Vai de capu' nostru ce-am ajuns sa facem
Am ramas socata la aceasta stire...http://www.protv.ro/stiri/eveniment/navodari-o-femeie-a-fost-atacata-de-un-pitbull-pe-plaja.html ....sincer nu cred ca acest caine este f.agresiv din moment ce nu i-a atacat pe cei care l-au prins ...saracu' a reactionat poate la tipetele si incercarea femei de a-si recupera bunul ... ce hal de oameni,sa dresezi animalul sa fure...ma intreb ce se v-a intampla cu saracul animal...
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Raspunsuri
Victoria spune:
Am vazut si eu stirea... Animalul era evident dresat, ca dovada ca "ataca" genti...Din ce am vazut, dupa cum tremura, cred ca fost si batut crunt pana l-au legat, si parea foarte docil.
L-au luat hingherii, si, cum stapanul in mod evident nu se va arata, cainele va fi ucis, sa astampere setea de sange a multimii. Adevaratul vinovat va ramane fara "obiectul muncii", dar no problem, isi face el rost de altul....
V
kokiy spune:
Victoria eu m-am uitat atenta la stirile de la ora 19.00 si am vazut cum saracul se bucura si dadea din coada la oameni ...efectiv se bucura daca i se vorbea... e chiar de plans daca o sa fie eutanasiat ...daca se gaseste cineva sa-l adopte o fi ok...ma gandesc sa dam sfoara in tara poate se v-a gasi cineva sa-l primeasca ...am inteles ca ar avea in jur de 1an...pai la varsta asta inca se mai poate forma ...sigur se mai poate face ceva ...stie cineva cum il putem ajuta????
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ramoneloo spune:
proteveul e infect cand vine vorba de stiri.cei din telegraf au expus situatia exact asa cum a fost,fara inflorituri,cum ca ar fi muscat-o pe doamna respectiva.a zgariat-o,nu a muscat-o.ori este o mica-mare diferenta intre una si alta.cainele n-are nici o vina saracul,pt mancare si-a dus 'numarul' pana aproape de final,pana a fost surprins.cel care trebuie tras la raspundere este asa-zisul stapan,care evident,nu se va risca sa mearga la ecarisaj sa-l recupereze,mai ales in conditiile date.si aveti dreptate,o sa-si faca rost de alt sclav canin imediat,momentan afacerea lui are de suferit si iese in pierdere,astia sunt 'oameni' lipsiti de scrupule si sentimente...incep cu animalele si termina cu exploatarea copiilor pe care-i pun sa cerseasca.trist,dar adevarat.plateste cu viata un animal care asa a fost invatat,aport de bunuri =azi mananc si eu ceva.
iar mass-media asta imi straneste doar greata si sila,in loc sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste omul-ca stapan de caine,pisica sau ce-o mai fi,in loc sa sublinieze faptul ca n-avem idee de ceea ce inseamna responsabilitate si constiinta,da vina tot pe animale dezbinand si discreditand.halal!
ramoneloo spune:
vesti bune in legatura cu catelul 'hot'.a fost adoptat de un domn din bucuresti,desi am inteles ca multe alte persoane se aratasera interesate in a-l adopta.domnul respectiv mai detine un astfel de caine si se pare ca a stiut sa-si argumenteze f bine solicitarea si intentia de a-l adopta din moment ce i l-au dat in grija.ma bucur ca i s-a dat a doua sansa acestui caine,a doua sansa la o viata mai buna,inconjurat de afectiune,ingrijit cum se cuvine.sa auzim numai de bine de acum incolo!
kokiy spune:
ramoneloo multumim de veste ...sper sa aiba o viata fericita
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)