Aspirante din GALATI (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Mersi mult pt informari. V-am intrebat pentru ca eu am facut, in decurs de 2 ani 5 IAS-uri nereusite si ma gandesc sa nu ajung la FIV ,caci costurile sunt destul de mari insa sansele de reusita destul de mici. Sa aveti o saptamana minunata!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna dimineata galatencelor, m-am intors si eu dupa o vacanta de o saptamana la munte unde mi-am incarcat un pic bateriile, acum nu m-ai plec nicaieri. Haide-ti fetelor cu intalnirea aia ca vreau sa pun si eu mana pe vreo burticuta poate ma molipsesc si eu. In plimbarile pe care le-am facut am ajuns si la Manastirea Arges si un preot batran mi-a dat niste sfaturi pentru infertilitate. Cand ne intalnim aduc foita cu mine asa vi le impartasesc si voua poate da roade la creva, sper la cat mai multe.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna fetele frumoasele
va propun o data vineri 12 sept ora 17.30 poate intr-un parc
sau sambata 13 sept pe la ora 15 poate tot intr-un parc

ce zice-ti?
daca aveti alte sugestii lansati-le

paaaaa

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

Din partea mea e ok. Ori vineri ori sambata e bine.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetele, si din partea mea e OK. Vineri ar fi cam din scurt ptr mine, ptr ca termin la 16.30 si la 17 de abia ajung acasa, dar cred ca m-as descurca si asa.
Ieri am fost la eco, la Dr Ciobotaru. Aveam programare la 18.30 am intrat la 19.30 dar dr mi s-a parut ok. Vorbea frumos si nu parea ca se grabeste. La eco s-a vazut o imagine de 9.75mm cu aspect de sac ovular cu vezicula vitelina de 2.5mm.
Mi-a spus sa revin dupa 2 sapt daca ma simt bine si dupa 1 sapt daca imi e mai rau. Ar trebui sa prevad din timp acest lucru, ptr ca deja cu programarile s-a ajuns pana martea viitoare.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

pentru mine e bine sambata - la orice ora - ca vineri abia ma intorc in tara.

sorina.

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici. Se vede ca sunt fetele in concediu. Sper ca pana sambata sa se ne mai stangem cateva. O seara placuta la toate si prestati fetelor, prestati si sa schimbam numele subiectului in "Gravidute din Galati".

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna , am trecut sa va salut, nu am mai intrat de ceva timp, mi-a fost ff rau, dar am mai reusit sa va mai citesc. va pupic

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
eu sunt din Braila, si doris m-a invitat si pe mine la intalnirea voastra - sper ca ma primiti .
A-ti stabilit o ora, locatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi si eu sunt pe aici, ati stabilit ora intalnirii ca incerc sa ajung si eu.
Mimi... bine ai venit

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput