Cafea cu aroma de femei *90

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

ce mai faceti?

8+

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

haideti la cafea!

pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

'neata,fetili si o saptamana buna,cu spor si linistita.
Azi am fost si eu la scoala,la sedinta,joi merg la Iasi,la control si cred ca-mi iau concediu in continuare pt. ca simt ca nu ma tin inca balamalele la catedra.Obosesc relativ repede,iar plozii te vlaguiesc si cand esti sanatos tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetili,

Nu mai stam in Constanta.Avem inca apartamentul acolo,dar ne-am mutat la Bucuresti pt ca ne-am cumparat un apartament pe care ne chinuim sa il renovam si nu reusim pt ca nu prea ne-au mers afacerile si asteptam sa ne refacem.
Stam la socrii si m-am saturat.Stau numai in stres,sunt niste oameni imposibili,nu mai am nici un drept asupra copilului,trebuie sa comentez orice fac,cineva trebuie sa fie in spatele meu sa ma urmareasca ce fac.
Ieri m-am certat cu soacra mea ca mi s-a urcat sangele la cap si i-am spus ca plecam la Constanta ca nu suntem bineveniti aici si etc si stiti ce mi-a raspuns:'daca luati copilul de aici si se intampla ceva cu el aveti de aface cu mine".Am ramas masca si eu i-am spus:"cred ca v-am permis prea mult sa va apropiat de ea",raspuns:'ce trebuie sa imi permiti tu,nu ai nici o calitate".Deci eu nu am nici o calitate,copilul ala parca nu este al meu.Si mi-a venit nervi si am avut grija sa ii zic si ce trebuie.Imi venea sa ii dau cu ceva in cap.
Nu mai suport.Nu stiu ce sa fac. cred ca voi pleca,nu mai stau la discutie,au impresia ca este copilul lor.Sotul meu a spus de mult sa plecam dar am tot zis ca o sa fie bine dar se pare ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

cafengitzelor.
Iuliana ....asa-s unele soacre.
O saptamana frumoasa si plina de impliniri va dorim.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Iuliana,cam cat ar dura pana sa stati in casa voastra?

Mergi la inceput

Wonderful mai dureaza ca inca nici nu ne-am apucat sa il renovam pt ca nu avem finante.Dupa ce facem rost dureaza maxim o luna de zile pt ca cunoastem niste muncitori care lucreaza repede nu trag de timp.
De ce ma intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

SOMN USOR GAGICILE!

www ,creaca e mai bine sa stai mataluta acasa.

iulico,tu nu erai pe bune tare cu soacra ta?

Dodica,ce face burtica?

gagicile noi mai avem un pic si o luam de coada la gradinita,ieri am cumparat uniforma si pantofiorii de scoala...off am baiat mare

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

si pentru toate fetele frumoase din cafenea!

W odihneste-te bine ca la scoala abia te asteapta copii sa-ti insele ochiu' vigilent la lucrari ; trebuie sa fii in forma maxima!

Iuliana experienta cu soacre n'am, iti doresc doar sa se aranjeze lucrurile cum e mai bine pentru tine!

Dodo, sper sa imprastii semnatura si la altele prin cafenea...

Principito nu mai plange ca sperii scolarelul... daca te consoleaza cu ceva si nepotul meu de 2 ani incepe luni gradi...Mi-e un pic mila si de el, si de sor-mea...dar asa as vrea sa fiu si eu in locul vostru!!!

Maru, cum e casa noua???

...votat pisicuta, catelusul, pishcotelul...pe toate!

..mie cred ca-mi trebuie niste , nu ca trec printr-o perioada mai gri...sper sa ies cu capul sus din ea

Emma lupta iar cu cancerul

Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Mergi la inceput

Principe am fost pe bune la inceput cu soacra,nu am stat la ea nu stiam cum este dar acum isi arata adevarata fata.Ma enerveaza ca se i-a si de parintii mei pe care nici nu ii cunoaste,critica pe cine vrea,eu nu am criticat-o cu nimic pt ca nu mi-am permis din respect si tot zice ca eu nu o respect dar am si eu o limita.
Atat i-am spus ca v-am lasat prea mult sa va apropiati de copil si aderanjat-o pt ca i-am spus asta pt ca considera ca nu are nevoie de permisiunea mea ca sa se apropie de copil.Mi-a tras-o de par,i-a dat palme la fund ca este prea alintata(cu toate ca este un copil care inca nu intelege bine ca nu are voie sa faca ceva) si am tacut din gura.Sotul meu a spus de mult sa plecam,se cearta tot timpul cu ei dar eu tot am aplanat totul ca sa fie bine si tot pe mine se arunca vina.Asa ca nu mai depun nici un efort,cand esti bun,esti prea prost,mai bine sa ma stie lumea de rea decat de proasta.

Mergi la inceput