate bine...doar el stie de ce se intampla lucrurile asa cum se intampla...
pentru tine...
fetelor...cam slabuta activitatea pe aici...renata...imi pare rau pentru durerile tale, nu stiu ce ai putea sa faci inafara de a avea rabdare, nu mai e asa de mult...multa bafta...:)
noi avem azi 3 saptamani de viata...3 saptamani grele dar minunate...si ne pregatim de plimbarica...tare-i mai place afara...si mie la fel...:)
pupici tuturor...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
renataozana spune:
Malinka ,cred ca te-am vazut intr-o zi treceai strada la semaforul unde e Glasul si Graiul,defapt am trecut una pe langa cealalta,nu am avut timp sa te abordez deoarece ma grabeam la servici(eram in pauza de masa).
nikolleetta spune:
Ariana, bine ai venit! 
Aici sunt si eu, Renata. Am tot umblat zilele astea pe la medici pentru concediul medical. Abia astept sa intru pe prenetal ca m-am saturat de atatea plimbari aiurea. Joi mergem iar la control la medic si la analize. Sa vedem ce ne spune!!!
. In rest sunt destul de bine. Cu somnul nu ma impac tare bine, dar ....asta e.
27 =
Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community