Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Roxa, n-am uitat, dar nu stiu cand, vino in seara asta in Carol, poti? Balaceala e metoda lu' Mimo. Am racorit-o in cada. Dar nu a dormit mult timp.
Stelutza, gata, ne vedem, dar noi ajungem mai tarziu.
O sa pun si niste pozici noi, dar plange bebe.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Pozici noi

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Dam si noi un semn de viata. Va multumesc inca o data la toate pentru sustinere!
Bate vantul si ploua dar nu ne-a cazut nici un copac (doar ceva craci) strada nu e inundata, avem avertizari de tornade dar inca nu ne-a lovit nici una... suntem norocosi. Altii nu au avut norocul nostru, sotul a trebuit sa ocoleasca jumate de oras ca sa poata ajunge la job. Scolile sunt inchise, la fel si joburile guvernamentale. Astia acum avertizeaza lumea ca in locurile inundate misuna serpi si aligatori scosi de ape din habitaturile lor...

Luny, felicitari pentru primul dintisor!
Blankar, bine ati revenit acasa. Sanatate lui Eric!
Cami, frumosi copii ai!
Mimonix, sa-ti priiasca vacanta!
Stela, felicitari si voua pentru dintisor! Imi pare tare rau ca esti necajita cu piciorusul Teodorei...cand ar trebui sa incepeti recuperarea? sper sa se rezolve problema repede si usor. Vad ca si Mimo e putin debusolata cu piciorusul lui Vladut...imi pare tare rau. Sa speram ca nu e nimic complicat.
Ariel, insanatosire grabnica la toata familia!!! Mi-a placut rau asta: “alex nu mai are nici ea febra, in schimb are "stalactite" la nas” :)
Varuna, ce face ieduta mica? Se simte mai bine? lasa ca recupereaza ea cu papatul, o sa vezi ca pune repede la loc greutatea pierduta.
CristinaGoji, vacanta placuta la Sovata! Si Hector al nostru sta la pensiune cand plecam in concediu, si stiu ce inseamna, te inteleg. Prima data cand l-am lasat si ne-am intors peste o saptamana sa-l luam a facut pipi pe picioarele noastre de bucurie. Apoi s-a obisnuit si cu tanti de acolo, si cu faptul ca ne intoarcem dupa el.
Sovi, te anunt daca am nevoie de barca! Faza cu picii din parc ce tocmai au avut enterocolita imi aminteste de vecinii mei ai caror copii tocmai avusesera varsat de vant si mama lor a venit sa ne aduca niste tort pe care l-am aruncat direct la gunoi de frica virusilor. Bineinteles ca dupa ce am atins cutia de tort ne-am dezinfectat mainile bine si abia apoi am pus mana pe copil. Cica noi am “suflat in iaurt”.
Gecko, spor la ascutit creioanele! Si eu ascuteam creioane, dar erau colorate si chiar le foloseam. Aveam obiceiul sa colorez paragrafele din carte ininte sa ma apuc serios de invatat, ca ma obosea monotonia negru-pe-alb.
Ma opresc aici ca s-a trezit "seful". Continuu mai tarziu.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai, mai ce fetita frumusica si ce mamica radioasa si fericita!

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Pozici noi

POZELE MELE

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

vio ma bucur ca sunteti bine si sa dea Dumnezeu sa fiti la fel de norocosi si de acum inainte, si sa va ocoleasca relele !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu!
gata cu febra! azi nu i-am dat deloc antitermic si nu a depasit 37.5 grade. in schimb e kkacios, el care facea 2, maxim 3 pe zi, azi a facut 6, in conditiile in care i-am dat smecta...la ultimul kk am vazut urme de mucus, am sunat pediatra si mi-a zis sa intrerup humana si sa-i dau humana hn, antikkastoreala,cu mucilagiu de orez, saruri de rehidratare si biotics pt refacerea florei, afectate ori de antibiotic, ori de microb. oricum, nu ma lasa sa intrerup antibioticul, chiar insista sa i-l dau minim 5 zile, altfel nu e de acord sa mergem in BG...
alex tuseste de rupe, tot cu "stalactite":)), ca tot ii plac lui vio:) dar e vioaie, energica...

vio, ce nevoie ai de barca daca te alearga crocodilii??? stai in casa!!
ursu, hai cu tastatura!
mimo, se pare ca ai plecat...unde, numai tu stii!
varuna, ce tare ai fost cu "liana" versus "irina" :))
irina/liana, gata camasile??? hahaha
sovi, eu as pune piscina pe jos! ca si patuturile alea pliante sunt foarte joase...zic eu...

bey, ce ma fac cu rushii??? nu au venit inca si ma dor tare rau toate cele: cap, sani, zona rinichilor, burta

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

V-am citit dragelor,si imi pare rau ca nu am mai mult timp sa mai pot sta la taclale cu voi...sunt asa de obosita ,ma rup copii astia in 2!Azi am fost la cosmetica de m-am facut gigea,m-am si tuns scurt,bineinteles cu David dupa mine..ma dispera ca nu sta fara mine deloc...Doamne,de cand cu cazatura asta a devenit ffff sensibil si mamos!e,s-o face el mare si nu o sa ma mai bage in seama!nici nu am inceput sa fac bagajele ca ma uit la Barosanel si ma pufneste plansu....nu stiu,zau cum oi rezista fara el!imi e asa de greu sa il las acasa...de 3 nopti dorm cu el in pat si de fapt,nu prea dorm ,motai,il miros ,il pup,sunt atenta cum respira...o iau razna!.....sper ca maine sa ne apucam de facut bagajele,ca duminica pe la 8 seara decolam...si avem de mers si la un botez duminica!
Ce vroiam sa va intreb:stiti cumva daca merge modemulUSB pt laptop de la Vodafone in strainatate???ca nu as vrea sa iau laptopul degeaba cu noi!Daca merge ,o sa mai ciripesc cu voi si din Grecee!
A,vroiam sa -i zic lui Ariel ca ma bucur mult ca se simte mult mai bine Teo,Cuscra mea draga-multi pupiciVioletei pentru vestea buna - ca nu au fost afectati de tornada,Ana-ai terminat cornuletele alea???,Criss-Andreea e mortala cum doarme,si are si ea colacei pe picioruse,Cristina si Sovi lasati-o mai moale cu jocurile ,va spune o impatimita de Travian,Ursu si Nicoleta-va sade tare frumos tunse,Clau-sa aveti timp frumos,Liana-Irina,nu vrei sa vi sa-mi calci si mie ceva rufe???ca am maldaru de haine,Gecko-baby-sitter placut si fara bataie de cap...si mai aveam de zis dar,ma cheama David

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Liana de ce n-ai venit la intalneala?
kitzy curajoasele!
varuna, cum au iesit cornuletele alea?
vio mmmmm serpisori, aligatori, v-ati scos!! Si cu aruncatul a bunatatii de tort de casa ce sa zic... mai bine ma chemai pe mine si il mancam eu ca am niste pofteeee
Cris, am vazut pozici cu puiutza
Imi pare rau ca am apucat sa ne vedem asa putin la terasa. Poate data viitoare recuperam.

Ariel, e de rau daca un scaun de bb are mucus? ce inseamna? ca si eu am vazut la sash in scutec azi o Treaba mai mucilaginoasa!
Azi in parc vorbeam cu o mama de bb de 1 an care tocmai era in convalescenta dupa boleshnitza asta. A fost si internat 3 zile si zicea ca azi dimineata bb a eliminat si el mucus. Si-a sunat pediatra si cica e de bine, inseamna ca a scapat de boala.
tips&tricks de la mama respectiva:
-pt cine isi permite, recomanda cu caldura urgentele de la medlife. au si laborator non stop.
-la bb ei boala a inceput cu voma si scaun f mirositor. si urletele de rigoare, desigur :(

Simo, vacanta usoara, frumoasa si fara dor prea mare!
randunoiul zice ca ar trebui sa mearga modemul daca activezi rooming, dar ca merge cam prost, si mai trebuie sa intrebi la vodafone de la noi daca cei din tara respectiva au si ei serviciul asta, ca depinde si de ei.
Poate totusi nimeresti intr-o arie cu wireless.

Tare fain fu la terasa! randunoii tot mai "pe felie" se simt la intalneli, ceea ce ma bucura! Eu am fugit acasa cam devreme, nu stiam ca e doar ora 21, si-a umflat Sash putin buza de jos si am tulit-o! Am vazut cum "baloteaza" Mufa cereale! . Si am incercat sa fac "avionul" cu Andreea de Cris, recunosc, inca nu sunt foarte pregatita de avion cu 2 kile peste greutatea lui sash :))
A, si am baut bere cu lamaie si alcool 2% ! Da ce bine doarme sash acum...

Am si eu o rugaminte, daca stiti un loc fain la mare fara fitze si galagie pentru parintii mei, sa ii trimitem vo 7 zile, ceva care sa cuprinda si masaj, namol, si papa bun. Vrem sa le facem cadou de ziua lor, au implinit anul asta 60 de ani :)

pup! noapte buna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna seara , ce mica este lumea stateam in acelasi parc cu vecina Olga la bancute diferite si ne-au trebuit cateva luni sa realizam ca noi discutam pe net ...

mamica de Bogdan Alexandru 5 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

azi dupa-masa zic si eus a deschid forumul, ca imi lipsea (in ultimele zile am avut o groaza de lucruri si drumuri de facut, si nu am avut pic de timp de forumit). Si ce vad - intalnire in Carol la 6:30! Yupii!
Cum era deja 6, nu am mai postat nimic, m-am dus sa pregatesc copilul si randunoiul, si-am tulit-o la intalneala!

M-am intalnit cu Sovi, Luny, Vali, Cris, Stela si Pucca.

Pe Pucca cu Biencuta si cu randunoiul acum i-am cunoscut prima data "incantata de cunostinta!"
Randunoiul a fost tare fericit ca a discutat cu randunoi de Sovi despre fotografie.
Pe Mufa l-am admirat cum a papat cuminte toate cerealele.
Mateiu' un cuminte cu falcutele lui delicioase.
Pe Teo si Andreea le dureau dintisorii si au plangacit un pic. Bietii pui! Of, of, of!

Am si niste poze, dar le descarc maine ca nu stiu pe unde e cablul.

Acum ca am adormit piticea, ma asez frumos in pat cu laptopul in brate si niste papa bun langa mine, si ma duc sa citesc din urma Revin!

Edit, ca am uitat ceva: Sovi am facut-o pe Sanziana avion si am coborat-o asa treptat cum ai facut tu. Nu se mai sperie si rade taaaaare!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput