Aspirante din GALATI (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetele, am trecut sa va salut, va pupic dulce.
iuca , da, m-am mai linistit, parca nu imi mai este asa de rau, si suntem bine. Am 31 ani si incercam sa avem bebe din aug 2005.
tu cum te mai simti?
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Buna, fetele!! Ce mult mi-as dori sa trec si eu prin starile cauzate de sarcina!! Sa dea Dumnezeu sa reusesc ! Va doresc o sarcina usoara si sa treaca timpul repede, repede!!!Va pup !

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Inna ma bucur ca te-ai mai linistit
clau iti doresc sa treci cat mai redede prin starile legate de sarcina, in ciuda tuturor grijilor, sunt minunate.
Eu am emotii, luni e prima intalnire cu bebe, luni voi avea 5 sapt si 4 zile. Sper sa fie bine.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

iuca, draga mea, scuza-mi neatentia sau nu stiu cum sa o numesc, dar vroiam sa stiu: ai ramas natural sau prin FIV?

multa sanatate si 9 luni minunate tututror burticilor!

inca o data sa ma ierti ca nu am fost atenta!!!

sorina

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

sorinake nu-i nici o problema, ca nu ai retinut, stai linistita
Noi natural nu avem nici o sansa de reusita. Sarcina am obtinut-o prin IUI la Clinica Polisano din Sibiu. Am facut o stimulare puternica foarte asemanatoare cu cea ptr FIV (pentru ca eu la stimulari mai usoare, cu pastile, nu reactionam in nici un fel).
Am facut cate doua fiole de GonalF/zi timp de 11 zile in burtica, in z15 am facut doua fiole de Pregnyl de 5000 si in Z16 a fost inseminarea.

Les Brown

Mergi la inceput

felicitari, iuca, si sa fii fericita alaturi de puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Hello !! Iuca, lamureste-ma si pe mine intr-o privinta te rog : cand se recomanda IAS si cand FIV. Eu stiam ca FIV doar cand sunt probleme si la doamne iar IAS cand sunt la domni. Stii mai multe???Iti doresc sa ai cele mai minunate clipe, la prima intalnire cu bebe. Sunt convinsa ca asa va fi! Pupici!!

clau

Mergi la inceput

draga clau, IAS se recomanda in cazul cuplurilor unde dumnealui este cauza sau atunci cand nu se descopera o cauza anume pentru infertilitate, ambii parteneri fiind clinic sanatosi, iar in acest caz se poate recomanda chiar si FIV. FIVul se recomanda cuplurilor in care cauza infertilitatii este descoperita la femeie (ex. trompe infundate, endometrioza etc), dar exista si FIV+ICSI, in cazul in care partenerul sufera din cauza de proasta calitate si putini la nr. Recomandarile de FIV sau IAS difera de la caz la caz si sg care iti poate spune de ce e nevoie, e medicul, dupa un consult prealabil si analizele necesare.

Mergi la inceput

clau unii medici recomanda dupa 6 IA nereusite , sa se faca FIV. Depinde foarte mult de cauza infertilitatii, in general asa e cum ai spus tu si sorinake, dar am auzit si cazuri de FIV (din pacate nereusit) la un cuplu care nu au nici o problema identificata si totusi nu reusesc.
Cred ca medicul decide ce trebuie urmat.

Les Brown

Mergi la inceput

ai dreptate, iuca, sansele de reusita difera de la caz la caz, atat in cazul inseminarilor cat si in cazul fertilizarii. sunt cazuri unde se reuseste de prima data data si cazuri unde nu se reuseste nici dupa a treia sau a patra oara. Depinde de organismul fiecaruia, dar mai ales de ce vrea Dzeu.

cu drag,
sorina

Mergi la inceput