Dr. Nayel - CF2 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
blanca000 spune:
Fetelor..dl dr este EXTRAORDINAR..nu am cuvinte sa va spun..ati ales cel mai bun medic.
Am nascut natural fara epidurala si cu el acolo..a fost mai mult decat visam..da, a durut..dar a contat ca el ma sustinut tot timpul, ca a fost acolo, ca ma incurajat, ca a glumit cu mine...ca ma ajutat sa devin MAMA....deci fara frica caci aveti cel mai bun medic si ff respectat de toti din spital.
Daca mai pot intru daca pot mai rar insa si aveti intrebari pe PM si incerc sa raspund.
s40 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Blanca, ma bucur ca experienta nasterii a fost una frumoasa.
si tie si Evei.
Edit. Uitasem sa intreb... Ai avut-o pe Eva cu tine, pana la urma? Cate mamici ati fost in salon? Si altele utile despre spital, etc... Eu inca nici nu stiu unde-i spitalul, maternitatea ... Am idee unde-i locatia, dar n-am fost niciodata la spital...
Loredana 3+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loremunteanu Blanca, ma bucur ca experienta nasterii a fost una frumoasa. si tie si Evei. Edit. Uitasem sa intreb... Ai avut-o pe Eva cu tine, pana la urma? Cate mamici ati fost in salon? Si altele utile despre spital, etc... Eu inca nici nu stiu unde-i spitalul, maternitatea ... Am idee unde-i locatia, dar n-am fost niciodata la spital... Loredana 3+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007 atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
Sunt saloane de 2 si 3 paturi..la nastere naturala poti sa ai bebe in salon..eu nu am vrut prima noape..a doua am vrut desi le-am rugat pe asistente ca daca nu pot sa le-o duc....am putut .
Despre spital vezi la subiectul "nasterea la CF2"
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
ce mai fac fetele? profita de sarcina sa bage somnic?
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Ei ce bine ar fi un somnic la pranz, insa orarul meu nu coincide cu al lui Roni, asa ca...
Eu chiar azi am fost la morfologie. Bebe mic, e ok, in grafic, fix pe fix. Are intre 1740g si 1970g, col lung, ok tot. Se pare ca nu va avea mai mult de 3300g, la nastere, daca o sa creasca in acelasi ritm (mai micut decat frate-su). Important e ca e sanatos. E cu capul jos, cum trebuie pt nasterea normala, insa deocamdata nu stiu cum voi naste asa ca...
Tu cum esti? Ce face Eva? Cum e?
Loredana 32+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
blanca000 spune:
Pai de ce nu stii cum nasti? Pe Roni cum l-ai nascut? Te bate gandul de o cezariana? Dl dr ce zice?
Eu pe acasa ne acomodam...bebelina e bine..papa, doame, face kk..de'astea de ale bebeilor ..mai si plange...ce sa fac...
Incerc sa dorm pe furate caci noapte ma cam tine 2-3 ore treaza.
Nunta noastra 2004
loremunteanu spune:
Pe Roni, l-am nascut normal si asa as vrea si acum sa nasc, tot normal, ina ultima oara cand m-a vazut dl dr, el a pus problema cezarienei, din cauza varicei pacatoase. Pe 18 ma vad si cu el si atunci poate o sa vb despre nastere...
Pupam fetita mica.
Loredana 32+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
ratusca_mica spune:
Buna tuturor,
Si eu sunt in grija domnul doctor Nael si, pana acum, sunt foarte incantata de cum se poarta
Am o rugaminte: cunoasteti cumva pe cineva care a nascut cu Nael la Medlife? Ultima oara cand am fost la el mi-a spus ca are contract si cu Medlife si cu Euroclinic, deci m-ar interesa ceva pareri referitor la cum sa desfasoara efectiv procesul (cinne face programarea la Medlife, dupa operatie daca mai este tot Nael prin jur sau te lasa in grija doctorului de garda etc).
Multumesc frumos,
Andreea 15+
blanca000 spune:
Nu stiu sa iti raspund concret...eu am preferat sa nasc la CF2 unde conditiile sunt foarte bune pentru un spital de stat iar dr era acolo. Cum eu am vrut nastere normala nu cred ca se putea la Medlife sau Euroclinic (ma rog..teoretic se poate dar practic nu cred sa vina dr sa te nasca normal acolo..parerea mea).
La mine de ex..ma apucat durerea noapte iar dimineata intr-o sambata dupa ce am vb cu doctorul am plecat la spital de unde toti il sunau pe Nayel sa il informeze de starea mea pana la dilatatia la care a spus sa fie chemat..in 15 minute era la spital...ma indoiesc ca la "privati" se intampla asa...acolo programazi cezariana si gata.
Sau poate vrei cezariana..
Nunta noastra 2004
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Nu stiu sa iti raspund concret...eu am preferat sa nasc la CF2 unde conditiile sunt foarte bune pentru un spital de stat iar dr era acolo. Cum eu am vrut nastere normala nu cred ca se putea la Medlife sau Euroclinic (ma rog..teoretic se poate dar practic nu cred sa vina dr sa te nasca normal acolo..parerea mea). La mine de ex..ma apucat durerea noapte iar dimineata intr-o sambata dupa ce am vb cu doctorul am plecat la spital de unde toti il sunau pe Nayel sa il informeze de starea mea pana la dilatatia la care a spus sa fie chemat..in 15 minute era la spital...ma indoiesc ca la "privati" se intampla asa...acolo programazi cezariana si gata. Sau poate vrei cezariana.. Mami de Eva Ilinca 25.07.09 Bubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
blanca000 Eu nu prea vreau cezariana, insa domnul doctor mi-a spus clar ca nu am nici o sansa sa nasc natural pentru ca osul pubian este prea plat si copilul nu are fizic pe unde sa treaca.
Eu as fi vrut nastere naturala cu epidurala .
referitor la CFR2, am facut greseala sa citesc niste postari mai vechi referitor la ei si am ramas socata cat de urat suna totul. Insa, remarc ca in postarile recente opiniile sunt majoritar bune, deci inca ma mai gandesc
15+