Dr. Nayel - CF2 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am fost multumita de maternitatea CF2...ii dau nota 9..as mai naste odata acolo. Deci, vezi, nu suna chiar asa rau nu?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

[red] blanca000 [\red] Multumesc frumos, chiar am sa iau in considerare aceasta varianta.

In alta ordine de idei, stiti cumva cand este Nael de garda saptamana aceasta?

Multumesc frumos,

16+

Mergi la inceput

pai era miercurea si duminica...eu asa stiu.

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

stiti cumva dr. Nayel colaboreaza si cu clinica de fertilizare a doctorului Tutunaru?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mirela, intreaba mai ine la aspirantele lui Tutu sau tot aici la pacientele lui, daca el colaboreaza cu Nayel... Stiu ca Tutunaru colabora cu dr Moisa...

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Seara buna! A fost careva dintre voi la cabinetul dlui dr din 13 Septembrie? Puteti, va rog, sa imi ziceti adresa sau macar ceva puncte de reper? Multumesc frumos!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Micaela

Seara buna! A fost careva dintre voi la cabinetul dlui dr din 13 Septembrie? Puteti, va rog, sa imi ziceti adresa sau macar ceva puncte de reper? Multumesc frumos!

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Da, este de fapt destul de aproape de cel de pe Valea Oltului. Cum mergi pe bulevardul Ghencea (venind dinspre stadion), la intersectia cu Drumul Sarii faci la dreapta (este o benzinarie Petrom parca exact pe colt, treci pe langa ea). Mergi apoi pe Antiaeriana cam vreo cateva sute de metri si dai de o piata parasita pe dreapta, acolo poti parca daca esti cu masina. Cabinetul este vis-a-vis, o casa galbena (la numarul 5 parca...).

Ratusca 19+

Mergi la inceput

Strada se numeste Antiaeriana, la nr 9, nu este pe 13 Septembrie. Eu aici am ales sa ma duc la controale..e mult mai civilizat si am scapat si de "babeta" de la cabinetul din Dr Taberei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Va multumesc frumos!

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Lore FELICITARI , am auzit ca a venit pe lume puiutul tau. Cum a fost? Dl dr. a fost ok? Cezariana pana la urma?

Pup

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput