Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bine-nteles ca nu eram logata cand am scris si eram cat pe ce sa pierd toata palavrageala...si tunci ce imi dadeam cu capul de pereti

ariel...ca tot am deschis cartile...uite un link ce la un moment dat cred ca te interesa

http://www.rch.org.au/kidsinfo/factsheets.cfm?doc_id=7666

bursucul meu are deformitatea numai la spate...in fata e perfect rotund ca o luna plina...vad ce imi zice azi si child nurse si incep munca asidua sa il aduc la o forma normala.

Mergi la inceput

si mai scriu un pic ca vad ca nu ii e foame...

luny, stela, felicitari pentru dintisori...la cat mai multi si mai sanatosi.

pucca...e normal kk verde cu bobitze de mustar...nu stiu daca e de la morcov...ca si al meu face cateodata si morcovul nu l-a vazut nici macar in poza.

ariel, varuna sanatate puiutilor...sa treaca repede bolile si sa nu ii mai gaseasca si alta data.

cami, ti-am vazut comorile si iar m-a apucat invidia cand am vazut ce fortzosi sunt puii vostri ( si la nicoletei care isi prindea picioarele) sa va creasca mari si sanatosi.

mi-am amintit ca pe flacaul de la malul marii nu l-am vazut in poze...il tine maia ascuns...dar si cand o iesi din barlog...ravagii o face intre printesele de pe creanga.

vio, sa treaca cu bine furtuna si Sean sa fie cumintel.

valentina...am inteles ca il iei pe Matei cu tine...dar cu bunica ce faci?...de fapt ce o sa faca ea cat Matei se presupune ca va dormi? oricum e bine ca ai asa oportunitate...si cu servici, si cu puiutz langa tine...si cu ajutor...super.

mimo, pacat cu planurile esuate...dar sigur gasiti voi o alternativa...dar ia zii aici...clujenii aia ai tai nu ti-au dat reteta de pancove?...ca tare mi-as dori sa fac...

si ca mi-am amintit...am vorbit cu tata si i-am zis ca am anulat venirea mamei aici...si a zis ca bine am facut...ca tare era stresata mama ca trebuie sa vina si ca nu stia cum sa imi spuna ca nu ar face-o...super...desteapta am fost ca am bagat microbul la telefon.

si gata...ca ma striga...

Mergi la inceput

si daca tot m-am desteptam si am aflat ca bostanul shui al lui Patrick are si un nume...am googalit nitzel dupa "plagiocephaly"...si am aflat ca exista si un site cu asta...si chiar un support group...

asa ca asta e
http://www.plagiocephaly.info/help/plagio/3_to_5.htm

si acum ma duc sa smulg sprancenele ca mi s-a limitat campul vizual de cand cu ele crescute valvoi si nu de alta dar nu oi nimeri drumul pana la asistenta bursucului...

'neata stol...pup stol...pa stol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetele!
Eu am ramas singurica( adica fara sot) pana miercuri si tare sunt suparici. Ma enerveaza la culme multinationala lu' peste cu team-building-urile ei.
Hi Gecko, puuup Gecko, pa Gecko! Si treci la invatat
O zi buna sa aveti, fetele! Ma duc sa-mi trezesc trupa de pitici ca vine tata sa-i scoata in parc iar eu la 9 ma duc sa ma tund de toti banii

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

na ca mi s-a intamplat si mie.. am vrut sa intru si eu pe mailul de randunici si mi s-a blocat firefox-ul si aveam deja reply-ul in constructie... asa ca acum o sa scriu din amintiri.. sa vedem..

CAmi ma bucur sa te revad pe aici! sa iti traiasca copilasii!
Simonette numai atat? ce fac Luca cel ochios si bb Yanis?
bre' Giani e mortal infulecaciosul tau!! se vede ca ii prieste aerul de tara.. plus ca are acolo numai naturell-uri nu ca noi aici!
Ariel multa sanatate la puiutzii tai.. si e normal sa semene asa mult ca doar sunt nascuti in aceeasi zi
Vio m-am tot gandit la voi cu uraganitza asta.. ca am vazut la stiri ca inca nu e gata.. uff.. sper sa va fie bine!
Nicoleta bv de freza.. oare ar trebui sa ma join si eu cu freza?? ma bate gandul rau de tot!
Mimo m-am distrat la faza cu "bestia"
Gecko Patrickul-capos.. sa vezi ce deshtept o sa fie!
Blankar ma bucur sa aud ca in ciuda relelor Eric e cumintel
Cristina eu as fi curioasa ce joc te-a prins (ca si mie imi place sa ma joc pe comp-nu ca as mai avea timp acum si de asta-leleii ce bine era cand eram gravi-jucam toata ziua), dar vad ca sta Sovi cu la panda..
Adela bine ai venit pe crenguta! baga repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
Clau maiii dar voi iar plecati!!
Stela cu un ochi rad si cu unul plang.. imi pare rau de vestea proasta..uff.. sper sa se rezolve repede..
Andra isi tine labuta dreapta spre interior (cand era mai mica isi tinea si stanga tot asa-dar si-a revenit) si cand am intrebat-o pe doctorita a zis ca nu e grav, atata timp cat e mobila incheietura, dar eu vad ca inca isi tine asa.. ii mai masez eu.. Acum am vazut ca a explicat si Gecko.. deci cred ca pot sa ma linistesc..
iar cu copii care pun mana pe bebe pot sa spun ca aici cu cate mamici cu copilasi m-am intalnit toate le atrageau atentia sa nu puna mana pe bebe, ca sa ii dea vreun microb ceva.. am fost placut surprinsa de chestia asta!
Valentina te prinde freza tare bine! iar de ninja mic nu mai spun ce adevarat e!
Varuna hai ca e pe calea cea buna iedul!!
Irina hehehe long time no see!

Drum bun si distractie placuta petrecaretelor la munte sau la mare!
cu premergatorul.. nu prea ma incanta.. insa am primit unul cadou, asa ca s-ar putea sa il pun in aplicare cand va fi vremea...

in mesajul trecut ziceam ca nu stiu daca e cazul sa ma laud, dar aseara a revenit la 2 treziri pe noapte pt papa.. asa ca minunea a durat 3 zile(ma rog, nopti): 1 noapte-ora 2; a2a noapte-ora 3 si a3a noapte-ora 4 plus ca aici nici macar treziri din alea temporare nu a fost de nu mi-a venit sa cred.. deci se poate.. asa ca a renascut speranta.. sa vedem la noapte...

si acum as avea si eu o intrebare: azi in pampersul plin de pishu am vazut o dungulita mica portocalie.. nu stiu cum sa explic.. era f subtirica, ca si cum era adunata acolo un pic de secretie portocalie.. ce sa fie? sa fie semn de deshidratare ca parca asa stiam eu.. are idee cineva?

acum inchei ca am scris cat o zi de post.. dar pe cine am uitat sa ma ierte, dau la dublu!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

uitasem.. de cand a vazut Andra ca se poate dormi si pe burta, ce le mai baga frate.. pe spate, pe burta, pe parti.. doarme cum apuca .. daca e somn, somn sa fie!

edit si avem si sunete noi in vocabular: neneee; iieeiieee; si isi tine gurita asa comic cand le face.. mor dupa ea

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Vin si eu azi in Carol, dar cred ca ajung pe la 6.30. Oricum pana plec acasa o sa va las indicii ca sa ma puteti recunoaste in cazul in care intarzii si nu va mai gasesc la fantana. Ok?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunime, vin si eu fuga la o gura de cafea ca trebuie sa ma apuc de bagaje , dar intai drogul de dimi!
Ne-am reorientat si plecam la munte, la 12 am taiat-o si ne intoarcem luni.

Stela, imi pare tare rau de problemutele micutei, offff stiu ca e dureros pentru mamica. Cu piciorusul pot sa-ti zic ca se rezolva ca sti ca a avut si Rebe si am facut kineto de la 2 saptamani! Cu masaj timp de o luna, o luna si jumatate se reface foarte frumos. Dar oare de ce nu ti-a spus nimeni pana acum despre problemele astea ? Cred ca trebuia verificat din maternitate...

Liana, zic si eu LA MULTI ANI mamico cu sanatate si fericire! SA ne traiesti si sa-nveselesti crenguta!

Ariel, ma bucur ca sunt bine puiutii, slava Domnului ca ai tras putin cu ei!

Vio, bine ca v-a ocolit urata aia de furtuna si sper in continuare sa fie pe langa voi. Imi pare rau de plaja la care mergeati voi!

Rebecutza mea a dormit legat azi noapte intre 1 si 4!!! Nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat la ceas, tare-am mai laudat-o in gand!!

Mai stau putin pe crenguta ca n-am terminat cafeluta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, ce super cu Andra , sigur o sa se intoarca la obiceiuri bune de noapte. Important e ca se poate, a avut acele 3 nopti bune!

Gecko, ce feeling ai avut tu cu mama ta! Asa v-ati linistit amandoua. Si chiar si tatal tau!

Cristina, ce fain ca te-ai iatalnit cu Tuchi! Tare as vrea s-o cunosc si eu pe Ilincuta ca e minunata in poze, daramite in realitate! Ce mai fac puii tai? Mai spune-mi de Daria cate ceva...

Mimo, pana la urma tot prin IOR ne-om vedea ca la munte mai greu. Cine stie prin ce munti inseninam fiecare...Oricum, distractie placuta oriunde o sa mergeti, sa va relaxati si sa va intoarceti cu forte proaspete! Nu ca acum n-ai avea...

Pucca, ce mai distrat cu indiciile! Imediat m-am gandit la Razvanel si desenele lui preferate, Scooby Doo. Razva mereu se joaca de-a indiciile...

Mai voiam sa zic cate ceva, dar mai fac un bagaj, mai citesc putin, mai bag un ochi si la Rebecca...Vad eu cum ma descurc...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Hop, tzop am aparut...mai timid asa la inceput...
Baaaaaai da' ce-am mai citit si zic si eu asa:

Stelutza felicitari pentru dintisor si recuperare rapida la piciorus...si iedu' cica are ceva la labuta dreapta, sta spre exterior asa o vede doctora, eu nu...acum citind ce a scris gecko m-am linistit si mai mult
Luny felicitari pentru dintisor si pentru Mufy inotator…doamne ce imi place copilul tau…
Mimo deci va diversificati la greu, eu am interupt diversificarea ca asa ne-a recomandat doctora asa ca suntem ca la inceput…sa te tii… si distractie placuta la mare, sau la munte sau in parc…
Ursuletz, Cleme, Cristina, Cami, Vali, Zoze, Simonette, Maia, Simo, Blankar, Olgutza, Nicoleta
Vio mi-am adus aminte ca a mai fost o furtuna pe la voi naspa cand erai gravida si parca erai doar tu cu catelul acasa…va pup si vorba lu’ Mimo baga ochii p’aci sa te stim bine
Roxana
Mihutza, imi pare rau… nu stiu ce poate fi pata portocalie la Andra…poate nu e nimic…ce zici de noul record la olimpiada [ cool]
Clau iar pleci…bravo plecam si noi la mare in septembrie…apropo a stat careva in Saturn la hotel Diana, nu gasesc nimic despre el pe net.
Ariel sa se faca bine puii repede, repede.
Gecko pup si eu bursucul, spor la invatat am baut si eu cafea azi da’ mi-am pus si frisca. Ma gandeam ca o sa slabesc de la atata nesomn… da’ de unde am luat o juma de kil.
Giani cand mergi la Andrei????
Irina mai ce-am mai ras de domnisoara ta la doctor si am inteles bine, e ziua ta???"La multi ani!" cu fericire si toate cele bune la tine sa fie.
Sovi n-am mai baut pecsi de la plimbarea voastra in parc…da’ recuperez eu, sotu’ nu imi cumpara ca stie ca sunt dependenta…da’ scap eu afara…n-am mai iesit din casa de duminica.
Ahaaaaaaaaaaa Sovi, Bubu multumesc pentru pleuroti…baaaaaaaai ce bun a fost…treaba e ca numai eu am mancat…al meu nu pune gura daca n-are carne.
Si nu in ultimul rand “Bine ai venit Adela!”

Fetelor unde culc eu copilul la mare…vreau si eu ceva idei…ultima data cand am fost plecati vreo doua zile am culcat-o in pat cu noi, numai ca eu nu am dormit de frica sa nu se pravaleasca al meu peste fata…si am stat numai pe partea stanga de m-am trezit mai rau decat la culcare.
Gata, daca am uitat pe careva trag un pup sa nu se supere ca nu a fost cu intentie.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput