Dr. Nayel - CF2 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Multumesc Blanca.
Si eu sunt la fel de multumita de el, mai ales ca am o experienta a nasterii foarte faina.
Am citit acea poveste pe alte site-uri si acolo am raspuns cu parerea mea despre el.
Merg in continuare la el cu aceeasi incredere, ma cunoaste si recunoaste cu tot cu istoric de fiecare data. Nu am citit din urma pe acest topic, am preferat sa va intreb, cee ce e posibil sa nu fi fost intocmai ok.
Cu cat timp in urma ai facut programarea la Herghelegiu? La ce clinica? La Dry test se face programare din timp?
Prefer sa fac morfofetala la Herghelegiu, Pop sau Iosup, decat la el la cabinet, la o dr pe care nu o cunosc.
Eu voi incerca sa ajung martea viitoare la Nayel. Se implineste o luna de la ultimul control. Tu mergi tot in Dr. Taberei?

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Maine ma duc in Dr. Taberei, dar am fost si la cabinetul din Antiaeriana..depinde cum am timp, dar de cele mai multe ori aici in Dr. Taberei.
Cu Herghelegiu a fost o poveste...la morfo I am reusit printr-o cunostinta sa fac programarea din scurt..iar pt morfo II am programat din noiembrie (cam de cand am aflat ca sunt insarcinata) la Sanador pt 18 martie...insa in ziua cu pricuna am fost sunata ca dl dr. H anuleaza tot si ne reprogrameaza (nici in ziua de azi nu am fost sunata de ei)..de dispreata am sunat la cabinet la Iosup unde printre suspine si lacrimi am vb cu asistenta...careia i sa facut mila de mine si ma strecurat a doua zi.
Pt morfo III parca nu m-as mai agita atat si as fac ela Nayel la cabinet cu doctora respectiva...nu stiu.

Si pe mine ma recunoaste, poate nu cu toate detaliile..dar nici nu am pretentia.

Aaaa...la DRY TEST nu mi-am facut programare...am sunat la Medsana totusi si am zis ca a doua zi dimineata ma duc la analize si vreau si testul asta...au zis sa ma duc. Stiu ca se face imediat dupa morfo I..a doua zi.

25+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Normal ca nu cu detalii ... E mult spus.
Am mai auzit poveste asemanatoare despre Herghelegiu, asta daca nu tot pe a ta, dar prin alte parti.
La Bradut am facut morfo de trim I la Iosup. La 12 sapt a vazut si "vezica flacaului" dupa care n-a mai recunoscut ca a zis-o. Tot Iosup mi-a zis si de col la prima sarcina si asa am ajuns la Nayel.
Celelalte 2 morfo nu le-am facut, mi-a zis Nayel ca nu e cazul (cred ca ma repet).
Auzisem ca Iosup nu mai este decat la CMU, ceea ce ma duce cu gandul ca e foarte ocupat.
Aveti idee cum o cheama pe dr care face morfo la Nayel la cabinet? Macar sa citesc si eu despre ea ceva.

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Alina, ti-am citit povestea cu Bradut .

Stiu ca dr. Andreea Munteanu face eco la el in cabinet. Nu stiu nimic despre ea.
Desre dr. H am mai auzit si eu, chiar la mine la odiseea de iulie-august 2009 se mai plangea cineva. Nu stiu daca e o obisnuinta sau.....

Pe Iosup il gasesti la cabinetul Fortis..are cabinet impreuna cu dr. Tutunaru, sunt usa in usa.E pe undeva pe langa manastirea Casin.

25+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Stiu unde e Fortis. Dar stiu si ca nu mai raspunde nimeni la clinica, dupa ce toate programarile au fost anulate, ca si in cazul lui Herghelegiu. Tu la Fortis ai fost?
C
red ca mi-a plecat neuronu iar in vacanta. Ori confuzez trebile ori citesc pe diagonala si le amestec.

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Nu nu..la Herghelgiu am avut programare la Sanador si de acolo m-au sunat ca anuleaza. La Iosup am fost in martie chiar la Fortis.

Ce a anulat si el (Iosup) programari?..sau m-au zapacit si pe mine...

25+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Stai sa iti povestesc, sa nu te bag in ceata mai rau decat am reusit.
Am intrat pe multe forumuri zilele astea, pe topicuri legate de echo. Eu voiam sa fac la unul din cei trei, amintiti mai devreme. Ma interesa sa aflu despre ei lucruri, altele decat mi le aminteam eu din 2004. Asa am vazut ingrijorate de anularile la Herghe (nu stiu la ce clinica), precum si la Iosup la Fortis. Acum nu imi aduc aminte daca postarile lor erau de luna asta, de luna trecuta sau din decembrie
Ca tu mi-ai zis ca ai facut de curand la Fortis, ma linisteste. Stai ca sun sa imi fac programare ... asa ma lamuresc si nu mai confuzez lumea

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

S-a elucidat pb cu Fortis. Se raspunde la telefon, face si programari (eu m-am prog pe 8 mai), deci ceea ce am citit eu e , asta ca sa nu spun ca daca neuronu meu de blonda a intrat in vacanta, cea care a vandut gogosi mi-s chiar io.

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Acum ca tot m-am programat, imi spui daca si inregistreaza pe cd? E 3D sau 4D?. Nu am intrebat cat costa, dar ma astept sa fie vreo 300-400 lei, nu?

si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Alina eu am 30ani.. Nu stiu ce sa zic, de ce mi-a zis sa fac triplu...
La prima sarcina l-am facut... E drept ca aveam multe temeri atunci (pierdusem o sarcina inainte, bb a venit tare greu, Tutunaru mi-a dat tratament de sustinere...).
Am inteles ca la Fortis, morfologa de trim.1, e 250ron.

Mama 500lei dry testul...

Loredana 16+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput