Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Buna fetelor....pentru mine august 2007 a fost o luna de superba: mi s-a implinit un vis frumos si mult asteptat: acela de a ramane insarcinata. Asteptam deja de 10 luni. Eram disperata. Prin martie am intrebat-o pe sor'mea intr-o doara cand crede ea ca voi ramane gravi. Mi-a spus cu o siguranta in glas: in august. A venit luna cu pricina. De sf MAria am fost la biserica, m-am spovedit, i-am spus preotului ce am pe suflet. Atat mi-a spus la sfarsit: boteaza un copil!!! IN seara aceleiasi zile am fost la o masa la care am zis sus si tare: vreau sa botez un copilas. Imediat a venit replica de la cumnatelul meu care imi spunea ca in 3 zile trebuiau sa boteze de nevoie o fetita, ruda de-a lor pt ca nu avea nasi dar daca vrem ne cedeaza botezul cu placere. Atat mi-a trebuit: am fost prin magazine si am cumparat 3 sacose de lucruri superbe si tot ce trebuia pt botez. Urmatoarea zi am fost la coafor, epilat, manechiura , medichiura. Si urmatoarea am botezat o fetota scumpa pe nume Bianca Maria.
Ne-am intors acasa la ai mei la curte: marul pe care il plantasem de vreo 5 ani si care nu reactionase in nici un fel pana atunci, INFLORISE!!!! Va dau cuvantul de om fetelor ca nu e minciuna. Atunci am simtit ca ceva bun, divin mi se va intampla. DAr urmeaza niste zile cu dureri ca la CM. Plangeam pe umarul mamei si ii spuneam ca dupa atatea semne chiar speram sa se fi intamplat. Dureri ca la CM, dar........nici urma de fapt. Pe 30 august 2007 la ora 10 seara am facut testul : tremuram toata si inima imi iesea din piept. Nici o liniuta. Era un test pe care il tineam in sifonier si am zis ca il fac doar cand voi fi eu 99% sigura ca am ramas. NU va spun ce dezamagire am simtit. M-am asezat langa Stef in pat. NU puteam adormi. Aveam o neliniste interioara....mai aveam un test intr-un sertar, un test proaspat. Am asteptat sa-mi vina sa fac pipi si pe la 1 dimineata l-am repetat: aveam a doua liniuta pala....dar prezenta. Am izbucnit in plans..........SUNT ATAT DE FERICITA SI II MULTUMESC LUI DUMNEZEU!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alysh spune:
CASNICIE FERICITA PANA LA ADANCI BATRANETI, LAURITA!!! Si o droiaie de copii sanatosi alaturi de voi! (am citit ca se poate si pana la 5 cezariene
).
Despre intalnire si eu vreau sa vin...........Drumul Taberei e f departe pt mine. POate gasim un loc undeva pe la mijloc....nu mai zic de terasa de la chinezesc ca dati cu rosii. Oricum am vazuyt ca e in revonare acum. Vorbim, vedem, eu astept sa va hotarati.
A-propos de intors, Vladut se intorcea acum vreo trei saptamani de mama focului.....acum nimic. CRed ca s-a lenevit sau nu stiu ce are dar nu ma ingrijorez. Toate la timul lor. Oricum si atunci se intorcea numai cand avea nervi ca nu eram eu cu biberonul prezenta in secunda in care imi cerea el. Deci linistit fiind nu s-a intors niciodata.
CAdina, multumesc pt incurajare. Chiar o sa plecam, am rezervat deja hotelul la Paris asa ca nu mai e cale de intors. Dar si noaptea ma rasucesc pe-o parte si pe alta, ce m-oi face 2 saptamani fara puishorul meu.
Pt consitpatie eu ii dau lui Vladut in fiecare zi portocala, ai incredere ca e f eficienta. Si in plus e lesinat dupa ea.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
maitreyi spune:
pt carucioare si scoici
noi am luat maxi-cosi www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=6&language=gb-en" target="_blank">ASTA si suntem f multumiti. aveti pe site specificatiile, etc. a fost vreo 7 mil parca da' merita toti banii mai ales ca alexandra nu sta in landou. caruciorul e un no-name la noi www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1770" target="_blank"> ASTA. scoica o pot atasa la carut . face curbele perfect, are roti inalte si nu se zguduie cupilu, cosul de cumparaturi chiar e utilizabil, si cel mai important - il pot cara singura si incape in lift
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
maitreyi spune:
pozici noi
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
socrate spune:
Buna fetelor, sper ca suportati bine caldurica.
Noi suntem nasi in octombrie si finii nostri cauta fotograf pentru nunta. Ma puteti ajuta?
Sebastian
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Buna fetelor, sper ca suportati bine caldurica. Noi suntem nasi in octombrie si finii nostri cauta fotograf pentru nunta. Ma puteti ajuta? mami de Edvin Sebastian Sebastian |
depinde cat de mult vor sa dea.
am 2 recomandari:
-am un link de 13 mil
![](icon_smile_big.gif)
-fotograful care mie la botez, peste o sapt, mi-a cerut... 3 mil
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
vecino, ce ne-am sioncronizat la calculator!!!!
sunt 3 min dist. dintre ce ai scris tu si apoi io!!!!
si crede ma, ca nu am prea stat azi pe net...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
iulia83 spune:
fetelor, am botezat fata! iupiii!!! a fost asa de cumintica n-a zis nici pas! acu dormiteaza cat am fost eu la coafor. ce sa mai? toata lumea s-a mirat cat de cuminte este. a bagat-o preotul in apita toata si era asa mirata. acu ne pregatim sa mergem la restaurant la 6 dar parca imi e mila s-o scol. am intrat sa va salut. va pupicim
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 fetelor, am botezat fata! iupiii!!! a fost asa de cumintica n-a zis nici pas! acu dormiteaza cat am fost eu la coafor. ce sa mai? toata lumea s-a mirat cat de cuminte este. a bagat-o preotul in apita toata si era asa mirata. acu ne pregatim sa mergem la restaurant la 6 dar parca imi e mila s-o scol. am intrat sa va salut. va pupicim Pozici Mufitza Mami de Mufitza Ariana Elena ![]() Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
distractie placuta!!!!! sa va fie de bine! sa fie intr-un ceas bun si sa aveti zile frumoase si senine!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Merci Maitrey de raspuns.
Iulia, felicitari ptr mufitza botezata!
Noi am fost la Platza la cateva cumparaturi. Va pup, fug ca se maraie bebeluna.............
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png