Dr. Nayel - CF2 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
loremunteanu spune:
Kamik, felicitari pt fetita! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Te astept cu detalii despre nastere. Tot. Ce si cum ai facut? Cat su cum ai dat (banuti)? Ai stat cu bebe? Tot, tot.
Loredana 14+ Roni-Cristian08.02.2007
Annisia spune:
Loredana, vad ca mai ai un baietel. Nu ai nascut la CF2? Ca lucrurile nu s-au schimbat foarte mult din 2007 pana acum. Iar cu nascarea, depinde de la sarcina la sarcina si de la femeie la femeie. Eu am avut o nastere chiar haioasa, de nici nu pot zice cum e sa nasti. Iar nea Nayel dadea indicatiile prin telefon. A venit la dilatatie maxima maxima (la taiatul tortului), de ma tineau asistentele de popou sa nu-l scap pe bebe fara doctor...
Oricat de cumplita ar fi nasterea, se uita toate cand iti vezi copilul ca e frumos si sanatos. Am o prietena la odisee care s-a chinuit doua zile sa nasca de se jura ca ea alt copil nu mai face in veci. Ce sa va spun ca ea e deja iar insarcinata, asa ca e clar - orice durere trece, oricat de mare ar fi...
Ia uitati eu ce mandrete de fecior am, de nici nu-mi vine a crede ca-i al meu, ca-mi zice mami si ma strange in brate sa-mi arate cat ma iubeste...
http://good-times.webshots.com/photo/2475252050101620375NWplZi
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
loremunteanu spune:
Annisia, prima oara am nascut la Elias, evident cu alt medic... Deci pt mine si dr si spitalul sunt noi... Doar pt asta am putine emotii. Nu-mi mai este frica de nastere si de durere, chiar daca prima n-a fost una usoara... La 5 minute dupa ce au terminat cu mine (nascare, cusut, etc) le-am zis ca mai vreau un copil.
Eu sper sa ajunga dr la timp si sa nu raman singura pe-acolo.
Sunteti foarte frumosi toti trei. Sa va bucurati de baietel si neaparat sa-i faceti un fratior sau o surioara...
Loredana 15+ Roni-Cristian08.02.2007
OanaE spune:
Stie cineva numarul de telefon de la cabinetul cel nou al lui Nayel? Cabinetul din Antiaeriana... va rog mult sa mi-l dati si mie. Multumesc frumos.
alunelsialbinutza spune:
Salut mamici si burtici!
Eu sunt pacienta lui Nayel din 2003, am nascut cu el in 2004, dupa cum puteti citi povestea lui Bradut din semnatura.
Acum sunt din nou si evident ca tot cu el voi naste. N-as schimba medicul pentru nimic in lume.
Am o intrebare, morfologia fetala o face tot el sau doar echo obisnuite de sarcina?
La Bradut n-am facut morfofetala, el a zis ca nu e cazul si ... intr-adevar nu a fost. Acum am mai imbatranit si ma gandesc ca va fi cazul.
Va pup si ma bucur ca e in continuare deschis subiectul.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
loremunteanu spune:
Hello.
Alina, morfologia o s-o faci pana la 14 saptamani (adica intre 12 si 13saptamani si 6zile); sa vb cu asistenta de la cabinet sa te programeze. Se face la cabinet la dl dr. Eu am fost in Drumul Taberei si acolo am facut... Vine o d-na dr, la fiecare 2saptamani, lunea...
Pt primul trimestru costa 200ron... Creste pretul la urmatoarele (vezi ca pe un stalp acolo e lista de preturi).
El face ecografiile obisnuite.
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Am fost si eu aseara la el cu rezultatul de la morfologie, dar nu mi-a facut decat control pe masa, fara eco... Am ramas tot in ceata, ca nu ne-a zis la morfologie sexul bebelusului; speram s-o faca dl dr aseara si cand colo... Trebuie sa merg iar peste doua saptamani cand vom face eco si mi-a zis ca trebuie sa merg si la triplu test. Si eu care ma gandeam sa nu-l fac...
Blanca, tu l-ai facut? Please zi-mi unde si cat a costat si pe baza carei ecografii? Ai facut o alta morfologie sau cum?
Loredana 16+ Roni-Cristian08.02.2007
alunelsialbinutza spune:
Multam Loredana.
De ce ti-a facut control si nu echo? Poate pentru ca tocmai facusei echo?
Cred ca si eu o sa trebuiasca sa fac triplutestul. Ce varsta ai? Eu am 33, la Bradut aveam 27 si mi-a zis ca nu e cazul, acum insa cred ca sunt altele datele problemei.
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Cu mine se poarta la fel cum s-a purtat si la prima sarcina, cand am colaborat foarte bine. Inca nu stim daca va fi cazul sa facem cerclaj, ca la Bradut am avut.
Am o intrebare pentru voi, dar n-as vrea sa va pun pe jar aiurea, pot fi rautati si zvonuri false.
Stiu ca a postat la un momentdat "mamica_nu" ceva rau despre el, deoarece i-a murit bebelul la nastere. Aici pe site nu i-a dat nimeni apa la moara, insa pe alt site am gasit ca se asteapta verdictul de la colegiul medicilor, voi stiti ceva?
Am foarte mare incredere in el, cred ca si voi. N-as vrea sa ma trezesc ca trebuie sa merg la alt medic.
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
blanca000 spune:
Buna,
Eu am facut morfo de trim I la dr. Herghelegiu, am zis ca daca Nayel tot nu face, pot alege eu un alt medic unde sa o fac. Cu rezultatul eco m-am prezentat la dl dr. si dansul a fost de acod cu propunerea dr. H de a face DRY TEST-ul (care e un test mai nou, ce inlude triplu test). Acest tes tl-am facut la Medsana si a fost 500 lei. TT deci, nu am mai facut.
Si mie dupa morfo de trim II mi-a facut control pe masa, nu avea rost sa imi faca o alta eco ca doar venisem de la una, si ca sa vada si el colul si nu stiu ce ma urcat pe masa.
Maine avem si noi urmatorul control..abia astept sa vad matza mica..
Cat despre povestea 'mamici_nu' am citit si eu pe net, dar cum este cam singurul lucru negativ despre dl dr. nu ma pronunt. Eu merg in continuare la dansul si sunt multumita.
25+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004