Cafea cu aroma de femei *90
Raspunsuri - Pagina 10

wonderful spune:
Buna seara,frumoaselor!
Iulica,nu stiu ce sa spun...Pe de o parte ar fi bine sa stati linistiti,undeva in gazda,dar pt. asta trebuie bani,pe de alta parte,stand cu socrii,inseamna un razboi al nervilor.Dar daca ai incerca sa ai o discutie cu ea,pe un ton potolit,in care sa-i spui ce te doare?Inteleg ca mai mult soacra te enerveaza.Nu ti-l poti lua aliat pe socru?
Printeso,sa-ti traiasca 'shcoleru' si bucura-te de fiecare clipa acum cat e mic si inocent,ca tare repede trece timpul.
Dodule,ce-ti face burtica?

principe spune:
SALUT GAGICILE!
mi PRINCIPITO doarme,eu pap o bucata de pita ca apoi sa ma duc la bucutarie sa-i pregatesc papica ingerului..care este atat de cuminte cand doarme,ca-mi vine sa-l mananc de curisor.
este asa de dragalas in uniforma...pantaloni de trening albastrii si tricou alb cu guleras,aici este uniforma universala pe toata tara.
doar culoarea tricourilor difera in functie de nivel.
la piticii mici est ealb,galben,rosu .la scolarii de primul grad alb,apoi bleau,si la liceu crem.
imi pare bine ca exista aceleasi uniforme indiferent ca e scoala de stat sau particulara.
iulico,ce sa-ti zic?daca trebuie sa strangi bani ptru renovare,mai strange din dinti,mai nu o baca in seama,mai vorbeste cu ea,ca sa poti sa te muti mai repede la casa ta.
daca poti sa te muti cu chirie si in acelasi timp sa pui si deoparte bani,ar fi mai bine ptru tine.
Lalihai nu mai fi suparata ca ai sa iesi bine din pb.
fetele am vorbit cu AIDA,mata era binisor,tot cu unflaturi,astepta rezultatul din austria.pe toate...Dodica ce faci?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

ina78 spune:
Iulico nasol cind sint probl. cu socra... incearca sa spui ce ai de spus. Acumulind cred ca nu faci altceva decit sa adincesti prapastia. Sotul tau nu este pertinent? El nu poate media acest conflict, fie el mocnit?
Ma bucur ca sint vesti bune de la Aida. Ma rog sa fie ok, sa aiba rabdare.
Noi cred ca incepem sa roadem din cauza mugurasilor dintisorilor. Desi mi se pare prea devreme... sint toate semnele prezente.
Cind o sa am si eu baiat de gradinita.
Lara inteleg ca esti in faza in care visezi la bebiti acum.... Sper sa ti se indeplinseasca dorinta cit mai curind.
Va pupam cu drag.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

maru spune:
of, Iuliana, e tare greu sa traiesti cu cineva in casa. Sper ca treburile sa se rezolve repede
de ce nu te intorci tu la Constanta, in apartamentul pe care il aveti, si il lasi pe sot sa stea o perioada in Bucuresti sa rezolve cu afacerile, sa se puna pe picioare!
Citat: |
citat din mesajul lui iuliana_2007 Buna fetili, Nu mai stam in Constanta.Avem inca apartamentul acolo,dar ne-am mutat la Bucuresti pt ca ne-am cumparat un apartament pe care ne chinuim sa il renovam si nu reusim pt ca nu prea ne-au mers afacerile si asteptam sa ne refacem. Stam la socrii si m-am saturat.Stau numai in stres,sunt niste oameni imposibili,nu mai am nici un drept asupra copilului,trebuie sa comentez orice fac,cineva trebuie sa fie in spatele meu sa ma urmareasca ce fac. Ieri m-am certat cu soacra mea ca mi s-a urcat sangele la cap si i-am spus ca plecam la Constanta ca nu suntem bineveniti aici si etc si stiti ce mi-a raspuns:'daca luati copilul de aici si se intampla ceva cu el aveti de aface cu mine".Am ramas masca si eu i-am spus:"cred ca v-am permis prea mult sa va apropiat de ea",raspuns:'ce trebuie sa imi permiti tu,nu ai nici o calitate".Deci eu nu am nici o calitate,copilul ala parca nu este al meu.Si mi-a venit nervi si am avut grija sa ii zic si ce trebuie.Imi venea sa ii dau cu ceva in cap. Nu mai suport.Nu stiu ce sa fac. cred ca voi pleca,nu mai stau la discutie,au impresia ca este copilul lor.Sotul meu a spus de mult sa plecam dar am tot zis ca o sa fie bine dar se pare ca nu. ******************************************************** "Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el. Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria." |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

maru spune:
fetelor, am editat mesajul de la sezatoare, ca nu mai am timp sa reiau de la capat. Plus ca mai am inca niste cutii care troneaza in living
am inchiriat un Uhaul (truck- camion, aici ai voie sa sofezi cu permisul normal camioane pana la nu stiu ce dimensiune. Asta a avut 26 feets. Il duci inapoi cand termini treaba) mare, mare, cel mai mare si a fost full, si tot a trebuit sa mai fac 2 drumuri cu masina mica sa imi duc florile si alte maruntisuri dupa ce am curatat apartamentul.
L-am sofat eu, ca sosul s-a urcat la volan si a zis ca i s-au taiat genunchii si nu are curaj (eu sofez de la 21 de ani, el de 5 ani).si asa ca am fost trackerita pentru o zi. cand camionul a fost gata, n-am gasit cheile, ca Victor a plecat la casa sa puna folie pe mochete si a luat si cheile cu el...
dar trebuie sa ii MULTUMESC sotului Laureijr(fetele de la sezatoare stiu despre cine e vorba), si socrului Laurei care au venit si ne-au ajutat, ne-au impresionat teribil. Sa le dea Doamne Doamne sanatate, spor si tot ce e mai bun pe lumea asta ca merita din plin! Niste oameni deosebiti, au venit sa ne ajute fara sa se gandeasca ca e long weekend, ca vremea afara era cum n-a fost toata vara, superba, ca tatal lui Iulian pleca a 2-a zi in tara, acasa...au stat pe baricade cu noi toata ziua! Aici pe forum am gasit oameni deosebiti si sunt atat de mandra ca va cunosc!
noi am iesit aproape din cutii, mai avem ceva maruntisuri, ne-am luat si bbq ca erau in sale la canadian tire cum vroiam eu, cu gratarul de fonta
ne mai trebuie o groaza de chestii, dar nu vreau sa ma gandesc
sambata botezam, duminica e petrecerea, vineri ma duc la Toronto la alt interviu, poate ajung vineri pe dupa amiaza sa imi fac parul si sa imi iau si eu o rochie pentru petrecere
aventuri de la mutare:
ne-a sunat de la avocat sa luam cheia, am si zburat acolo, urmand sa mergem la casa, si apoi sa il ducem pe Victor la servici, sa ne ramana masina, sa mai facem ceva drumuri intre casa si apartament.
ajungem la noua casa, andrei a vrut sa deschida el casa, surpiza, era blocat pe dinauntru. Ne-am sucit, invartit, am sunat avocatul, care a sunat avocatul, care a sunat vanzatorul...
L-am dus pe Victor la servici, si pe drum ne suna ca tanti e la casa si ne asteapta
ce facea: fiind singura, bloca usa principala si iesea prin garaj. si a plecat cu remotul de la garaj, chipurile nu si-a dat seama, a plecat ca de obicei? cum ca de obicei, ca pleci ultima data din casa pe cre o vinzi? ce , mai ai de gand sa ma bantui?
peripetia cu cheia de la truck v-am zis-o...
mobila noua a lui andrei: cumnata mea a stat ca vulturul pe noi si a venit zi de zi si ne-a ajutat sa despachetam. ieri a fost ziua cand am montat in camera lui andrei mobila noua, si bbq. surpriza, nu incapea, cu toate ca noi am masurat continuu, si am ales mobila dupa dimensiuni. Asa ca andrei a schimbat camera, a luat camera a 3-a unde ii incape totul frumos. camera cealalta avea o forma mai speciala, si de aia nu incapeau cum gandisem noi
am febra musculara, hatza-hatza pe scari, da am si slabit, sunt asa de mandra....
cam asta de pe frontul mutarii...nu vreau sa ma uit sa vad ce gaura are viza
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

principe spune:
Si tu mai te dadeai de ceasul mortii...ai vazut ce efecte benefice ptru organism au mutarile? la mai multe si din ce in ce mai bune!
siiiii ,gata, ai dormit in noua casa?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

MsLara spune:
,
proaspata, poftiti va rog!
Felicitari Maru, sa va poarte noroc si sa aveti numai bucurii in casa cea noua!!!
...nu stiu cum ai condus camionul, dar te felicit ca eu m-am urcat doar in dreapta intr-unul si mi se pare groaznic de mare....nici vorba sa invart de volan .
Ma duc la votare!Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

alic spune:
buna dimineata!
va invit la o inka?
de azi ma las de cafea si tigara am lasat0o de tot de vreo 10 zile! sper sa pot trece prgaul critic!
voi ce mai faceti? slabuta miscare... mai sunteti inca in vacanta?
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Dodo-pui spune:
Buna cafengitzelor,
O zi supeba va doresc .
Alic sper sa reusesti sa te lasi de .Eu m-am lasat f usor(nu eram fumatoare inraita-dar la cafea fumam),am zis de azi nu mai fumez si s-a rezolvat .Tigari am in casa chiar la vedere caci sotul nu poate trai fara,dar nu ma atrag.
Principe sunt ok,cu zile bune si mai putin bune dar in general e bine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

alic spune:
Dodo, eu am fumat multa vreme, de vreaun an am lasat obiceiul asta la serv, dar acasa trageam zilnic cate 5-6 pipe; insa acum vreau-nu vreau am sa ma las, ca se pare ca-ti calc pe urme ; acum sper sa nu fie foarte greu, deocamdata e ok! (si eu le port in geanta, cred ca e mai putin tentant asa)
tu esti bine? am citit la leoaice ca ai semnat contractul pentru casa! asa-i? in cazul asta se cade sa ciocnim o sampanie...
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu