Cafea cu aroma de femei *90
Raspunsuri - Pagina 5

iahim spune:
Asa esteIuliana,ar fi trebuit sa aiba mai mullt...Am vazut copii care au luat in greutate mai tarziu,chiar dupa 2 ani,cand cei mai multi cresc si slabesc.Baietelul meu are 4 ani si este la fel foarteenergic...Ma rog sa manance ca sa aiba ce sa "arda" cand alearga...Pentru ca este intr-o continua miscare chiar si in casa!
Dodo,faci?
lui Bodo!

maru spune:
jurnal de mutare (ma rog, puteti face schimbarile de rigoare)
luni, ultima saptamana de vietuire la apartament:
closing day-ul e joi, ar trebui cu cateva zile inainte sa semnam actele. Azi e luni, vineri a sunat de la avocat sa ne intalnim miercuri, da nu stia tanti aia cat de gras trebuie sa fie cecul cu avansul si nici cat trebuie sa fie cecul cu onorariul avocatului si alte taxe....las ca mai suna ea.
ieri am fost la Staples sa aducem acasa biroul lui andrei, si am uitat: am luat rechizitele de scoala. ajunsi acasa, dupa ore bune mi-am amintit de fapt ce trebuia sa facem noi la Staples asa ca am urlat la sos, care nauc m-a urmat la magazin, am luat biroul copilului si l-am depozitat in garaj la fratele sosului
nu gasim mobila de terasa, astia se pregatesc aici de iarna...nici vorba de mobila de terasa la preturi decente...
maine seara mergem sa face inspectia finala la casa, in principiu stiu ca tanti a schimbat tot ce am cerut sa fie schimbat...poate imi aduc aminte sa ma uit acu la culorile din bai, ca poate am timp sa dau o fuga prin malluri sa imi iau seturile pentru baie (cand oare?)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

alic spune:
Marule, spor la treaba!
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

MsLara spune:
Iahim multumesc pentru
!
Maru spor la mutare! Peste 2 saptamani venim sa bem pe terasa ta!
Daca nu gasesti mobilier, venim fiecare cu scaunul ei..ce zici?
...votat animalutzele!Emma lupta iar cu cancerul
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

iuliana_2007 spune:
Buna fetelor,
Multumiri pt cafea.
Maru spor la treaba si restul fetelor o zi buna in continuare si sa auzim numai de bine ca asta este important.

maru spune:
Jurnal
Marti
Toata seara de ieri am petrecut-o in telefon...
Cand am fost prin mall sambata Victor a insistat sa cumparam un telefon nou, ca cel existent se descarca repede bateria. am zis pas, mai asteptam, ne descurcam cu asta pe care il avem...mare greseala!
ieri a trebuit sa fac asigurare la casa, am sunat compania cu care avem si asigurarea la masina si ...da-i chin. Cand imi era lumea mai draga mi se descarca telefonul. Asa am tinut-o intr-un dans...abia la 9 am fost in stare sa inchei asigurarea...
Nu ca n-as fi facut-o mai repede, dar de cate ori puneam telefonul la incarcat, suna cineva...asa ca am repezit aseara pe toata lumea, plus ca a trebuit sa aud si pe victor zicand: ti-am zis eu sa....
Casa e cu fundul in sus...cutii, pachete, hartii. Sefu trebuie sa ma suporte vreo 2 saptamani in blugi, chiar daca sunt noi si sunt cool and hip, na zic eu, tot blugi sunt si nu se cade a fi purtati decat vinerea la servici...
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2

ioanaradu spune:
buna fetele!
va pup si tot sper ca intr-o zi cu doua dimineti sa mai stau si eu prin cafenea ...
salut cunostintele mai vechi ... salut si fetele mai noi ... si va fac un ceai de noapte buna!! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

maru spune:
ioana, bine ai revenit!
ce-ti face comoara?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2

Doris-Alina spune:
Vesti de ultima ora...
Fetelor,
Am vorbit si ieri si azi, foarte mult cu Aida.
Nu e asa cum stiam, ca lucreaza la casa, si de aceea nu are timp sa ne mai scrie.
Problemele sunt altele si inca destul de apasatoare.
De doua saptamani matza Ema se umfla din nou, atat piciorul, cat si inghinal.
Am auzit-o la telefon, cum plangea si-i spunea Aidei ca o strang chiloteii si pantalonii, de fapt pe ea o deranjau umflaturile...
Face tratamentul dat de Serghei din Constanta, Aida zicea ca ii este cam teama sa inceapa de maine aceste picaturi, ( un fel de chimio)care fac bine pe o parte, dar rau altor organe, cum ar fi ficatul.
M-a rugat sa va scriu si va cere scuze, dar nu mai poate intra pe forum, trece din nou, prin momente cumplite.
Daca peste o saptamana dupa aceste picaturi, nu se desumfla, va fi nevoita sa o duca la spital, aici in TM, pentru chimio, sau altceva care sa amelioreze cumva sau sa stagneze evolutia bolii.
Pe langa toate astea, era foc de suparata, pentru ca a trimis la Clinica din Austria toata documentatia, a si platit pentru investigatii si astepta un raspuns de acolo.
Si inca cum il astepta!
A lasat 3 nr. de tel, iar ei au trimis raspunsul tocmai la spital,la D-na dr. Serban, (veche cunostinta a Aidei), la Oncologie.
A durut-o la baston, ( scuzati-mi expresia) pe Doamna Dr. Serban, de raspunsul acesta mult asteptat
Pentru dansa, lupta cu secundele si cu viata nu inseamna nimic.
Aceasta individa a primit raspunsul din Austria deja din 6 august, azi suntem in 26, si nu s-a sinchisit sa o anunte si pe Aida.
Superb, nu?
Cata moralitate!
Ea mai are puterea sa va pupe pe toate...
Haideti, sa-i scriem toate cate un gand bun, chiar de va fi nevoie, listez gandurile voastre si i le duc...vor fi ca un pansament, sunt sigura!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories