5 usi- nu-s doua la fel!!!

5 usi- nu-s doua la fel!!! | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Buna
am apartament nou (adica vechi) cu 5 usi interioare pe care as vrea sa le schimb...Dar nu's doua la fel ca dimensiuni!
S-ar putea comanda pe dimensiunile mele, adica pe masuratelea?

Daca nu asa, cum as putea sa le reconditionez? Cu lac, cu vopsea, cu autocolant( macar in camera copilului)?
Baiul e ca cea de la baie , dupa ce ca e f ingusta e si fara geam, de nu stii daca e cineva pe buda...scuzati!

Sunt d'alea ceausite si's taare uritele...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Din proprie experienta iti spun sa nu reconditionezi usile. Ies nasol.
Mai bine cumpara unele noi si gata treaba.

Eu cind am intrebat la un magazin mi-au spus ca le fac pe masuratelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, se pot cumpara pe dimensiune, taiate sau ne taiate pentru geam...
Si chiar daca nu gasesti dimensiunea care-ti trebuie (deobicei se gasesc dimensiunile celor de la apt.), cand ti le monteaza mai pot da jos din perete daca e nevoie
Dar vezi cand le cauti, sa fie din lemn... multe sunt dintr-un carton presat... de-aia sunt si mai ieftine... si vezi ca pe linga usa propriu-zisa mai trebuie sa cumperi tocul, plinte... care mai costa si alea aproape inca odata cat usa...
Apoi unele au si geamul si broasca, altele nu... ai grija cand faci calulele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui RUXMAX

S-ar putea comanda pe dimensiunile mele, adica pe masuratelea?

Sa-l stapaniti sanatos!!

Si eu zic sa renunti la ideea de a le reconditiona.

Poti comanda usile, pe dimensiunile tale..dar..sa te astepti sa vina nea tamplarul sa scoata usile (tocurile)..adica tot ce tine de usa..sa te puna sa faci reparatii..abia apoi vine si ia masuri si-ti face usile care le doresti...asta ca sa stii ca vei sta cateva saptamani fara usi..:)

Vezi ca usile de MDF sunt mai ieftinute si sunt fatoase..dar..la orice fel de usi te vei opri..sa iei in calcul, asa cum au spus si fetele (reparatiile, glafurile/caplamalele/broaste+shilduri+balamale/chdere/praguri daca vrei...pe langa pretul usii in sine)..dar presupun ca mesterul iti va face un deviz complet (excluzand reparatiile peretilor)

Edit - usile din lemn..vezi ca sunt extraordinar de scumpe!..se vand la mp.

Mergi la inceput