Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss bine ai venit. sper ca te-ai relazat,asteptam poze si povesti! La multi ani Mateias, Daviducu, Teodora!
Ms bb, f frumosi sunteti toti. a fost bun kurtos-ul, multumim.
Lily si eu imi luam temperatura anul trecut pe vremea asta...ca si uitasem...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, multumim de urari, LMA si voua, sa cresteti mari sanatosi..Mie-mi place sa zic: gata, matei merge pe 5 luni
Lily, felicitari pentru cele 6 kg, lasa ca-s bune, se respecta fata, tine la silueta..Despre kk, si al meu facea de 5-6 ori pe zi in prima luna, dar in ultima vreme ma obisnuisem sa faca la 3-4 zile, d'aia acum zilnic mi se pare ciudat..Nu stiu, poate facea asa rar ca asimila foarte mult, habar n-am.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

MsBB, frumoase pozici, Andra e super, si mi-ai facut o pofta de Kurtos...iar tu mami arati tare bine

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am intors de la munte, fetele! N-am citit nimic din urma, dar am zis sa va scriu si recuperez eu maine.

A fost asa, o chestie amestecata. Dar per total a fost bine.
Raducu a fost cel mai cuminte copil din lume. El a dormit si a mancat si a stat cumintel.
Si a invatat sa rada in timpul asta, o sa va arat poze si un filmulet delicios cu el.

Vremea a fost foarte buna, mai racoare ca aici, nu a sarit de 27 de grade.

Camera de la hotel foarte buna, ca e fitzos Costi, vrea la munte doar daca are toate conditiile, asa ca am fost la hotel de 4 stele.
Mancare foarte buna, am mancat ca o vacutza.

Andrei, in schimb, mi-a pus parul pe moatze. N-a vrut sa se atinga de mancare, de nimic, si erau numai bunatati. In disperare de cauza am ajuns sa-i dau dimineata si seara cereale cu lapte si iaurt, doar asta accepta. Si protesta tot timpul la orice, facea doar nazbatii, a cazut si si-a julit rau nasul, cucuie cat cuprinde, s-a pupat in bot cu catelul hotelului, dulce foc de altfel. Ne-a fugarit peste tot, n-am vizitat nimic in liniste, tot in goana calului, cu tipete, urlete si tavalit pe jos. Au fost momente in care am zis ca nu mai plec in viata mea in concediu cu copiii. Sau sa aiba macar 10 ani.

Azi pe drum inapoi cred ca de la caldura si de la masina i-a fost rau, a vomat in masina de nu va spun cum arata, a doua oara a zis din vreme si a vomat doar pe el, linga masina. Din 10 in 10 km opream sa-l luam in brate ca plangea rau. Acasa a mai tras doua trei jeturi de voma, mai mult apa de data asta.

Am sunat la pediatra lui, ne-a zis ce sa-i dam, e ok acum si e lesinat de foame. Ne-a zis ca multi copii mici patesc asta, rau de masina la drum, plus ca a fost si asa cald, el si nehranit bine de cateva zile.

Descarc pozele, le comentez si o sa va dau maine linkul sa vedeti ce am facut saptamana asta.

Am bagat o masina de rufe la spalat. Cum ma gandeam, m-am intors cu bagajele jumatate nedesfacute. O geanta a avut Raducu, una Andrei, eu si ta'su impreuna o geanta si ultima a fost cu olitza si jucariile

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Desiree multumim pentru aprecierile la adresa Iasminutzei!
Asa-i, are cercei! Si stiu si de regulile din alte tari cu privire la aceasta "podoaba permanenta"!
Noi in ziua iesirii din maternitate (deci la 3 zile) i-am pus cerceii. Am ratat momentul...intre 2 drumuri de la neonato la mine in salon si inapoi (in ziua externarii a fost un haos intreg) alea au si intepat-o! Mi-am reprosat ca nu am fost prezenta...dar mai bine intr-un fel, a propos de reactia mea naspa la reactia Iasminei la vaccin.

Simonacip si Cleo sper sa fie mai ok pana marti. Marti sau miercuri ne intoarcem. Sa vedem si cum e vremea pe aici...azi se inorase puternic pe la 7 si batea un vant de numa. Nu se mai vedea nici crucea, nici cota 1400...ce sa mai vorbim de cota 2000 (eu le vad pe toate de pe terasa casei).

Merg sa fac baie la bebe si apoi sa ii dau sa pape...noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Gabitzam, bietul Andrei, of, si biata det ine. Sa stii ca in ce priveste rautatile si perii albi din capul meu tot alui mai mare dintre copii i se atribuie, asa ca...
Inais, si la noi bate tare vintul...Ma culc si eu.. Somn Usor!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Saruman GABITZAM de mesaj, super O.K.
Sarumana SIMONACIP de raspuns si pupici pt tine si sis a ta, e SUPER ROCHITZA SI MERITA TOTI BANII, iti sta ff bine cu ea.
Cam asa as vrea si eu ceva poate un pic cloche de sub sani sa vina mai larguta sincer daca aveam timp imi faceam o tinuta super xa la cununia civila dar nu am timp asa ca o sa caut ceva,
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simona, asa e; tati e indragostit pana peste urechi, vine de la servici si ma impinge de langa Victoria sa vorbeasca cu ea; sapt. asta care a trecut a fost f suparat, aproape ca plangea vineri seara, ca (,) cu o saptamana inainte a format o legatura speciala cu Victoria, a facut-o sa rada, a petrecut 3 zile cu noi, non-stop si sapt. asta a vazut-o si el luni seara si apoi vineri seara (cand a ajuns el acasa marti-miercuri-joi, ea dormea deja) si vineri seara se uita la el, asa... parca nu-l cunostea. In schimb ieri si azi nu a lasat-o deloc la mami, si acum eu sunt la comp., el e la TV cu ea in brate;; vine de la servici, se joaca cu ea 10-15 minute si abia apoi vine sa ma pupe si pe mine... sincer, parca efectiv uita ca-s si io prin zona :) dar, nu-i bai, pe mine ma face super fericita sa-l vad asa topit dupa ea. Si cand Victoria se uita la el zambind si le vad mutritele la amandoi, ma topesc...
Gabitza, of! Dar, vezit de treaba, ca pana la urmatorul concediu uiti ce ai zis (ca nu mai pleci in concediu pana au copiii 10 ani) si o sa fie poate mai relaxant. Oricum, da-i un pupicel lui Andreiutul bolnaviorul din partea Victoriei si un pupicel mare si lui Raducu cel cuminte.
Va pupam.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

ciaou, fetitele...ce mult ati mai povestit sa vedem cu cine incepem:CLEO iubita ti-am tot spus ca sunt fan deal tau si tu nu ma crezi...fain noul look rochita e pe masura doamnei ce o poarta adica sooper.BINE AI VENIT MISS PARKER de si nu ma sti eu va citesc de vreo 3 luni dar tot mam chinuit sa va scriu dar am avut multi musafiri din tara si stiti nu am avut cand dar gata sa terminat ma bucur ca am intrat in grupul vostru...MISS ce fain e in AUSTRIA noi am trecut numai cu masina in drum spre RO si e beton la anul poate mergem si noi...sa iti fie de bine si inca o data bine ai venit. LA MULTI ANI la toti ingerasi care azi implinesc 2 respectiv 4 luni.AM vazut pozele la lacul rosu cu bebe ANDRA si mmbbce aer rece si proaspat si noi vrem... FETELE o intrebare este voie sa intre apa la bebe in ureche cand facem sau nu?mie mi sa zis ca nu si lu ERICnu prea lam ferit ,ce sa va zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

cum va spuneam cred ca ERIC a ragusit am fost la cumparaturi ieri si ba cald afara ba frig inauntru in masina aer si lam aranjat ce ziceti?mama denaturata ... fetele sa merg la doctor ?nu face febradar trbuie sa sun in final...parul imi cade am sa raman ca fiumeu in fine ...inca ceva si gata cum sa va pun poze ca tare nu mia intrat in mana .un sfat va rog va pup noapte buna nu uitati de urechiusa va rog ca ma iau remuscarile...

Mergi la inceput