Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Am un stil Scriu intr-o zi 2-3 mesaje si-apoi nu mai scriu nimic cateva zile. Dar acuma am avut scuza: am avut ieri musafiri.
Ieri cred ca am avut cel mai cuminte copil Au ajuns musafirii chiar dupa ce-a terminat fata de papat si fiind cu burtica plina era toata un zambet si se uita curioasa la toti. A marait putin de tot la un moment dat pt ca ii era somn si-a adormit singurica in patut. Dupa ce s-a trezit statea cumintica cu barbia pe manute si se uita in jur.
Astazi i-am cumparat rochita de botez (cea cumparata de nasa ii ramasese mica) si mi-am cumparat si mie o rochie pt botez.Trebuie sa-mi gasesc un sutien desi va fi mai ciudat pt ca rochia asta se prinde dupa gat.
Rochita Juliei a costat mai mult decat rochia mea,dar asa si trebuie pt ca Julia va fi in centrul atentiei
Si.... Julia a ajuns astazi la 6.000 g (cu tot cu body si cu lapte in burtica, dar a ajuns).Parca de cand o cantaresc doar saptamanal se observa mai bine cresterile in greutate.
Apropo de obsesia cu luatul in greutate si cu lapte suficient, ieri matusa-mea care-a fost la mine ma intreaba ca de ce-si suge fetita mana? "S-a saturat? Ai suficient lapte?" Daca nu ar avea suficient lapte nu ar creste asa bine,nu? Isi suge manuta pt ca nu accepta suzeta si pt ca bebelusii au tendinta de-a suge tot ce prinde (aseara mi-a prins tricoul si tot l-a mozolit ).Pe mine cred ca m-au stresat intrebarile astea legate de lapte venite si de la maica-mea si de la altii si de-aici a devenit o obsesie pt mine ca poate nu am lapte,ca nu creste fata cum trebuie,etc.

Andree27 nu am mai fost pana in Iulius, ca de noi ii mai aproape Polus si de-aici mi-am luat rochia; prima incercata si cumparata .Nu aveam rabdare sa mai caut pt ca maraia fetita de foame.Apropo de foame,astazi am alaptat-o in Polus mall la baia mama si copilul.A fost super ok.

Doloress cum sa nu ma topesc cand o aud gangurind? Nu stiu cand ma voi satura sa o aud gangurind,cred ca niciodata,sau poate cand va incepe sa vorbeasca.

simonacip frumoasa rochita. S-o porti sanatoasa.Te plangi ca Matei face kk zilnic? Eu ma panichez cand nu face intr-o zi(s-a intamplat doar de 2 ori),in rest face kk de 2-3 ori pe zi.Cand era mai micuta facea dupa fiecare supt.

cleo m-am distrat de numa de big kk nr 2.Am vazut poze cu rochia cea frumoasa si noua tunsoare.Iti sta tare bine,nu stiu de ce te plangeai zilele trecute.De fapt aveai nevoie de inghetata si de-un motiv bun s-o mananci fara sa ai remuscari, nu?

Alysh ce poveste frumoasa
Eu anul trecut pe vremea asta imi luam temperatura in fiecare dimineata si ma pregateam sa ma duc la eco in 30 august sa vad daca ovulez si doctorul mi-a zis ca am chist nu e folicul si nici o sansa sa ovulez pt ca am prolactina mare si ca trebuie sa iau medicamente cel putin 3 luni.Tare m-am mai suparat eu atunci.Noroc ca era un doctor care nu stia ce vorbeste pt ca in 15 septembrie tineam in mana primul test cu 2 liniute iar anul asta in 30 august vom boteza fetita.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

FETELOR, BINE V-AM REGASIT !!!!!

Mi-a fost un dor nebun de voi

Ma duc sa recitesc din urma si apoi revin (cel mai probabil maine) cu povesti din vacanta noastra in Austria, cu ceva poze si cu un conspect (sper sa reusesc).

O seara cat mai frumoasa

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut-o pe Iasmina; superb nume, superba fetita! Sa va traiasca.
Am vazut ca are cercelusi:) Aici :( nu ii fac gauri Victoriei pana dupa vaccinul (2, de fapt) de la 4 luni, ca e legea de asa natura... asa ca noi mai asteptam o lunita ptr. cercelusi. In alta ordine de idei, am vorbit azi cu reverendul si in 28 Sept. o botezam pe Victoria.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Desiree, o scumpica Victoria, iar tu arati de ma intrebam daca tu esti maica-sa care a nascut
acum cateva luni... Lui Mirciulica nu i-a l=placut la biserica...am incercat duminica trecuta si nu a mers...
azi a fost prea cald, dar o sa mai incerc...
Cat despre Tatal Nostru...si eu i-l spun, i-l cant...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Laura, io va spun cum sta treaba, dar nu ma dati afara de la voi, d-acilea: Toata sarcina mi-a fost super bine, nu mi-a fost rau (deci, nu asta e motivul), dar am pus 10 kg. La o saptamana, am intrat iar in blugii dinainte de sarcina; adevarul e ca eu chiar nu ma laud aici, eu ma plang, ca speram din suflet ca sarcina o sa ma ajute sa ma ingras si io... da' de unde, nici macar asta nu a functionat; In schimb, parul... nici urma de matreata sau sa pice, pana acum vreo luna; acum am matreata si mi-e scalpul atat de uscat ca efectiv il simt la degete; dar am inceput sa pun lotiune ce ii pun Victoriei (baby lotion) daca e buna ptr. Victoria, e buna si ptr. mine (???).

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

MISSParkeeeerrr!!!! WELCOME BEEECCCCC

si sa ne pove cum fuse la muunte!!!!

desire, acum ca bine mi-ai adus aminte, stiam o tipa cu plete lungi, blonde si odulate naturel, si ochi albastri (bine, ochii nu au treaba cu problema noastra), care isi dadea parul cu ulei de bebelusi si statea asha cateva ore si apoi se spala. Si ce par lung si cret avea... ia sa incerc si io uleiul la fifitsa. Si ulei de masline - o sa fierb la bain marine pt fifitsa, si o sa il fol. si io pe plete. Va zic ce obtin.

Fetelor, pt prima data ma vopsesc la coafor - cu vopsele profesionale- sunt de o calitate net!!. Pai sincer, astea din comert, care le fol. io, ca ma vopseam io, ca ma vopsea vara mea, sau coafeza ... astea ard rau parul; pe cand cea de coafor.... De acu, 1 data la 2-3 luni, zic ca ma rasfats si io cu un vopsit si tuns/aranjat. Dupa ce ma intorc la munca, fireste

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am cam disparut uh?
Vad ca s-a intors si Miss , welcome back Miss, sper ca ati avut parte de o vacanta de vis.
N-am avut timp sa citesc din urma dar sper ca de maine intru la recuperari.
Am rezolvat cumatria, a iesit OK. Apoi am fugit la munte un pic sa stam la aer si sa ne odihnim. Tare bine a mai fost.
Printesa a fost tare cuminte, a dormit la greu, a fost super voioasa insa acasa nu i-a mai placut . Asta e, nu o condamn ...si mie mi-a placut la munte, aer curat, liniste, papa bun ...
De cand am venit acasa e mai maraita dar dau vina pe caldura, sa speram ca se va mai racori.

Am intrat doar sa va , sa va salut si de acum o sa ne auzim mai des.

pt voi si bb vostri.

P.S. intrati la poze ,daca aveti timp & chef, Andra vrea sa va serveasca un pic de kurtos! pofta buna !

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ah, era sa uit:

pentru Daviducul meu, care azi face 2 luni, manca-l-ar mama pe el de baiat mare!!

Si la fel pentru David Andrei de lcazangiu care face tot 2 luni azi!

si pentru Mateiut si Teodora Maria care azi implinesc 4 luni, wow!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Am cam disparut uh?
Vad ca s-a intors si Miss , welcome back Miss, sper ca ati avut parte de o vacanta de vis.
Am rezolvat cumatria, a iesit OK. Apoi am fugit la munte un pic sa stam la aer si sa ne odihnim. Tare bine a mai fost.
Printesa a fost tare cuminte, a dormit la greu, a fost super voioasa insa acasa nu i-a mai placut . Asta e, nu o condamn ...si mie mi-a placut la munte, aer curat, liniste, papa bun ...
De cand am venit acasa e mai maraita dar dau vina pe caldura, sa speram ca se va mai racori.

pt voi si bb vostri.

P.S. intrati la poze,daca aveti timp & chef, Andra vrea sa va serveasca un pic de kurtos! pofta buna !

Poze Andra (20.05.08)

welcome bec si tie, si multa multa sanatate tie si la piticanie.

Miss, mai, cand au trecut 2 luni???? si mai ales, zi si tu ce ai facut inainte de aste 2 luni, daca mai ai ceva amintiri de la marea lobotomizare

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetelor
Cleo, frumoasa tunsoarea, iti vine bine. La fel costumatia...de asta te plingeai tu ca nu iese cum trebuie? Cred ca totusi nu...Deci zici ca fiu-miu e pregatit de diversificare..Cred ca in 2 sapt ne apucam asa incet incet, pana la 5 luni sa aiba introdusa complet o masa..

Inais, sper ca ti-a trecut deja durerea de cap. Marti e numai bine, abia ce se racoreste la noi,sper ca bagi o intilneala cu Simonix si cu noi...Ce mai ziceti cu propunerea de 30 august in drumul taberei?

Sis,

Daria, multu de sfaturile privind caderea parului..Eu iau si Tardyferon si vad ca degeaba..

Desiree, e minunata micutza Victoria, tati vad ca e cucerit total de ea..Iar tu o femeie fericita care nu maninca cu regret fiecare bucatica de cioco.Hmm

Miss, bine ai revenit. Asteptam impresii si pozici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Am cam disparut uh?

pt voi si bb vostri.

P.S. intrati la poze,daca aveti timp & chef, Andra vrea sa va serveasca un pic de kurtos! pofta buna !

Poze Andra (20.05.08)

welcome bec si tie, si multa multa sanatate tie si la piticanie.

Miss, mai, cand au trecut 2 luni???? si mai ales, zi si tu ce ai facut inainte de aste 2 luni, daca mai ai ceva amintiri de la marea lobotomizare

povestea nashterii

, mi-a fost dor de voi!
Apropo de lobotomie, va invitam sa vedeti poze dar uitasem sa le pun , dar gata am corectat si acum pot sa fug la nani ca acusi se trezeste mandra mea dupa una bucata tzitzi...
Noapte buna si ne "vedem" maine!

Poze Andra (20.05.08)

Mergi la inceput