Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 3
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Eu nu prea mai am ce zice. Adica am: is nervoasa ca sacourile alea galbene nu au venit asa cum a venit al meu, adica pe umeras si in sac. Au venit pur si simplu impaturite, in cutie, fara nici un fel de ambalaj. Cutia nu a fost sparta, deci asa mi le-au pus vitzicile de la ambalare. Oare ce fac cu umerasele si sacii mei? Acu mi-e cam jena ca le-am zis colegelor ca vine super ambalat, pe umeras si acu... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Acum nu ai decat sa le ambalezi Daca sunt fete intelegatoare le dai asa, daca nu .....( tu le cunosti mai bine)
anne16 spune:
citat din mesajul lui aissa Mai mult retoric ma intreb: o veni magarul meu de 1 august pana in 7 sept? Nu de alta dar din el ar mai merge una-alta de luat la mare... Cris |
Eu, ieri, mi-a venit o "scrisoare voluminoasa" = o punga, comanda data in 01.08 .....ce pot sa spun...Astept magari din 26.07 etc
miki68 spune:
citat din mesajul lui anne16 Acum nu ai decat sa le ambalezi Daca sunt fete intelegatoare le dai asa, daca nu .....( tu le cunosti mai bine) |
Cum sa le ambalez, ca trebuiau sa vina intr-un sac de ala cu fermoar si pe umeras si m-am mai si apucat sa le zic de "forma de prezentare"... Ei, m-am tot gandit, daca le vor asa bine, daca nu, paguba-n ciuperci 3 euro (ca unul e deja al nushulicai si ea e fata intelegatoare)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Chiar nu-mi mai bat capul cu asta. Zau! Daca era ceva mai scump, poate. dar asa... Deci, citesc ca s-a primit si comanda din 29. Buuun! poate il am chiar maine pe al meu. Mai stii? Si dupa, gata, am scapat de corvoada mentala de a astepta colete LR.
cristina d.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui anne16 Cleo, te-ai uitat sa vezi data postei cand a fost expediat din Franta? |
din pacate nu! si am si aruncat cutia...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 (ca unul e deja al nushulicai si ea e fata intelegatoare) cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
...eu zic sa nu-ti faci griji miki, ce Dzeu! doar nu e vina ta! si apoi la cat costa...(uite vezi asta se intampla cand suntem fete bune si incercam sa ajutam)
aissa eu zic ca primesti coletul pana pe 7sept cu siguranta...eu am primit colet din 20 iulie fix pe 20 august deci o luna
31+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Aissa, eu zic ca il primesti daca nu maine, sigur la inceputul saptamanii viitoare. Ma gandesc eu, (am timp ca sunt in concediu) ca au trimis asa haotic comenzile pentru ca cele vechi is cu 1 euro si prix rondes si, nu-i asa, la pretul asta putem astepta mai mult, insa se pare ca le-a dat prin cap ca prea au intins coarda la reducerile astea si vad ca le trimit cu avionul.
cristina d.
anne16 spune:
Eu am o note d'avoir cu data de 20.08 la o comanda din 08.08
Din cate am observat le trebuie 2 saptamani sa ambaleze marfa + cat mai dureaza transportul....
Mirona spune:
din pacate la Timisoara nu au ajuns magarii cu comenzile din data de 17.
mai asteptam - mai asteptam - poate maine
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006