Cafea cu aroma de femei *90

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna seara fetili,

Stiu ca poate nu mai sunteti nici una pe aici dar am zis totusi sa intru sa va salut sa va urez noapte buna si una peste alta sa semnez condica de intrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara!

Principe, Maru si ALic si multi pupici tuturor fetelor.

Incerc timid sa reiau cafelele alaturi de voi, asta daca ma mai primiti.

Aida acum am citit vestile despre voi... Imi pare nespus de rau ca n-am reusit sa te prind in Constanta, la o intilnire. Dar traiesc cu speranta ca data viitoare ne vedem. Ma rog la Dumnezeu ptr voi.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna Ina.

Este foarte scump puiutul.O dragalasenie.
Ce iti face ingerasul?Cum te descurci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, hai sa ii trimitem aidei ganduri bune, pozitive, sa ne rugam ca matza Simona sa trea ca cu bine peste aceasta incercare

bine ai revenit ina la cafenea..ne era dor de tine

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ina sper sa ma treci prin cafenea;
Aida sunt alaturi de voi sper ca stii asta;
Maru spor la impachetat/despachetat;
Principe ,
Iahim tot binele din lume,
Ramy sper sa revii cat mai repede,
W sper ca esti ok,dupa "broderie",
Lali,Belutza,Alice,Lulu,Maadi,...

Poftiti la si .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Neata! multumesc de cafeluta!

Aida, m-am tot intrebat pe unde esti de nu apari si-acum imi pare asa de rau s-aud asemenea vesti despre mititica de Simona! off! sa dea Dumnezeu sa ai puterea care te-a caracterizat pana acum si sa-i dea si matei sansa de a fi un copil sanatos si s-o ierte de aceste incercari interminabile! suntem alaturi de voi!

Inutza, bine ai revenit! normal ca esti bine primita, locul tau e intact, neatins! te-asteptam cu povestioare! acum ma duc sa-ti rasfoiesc albumul...

DOdo...esti bine? ai inceput ceva tratamnet cu vitamine? eu sunt cam in ceata: am auzit ca e bine sa iei acid folic inca dinainte de sarcina, dar la farmacie mi-a spus ca se da numai dupa prescriptia medicului, in urma efectuarii unor analize...

va pup pe toate celelalte!

aaa..nu uitati sa-l votati pe Pipu a lui Ramy! http://www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic
Dodo...esti bine? ai inceput ceva tratamnet cu vitamine? eu sunt cam in ceata: am auzit ca e bine sa iei acid folic inca dinainte de sarcina, dar la farmacie mi-a spus ca se da numai dupa prescriptia medicului, in urma efectuarii unor analize...

de intrebare da mi-a fost prescris ELEVIT-polivitaminic cu 12 vitamine,4 minerale si 3 oligoelemente(contine acid folic).

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sinteti niste dragutze... ca de obicei... locul meu intact de aproape 4-5 luni, nu?

V-am stresat destul in sarcina.. acum sa culegeti roadele...mii de multumiri.

Povestea pe scurt: am nascut la 35 sapt un Gabitzu de 2.400 kg. Nu am stat deloc in spital (mai mult decit era normal, sau la prematuri, fiind un baiat viguros si sanataos). Insa ajunsi acasa am inceput ... grijile... sa nu scada in greutate, sa ia in greutate, sa recuperam.
Asa ca la 4 luni, aveam 6.250 kg, sintem lunguti (spune dr ca eu nu retin niciodata lungimea... sint asa atenta la greutate... ).
Despre mine: am luat 30 kg in 35 sapt.. daca era la termen luam 35... cred. Dar sint sanatoasa si eu si bb.

Va pupam si revenim.

Pina atunci dau o cafelutza matinala... cui apare pe aici.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dragele mele impregnate, aveti grija de voi, vitamine, fructe, legume, zambete, fara stres...

ina, ma gandeam acu: cu ce ne-ai stresat in timpul sarcinii? ca eu nu mi-aduc aminte!

aida, ne rugam pentru Kissy sa fie bine!

principe pe unde mai esti?

jurnal
miercuri
ieri mare belea cu banca, ne-au gresit suma de mortgage, normal cau au pus-o mai mica si a trebuit sa mai dam jos 5000 de dolari fara de ci 20 de mii si pe care trebuia sa ii dam. Am luat borkerul la scandal, ea a luat banca, scandal mare. Acu, noi banii ii avem, dar asa ce ma irita ca au fost neglijenti
azi, mergem la pranz sa semnam actele. Aseara ar fi trebuit sa facem ultima inspectie, pe care nu am facut-o ca poloneza noastra nu a fost disponibila...asa ca diseara la 8 imi vad casa goala, maine am cheile, yupiii, si apoi incepe dansul

trebuie sa zis: palaria jos in fata sosului, intentionat l-am lasat pe el sa preia operatiunea mutarea. Inca de luni s-a mobilizat exemplar, si am gasit f multe chestii rezolvate. Hm, stiu eu de ce il iubesc pe ametitul asta, se trezeste exact la timp, cand ai nevoie de el!

Azi mergem ;la

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!

inuta ce ma bucur ca ai revenit si tu!

ne rugam pt aida si ema mica si puternica!

pupici!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput