Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Va rog modificati-mi si mie data nasterii a Carlei, e 13.08 nu 16.08.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
zsuzsu spune:
buna fetele
eu sunt o mamica la odiseea martie-aprilie 2009 si sunt din satu mare, dar lucrez aici in Baia Mare
daca ma primiti si pe mine as vrea sa mai intru si pe la voi sa mai discutam un pic
acum pe moment as avea o mare rugaminte daca vreti sa-mi povestiti bune si rele despre clinica Euromedica si de Dr Sasaran.am auzit multe si as vea si parerea vostra daca vreti sa mi-o impartasiti
eu mai am un baietel de 2ani jumate cu care am nascut in ungaria la Fehergyarmat- probabil ati auzit de ea, dar s-au complicat acolo partea cu actele si acum stau pe ganduri
deocamdata tot acolo merg la control dar incep sa iau in calcul si sa nasc aici la euromedica, clujul mi se pare tare departe
va rog sa ma lamuriti si pe mine daca dupa parerea voastra sa raman sa nasc in Ungaria sau e ok si aici ?
10+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
renataozana spune:
Anca,aceasi problema am avut-o si eu cu Alexandru pana la 6 luni,eram epuizata si reuseam sa adorm si eu cu el pe burta iar dupa 6 luni s-au calmat putin lucrurile.E atat de frumoasa fetita ta,m-am uitat la poze .
zsuzsu bine ai venit
din pacate eu nu pot spune nimic de Sasaran si nici de Clinica deoarece nu am fost nici la acest medic si nici la Clinica dar sunt aici fetele care au nascut la Clinica si-ti vor raspunde in mod cert
sa ai o sarcina usoara
AMR 8 saptamani
dflavia spune:
in primul rand 

si multe 

pentru Melly, sa ai parte numai de bucurii alaturi de scumpica ta Amelia si sotiorul tau cel harnic ![]()
anca81 Carla e o dulcica, si are si cercelusii noi ca si ai Stefaniei
. Si noi am folosit Bonisan da nu a fost cazul
renataozana toate o sa treaca cand vine bebe, nastere usoara si abia asteptam sa vedem poze cu bebe 
Mami de
Stefania
11.05.2008 
Poze
Malinka spune:

melly si un buchet mare de 

de la noi...petrecere frumoasa de ziua ta si sa te simti cat mai bine alaturi de cei dragi...
anca81...eu folosesc o pompa de la baby nova, am luat-o de la sensiblu, e manuala, e buna dar parca m-am saturat deja de "dat la manivela" si ma gandesc sa cumpar una electrica, acum studiez piata...:) tu ce folosesti?
renata...tinem pumnii sa fie toate bine ...
zsuzsu...bine ai venit...eu am nascut la euromedica, cu dc sasaran, desi nu eram pacienta lui...pot sa zic ca am fost multumita de tot...si de clinica si mai ales, de doctor, cu mine chiar s-a purtat exemplar...si in timpul nasterii, si dupa nastere (el s-a ocupat de partea de "broderie" si a avut multa rabdare cu mine care eram cam agitata) si zilele care au urmat dupa nastere...
acuma...tu hotarasti ce e cel mai bine pentru tine...parerea mea e ca, daca sarcina ta decurge normal, fara probleme deosebite, e foarte ok sa nasti la euromedica, conditiile sunt ok si personalul de acolo se ocupa bine de tine...in cazul sarcinilor cu probleme, nu pot sa ma pronunt...nu stiu daca te-am ajutat prea mult, daca mai ai vreo intrebare...cu placere...![]()
pupici la fete...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
melly23 spune:
fetelor va multumesc muuuult pentru toate urarile si floricelele voastre!!!va doresc si eu voua sa aveti parte de tot ce e mai frumos in lume!!!va pup!!!va iubesc

Noi si fluturica Amelia
renataozana spune:
La multi ani Malinka
.
Fetelor multumesc
.
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>
anca81 spune:
Melly 

Sa ai parte de multa sanatate iar cea mica sa-ti aduca numai bucurii! LA MULTI ANI!
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
rodicamaries spune:
La multi ani Melly
iti doresc multa sanatate, fericire si o familie implinita.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
ancaurn spune:

Melly!
Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)